Lifestyle

Μπρίτνεϊ Σπίαρς: «Η ζωή της βρίσκεται σε κίνδυνο» λένε άτομα από το περιβάλλον της

Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς αντιμετωπίζει σοβαρή κρίση, σύμφωνα με πολλές πηγές από το περιβάλλον της. Άτομα που βρίσκονται κοντά στην τραγουδίστρια αναφέρουν ότι η απόφαση να ακυρωθεί η προγραμματισμένη ιατρική της περίθαλψη, μπορεί να είναι απειλητική για τη ζωή της.

Το TMZ ανέφερε ότι την περασμένη Τρίτη ήταν προγραμματισμένο να εμφανιστούν στο σπίτι της Σπίαρς επαγγελματίες υγείας, με τη σύμφωνη γνώμη του συζύγού της, Σαμ Άσγκαρι και του μάνατζέρ της. Το σχέδιο ήταν η τραγουδίστρια να μεταφερθεί σε ένα νοικιασμένο σπίτι στην περιοχή του Λος Άντζελες, όπου θα διέμενε για περίπου δύο μήνες, προκειμένου να λάβει ιατρική περίθαλψη και φροντίδα. Ωστόσο, κάποιος από το στενό της περιβάλλον, το ακύρωσε και πηγές αναφέρουν ότι η κατάσταση έχει γίνει όλο και πιο επικίνδυνη για την τραγουδίστρια.

Σύμφωνα με τις πηγές, η ασταθής συμπεριφορά της Μπρίτνεϊ Σπίαρς προκαλεί ανησυχία σε όσους βρίσκονται κοντά της και αποκαλύφθηκε ότι πάσχει από ψυχική ασθένεια και κάνει κατάχρηση ουσιών. Επιπλέον, αναφέρουν πως δεν παίρνει τα συνταγογραφούμενα φάρμακά της, τα οποία είναι ζωτικής σημασίας για τη σταθεροποίηση της διάθεσής της.

Οι πηγές είπαν επίσης ότι η Μπρίτνεϊ Σπίαρς έχει ψυχικά τραύματα που θα μπορούσαν να αντιμετωπιστούν μόνο με τη βοήθεια θεραπευτών και ειδικών. Πιστεύουν ότι μια παρέμβαση είναι απαραίτητη για να βοηθηθεί η Μπρίτνεϊ να αναρρώσει και να επαναφέρει τη ζωή της στον σωστό δρόμο.

Η απόφαση να ακυρωθεί η φροντίδα της, έχει προκαλέσει θυμό σε όσους πιστεύουν ότι είναι απαραίτητη για να βοηθηθεί η τραγουδίστρια. Όπως αναφέρεται όμως, οι δικοί της άνθρωποι, δεν το βάζουν κάτω και θα συνεχίσουν να πιέζουν να λάβει κάθε απαιτούμενη φροντίδα.

spears__6_
Το TMZ δημοσίευσε κάποιες ανώνυμες δηλώσεις ανθρώπων που βρίσκονται κοντά στην τραγουδίστρια:

«Είναι πολύ επικίνδυνη για τον εαυτό της και τους γύρω της. Είναι μια ωρολογιακή βόμβα»

«Ανησυχώ που ξυπνάω το πρωί και νιώθω ότι θα δεχτώ ένα φρικτό τηλεφώνημα»

«Το 2008 επαναλαμβάνεται. Υπάρχει σοβαρός φόβος ότι είτε θα πεθάνει είτε θα σκοτώσει κάποιον. Δεν παίρνει τα φάρμακά της, τα οποία είναι απαραίτητα για τη σταθεροποίηση της διάθεσής της και προσπαθεί εν αγνοία της να αυτοθεραπευτεί με άλλες ουσίες, γεγονός που επιδεινώνει την ψυχική της ασθένεια»

«Έχει απίστευτα τραύματα που με τη βοήθεια θεραπευτών και ειδικών θα μπορούσαν να την φέρουν σε πολύ καλύτερη θέση. Μια παρέμβαση είναι απαραίτητη για να συμβεί αυτό»

spiars_klaiei1
H τραγουδίστρια έχει ξεσπάσει πολλές φορές δημόσια σε κλάματα

H ιστορία επαναλαμβάνεται
Παλαιότερα, η Σπίαρς είχε αντιμετωπίσει θέματα ψυχικής υγείας μετά τη γέννηση των παιδιών της και μετά χρειάστηκε ξανά φροντίδα, εξαιτίας του πατέρα της.

Στο παρελθόν, ο πατέρας της Μπρίτνεϊ, Τζέιμι Σπίαρς, έλαβε προσωρινή κηδεμονία επί της περιουσίας της, η οποία του έδινε τον έλεγχο των προσωπικών και οικονομικών της υποθέσεων. Η απόφαση τέθηκε σε εφαρμογή λόγω ανησυχιών σχετικά με την ψυχική υγεία της τραγουδίστριας και την ικανότητά της να λαμβάνει αποφάσεις για τον εαυτό της.

Έκτοτε, υπήρξαν δημόσιες διαδηλώσεις και εκστρατείες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με το hashtag #FreeBritney, που ζητούσαν τον τερματισμό της υποχρεωτικής της κηδεμονίας.

Britney_Spears

Σε παλαιότερες δικαστικές καταθέσεις, η Σπίαρς είχε εκφράσει την επιθυμία της να τερματίσει την κηδεμονία, δηλώνοντας ότι έχει κακοποιηθεί, εκμεταλλευτεί και αδικηθεί. Όμως η απόφαση παρέμεινε σε ισχύ και το δικαστήριο διέταξε μια σειρά αξιολογήσεων για να διαπιστωθεί η ψυχική και σωματική της υγεία.

Toν Νοέμβριο του 2021, η συντηρητική θητεία της Μπρίτνεϊ Σπίαρς έληξε μετά από 13 χρόνια. Πρόκειται για μια απόφαση που άλλαξε τη ζωή της, η οποία είχε μιλήσει δημόσια στο δικαστήριο για πρώτη φορά τον Ιούνιο εκείνης της χρονιάς. Τότε, η Σπίαρς είχε υποστηρίξει στο δικαστήριο ότι η συμφωνία, η οποία της αφαίρεσε τον έλεγχο σχεδόν σε κάθε πτυχή της ζωής της, την είχε «τραυματίσει» και είχε ζητήσει να τελειώσει χωρίς να χρειαστεί να υποβληθεί σε επιπλέον ψυχολογικές αξιολογήσεις.

Όσον αφορά την ψυχική της ασθένεια, η ποπ σταρ δεν έχει αποκαλύψει ποτέ δημοσίως, κάποιες λεπτομέρεις. Ωστόσο, εικάζεται ευρέως ότι παλεύει με διάφορα θέματα ψυχικής υγείας, συμπεριλαμβανομένης της διπολικής διαταραχής και της διαταραχής μετατραυματικού στρες. Το μόνο βέβαια είναι πως η 41χρονη παλεύει με θέματα ψυχικής υγείας, εδώ και πολλά χρόνια.

πηγή: creta24

mpritnei-spiars-i-zoi-tis-vrisketai-se-kindyno-lene-atoma-to-perivallon-tis/

Related Articles

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button