Lifestyle

Μαρίζα Ρίζου – Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος: Χώρισαν μετά από τρία χρόνια σχέσης

Διαφορετικούς δρόμους αποφάσισαν να τραβήξουν Μαρίζα Ρίζου και Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος.

Η τραγουδίστρια και ο ηθοποιός, έπειτα από τρία χρόνια σχέσης, πήραν την απόφαση να χωρίσουν και να γυρίσουν σελίδα στην προσωπική τους ζωή.

Μάλιστα, σύμφωνα με τις πληροφορίες της εφημερίδας Real Life, το ζευγάρι δεν είναι μαζί εδώ και αρκετούς μήνες και συγκεκριμένα από το καλοκαίρι.

Μέχρι στιγμής κανείς από τους δύο δεν έχει μιλήσει δημόσια για τον χωρισμό. Άλλωστε, από την πρώτη στιγμή που έγιναν ζευγάρι, κρατούσαν την προσωπική τους ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και απασχολούσαν μόνο με τις επαγγελματικές τους επιτυχίες.

Πώς έγινε γνωστή η σχέση τους

Η Μαρίζα Ρίζου και ο Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος ήταν μαζί πάνω από τρία χρόνια. Κατάφεραν για μεγάλο διάστημα να κρατήσουν κρυφή τη σχέση τους, όμως κάποιες δημόσιες εμφανίσεις και δημοσιεύματα που κυκλοφόρησαν «πρόδωσαν» τον έρωτά τους.

Τον Ιανουάριο 2020, ο γνωστός ηθοποιός έδωσε το «παρών» στην παρουσίαση του δίσκου της Μαρίζας Ρίζου με τίτλο “Πόσο Βλάκας” για να στηρίξει τη σύντροφό του. Τότε ήρθε η επιβεβαίωση της σχέσης τους.

Κάπως έτσι οι κοινές εμφανίσεις τους έγιναν όλο και πιο συχνές. Ο Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος βρισκόταν πάντα στις συναυλίες της αγαπημένης του και την θαύμαζε. Το ίδιο και η τραγουδίστρια, βρισκόταν πάντα δίπλα του στηρίζοντάς τον σε κάθε επαγγελματικό του βήμα.

Μάλιστα, συνεργάστηκαν στο θέατρο για την παράσταση «Η μηχανή του Τούριγκ» που ανέβηκε στο νέο θέατρο Κατερίνας Βασιλάκου σε σκηνοθεσία Οδυσσέα Παπασπηλιόπουλου και σε μουσική Μαρίζας Ρίζου.

πηγή: creta24

mariza-rizoy-odysseas-papaspiliopoylos-chorisan-tria-chronia-schesis/

Related Articles

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button