Lifestyle

Κωστόπουλος για τον χωρισμό με Μπαλατσινού: «Απαλλάχτηκα από παρέες που δεν ήθελα»

Στον χωρισμό του από την Τζένη Μπαλατσινού αλλά και την οικονομική καταστροφή που βίωσε αναφέρθηκε ο Πέτρος Κωστόπουλος.

Ο Πέτρος Κωστόπουλος πέρασε το κατώφλι του The 2night Show με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου και μίλησε για τις αλλαγές που ήρθαν στη ζωή του μετά τον χωρισμό του από την Τζένη Μπαλατσινού και την οικονομική καταστροφή που βίωσε.

«Ο χωρισμός έφερε 100 άσχημα πράγματα και δυο τρία καλά. Και η οικονομική καταστροφή. Απαλλάχτηκα από μια σειρά από παρέες που δεν ήθελα να έχω, επιτέλους. Που τότε έκανα αναγκαστικά λόγω θέσης.

Και το δεύτερο ήταν ότι τα παιδιά μου αναγκάστηκαν να δουλέψουν με τη μία. Όταν είσαι σε μία τέτοια κατάσταση δημοσιότητας, είναι πάρα πολλές χλιδάτες παρέες που θέλουν τέτοιους ανθρώπους στην παρέα τους», σημείωσε χαρακτηριστικά ο Πέτρος Κωστόπουλος.

«Δεν μου έδωσαν χρήματα, εξατμιζόλ»

Όχι, δεν ήρθαν άνθρωποι να μου δώσουν λεφτά. Εξατμιζόλ. Ένας φίλος μου μού καθάρισε τα δικηγορικά μου. Ο τζίρος της ΙΜΑΚΟ ήταν τότε 60 εκατομμύρια» συμπλήρωσε ο Πέτρος Κωστόπουλος.

«Δεν είναι ανάγκη να σου δώσει κάποιος λεφτά αν χρειαστείς. Ήταν ένα τηλέφωνο ότι λυπάμαι για αυτό που έπαθες.

Αλλά δεν έχω κανένα παράπονο. Ανακουφίστηκα. Ποτέ δεν άφησα τις κανονικές παρέες που είχα από παλιά» υπογράμμισε ο Πέτρος Κωστόπουλος.

«Πέρασα μια καταθλιπτική περίοδο βαριά»

Ο Πέτρος Κωστόπουλος αναφέρθηκε και στην περίοδο κατάθλιψης που πέρασε μετά την οικονομική του καταστροφή.

«Αυτή τη στιγμή αισθάνομαι καλά. Πέρασα μια καταθλιπτική περίοδο βαριά. Δεν ξέρω αν έχει περάσει, αλλά έχει περάσει το χοντρό. Διότι εμένα μου συνέβησαν και όλα μαζί.

Αν σου κοπούν και οι τρεις πυλώνες της ζωής, όπως λένε οι ψυχολόγοι, δηλαδή δουλειά και τα άλλα, τότε φεύγεις από το παράθυρο.

Αλλά τώρα αισθάνομαι καλά γιατί έχω πάρα πολύ δουλειά», σημείωσε χαρακτηριστικά.

Σε ερώτηση του Γρηγόρη Αρναούτογλου, ο Πέτρος Κωστόπουλος ανέφερε πως πήρε φαρμακευτική αγωγή όταν χρειάστηκε.

«Κατά χρονικά διαστήματα πήρα. Όταν αισθανόμουν ότι πάει καλά ή ότι τα πράγματα πάνε καλά, γινόμουν καλά και τα σταμάταγα. Αυτή τη στιγμή δεν είμαι σε αγωγή.

Γενικά με τα φάρμακα έχω και ένα θέμα. Κάποιοι ντρέπονται. Τρεις διαφορετικές φορές στα δέκα χρόνια πήρα. Είμαι καλά, απλά έχω βαρεθεί χιλιάδες πράγματα», σημείωσε ο Πέτρος Κωστόπουλος.

https://creta24.gr/kostopoylos-ton-chorismo-mpalatsinoy-apallachtika-parees-poy-ithela/

Related Articles

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button