Lifestyle

Κλόε Καρντάσιαν: Έδωσε φωτογραφίες από την τομή στο μάγουλό της – «Το μελάνωμα είναι θανατηφόρο»

Η Κλόε Καρντάσιαν αποκάλυψε τη σοβαρότητα της χειρουργικής επέμβασης στην οποία υποβλήθηκε για να αφαιρέσει έναν όγκο στο αριστερό της μάγουλο πέρυσι, όταν έμαθε ότι επρόκειτο για μελάνωμα.

Σε ένα teaser trailer για την επόμενη σεζόν της σειράς The Kardashians που προβάλλεται από το Hulu, η Κλόε έδωσε εικόνες χωρίς επίδεσμο από την τεράστια, κάθετη τομή στο πρόσωπό της.

Khloe_Tomi

Σε μια μετεγχειρητική φωτογραφία, ένας γιατρός φαίνεται να κρατά έναν χάρακα πάνω στη φρεσκοραμμένη τομή για να δείξει ότι το μήκος της ήταν τέσσερα εκατοστά.

Η Κλόε, η οποία έχει προδιάθεση για μελάνωμα, είχε ήδη υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση σε ηλικία 19 ετών για την αφαίρεση μελανώματος στην πλάτη της.

Τον Οκτώβριο του 2022 η Κλόε είχε εξηγήσει στους followers της γιατί φορούσε τον επίδεσμο στο πρόσωπό της, όταν άρχισαν να την ρωτούν.

Εξομολογήθηκε ότι πρέπει να υποβληθεί σε «άμεση επέμβαση» μετά τον έλεγχο του παρατεταμένου εξογκώματος στο μάγουλό της, το οποίο αργότερα διαπιστώθηκε ότι ήταν καρκινικό.

Kloe_Melanoma

Τότε, η Khloe δήλωσε με χαρά ότι τα αποτελέσματα ήταν «καθαρά» και ότι επικεντρώθηκε στη διαδικασία επούλωσης.

Το teaser δείχνει την οικογένεια της Khloe να αντιδρά στην τελευταία της έξαρση από το μελάνωμα και να εκφράζει τις ανησυχίες της για το τι μέλλει γενέσθαι.

«Η μαμά μόλις μου είπε ότι είναι μελάνωμα», λέει ανήσυχη η Κάιλι Τζένερ στην Κλόε.

«Αυτό στο πρόσωπό της είναι πολύ ανησυχητικό», λέει η Κρις Τζένερ, πριν δείξει πλάνα της Κλόε να φοράει έναν τεράστιο επίδεσμο στο πρόσωπό της.

«Το μελάνωμα είναι θανατηφόρο. Αυτό ήταν πολύ πιο σοβαρό από ό,τι περίμενα να είναι», λέει η Κλόε.

https://creta24.gr/kloe-karntasian-edose-fotografies-tin-tomi-magoylo-tis-to-melanoma-thanatiforo/

Related Articles

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button