Lifestyle

Νέο τραγούδι για τον «Σασμό»

Είναι μια αγάπη δυνατή και διαρκείας. Μια αγάπη ιδανική, ίσως «δυσεύρετη» στις ημέρες που διανύουμε. Η Μαρίνα κι ο Αντώνης συναντήθηκαν λίγο πριν εκείνη παντρευτεί τον Μάρκο Βρουλάκη, ο οποίος στη συνέχεια δολοφονήθηκε. Υπήρξε μεταξύ τους μια τρυφερότητα και μια φροντίδα εκφρασμένη περισσότερο από την πλευρά του Αντώνη, όταν εκείνη έχασε τον σύζυγό της. Ο σιωπηλός κι ανεκπλήρωτος έρωτάς τους συναντούσε συνεχώς εμπόδια. Στο βλέμμα της Μαρίνας, κάθε φορά που κοίταζε τον Αντώνη, διαβάζαμε λόγια όπως «μόνο εσύ ξέρεις πώς να περιμένεις». Και στο δικό του… «θα ξαναβρεθούμε μια μέρα. Kαι τότε όλα τα βράδια κι όλα τα τραγούδια θά ‘ναι δικά μας».

Η μέρα έφτασε. Το τραγούδι της καρδιάς του Αντώνη και της Μαρίνας έχει τίτλο «Κερί αναμμένο» σε στίχους Γιάννη Κότσιρα και μουσική  Νίκου Τερζή. Αφορά στον γάμο τους, έναν γάμο που δεν το περιμένουν μόνο οι νεόνυμφοι, δύο και πλέον δεκαετίες, αλλά και ολόκληρο το χωριό. Είναι μια μέρα χαράς για την Άνω Ποριά, μέρα γιορτής και μεγάλης ανάτασης. Είναι η απόδειξη ότι η αληθινή αγάπη, στον δρόμο αντοχής της ζωής, δεν εγκαταλείπει, ένα αισιόδοξο μήνυμα που το έχουν όλοι ανάγκη.

Το «Κερί αναμμένο» με ερμηνευτή τον Βασίλη Σκουλά, δίνει συνέχεια στο επιτυχημένο soundtrack της σειράς «Σασμός», που υπογράφουν συνθετικά ο Νίκος Τερζής και στιχουργικά ο Γιάννης Κότσιρας και κυκλοφορεί από την Panik Oxygen.

Πρόκειται για  ένα τραγούδι που ενώνει μουσικά το σήμερα και το χθες, με στίχους για την αγάπη και με τη χαρακτηριστική, ιδιαίτερη κι αγαπημένη χροιά του Βασίλη Σκουλά. Ο «Πατριάρχης του κρητικού τραγουδιού» χαρίζει τη μοναδική του ερμηνεία σ’ ένα εξομολογητικό τραγούδι γεμάτο έντονο συναίσθημα. «Γελάς κι ανθίζει ολόγυρα/ μη σταματάς αγάπη απλόχερα να με κερνάς/ κι εγώ κερί θα μια αναμμένο./ Μιλάς κι ανθίζουν όνειρα/ μην το ξεχνάς/ κι όταν σε σκέφτομαι να με κοιτάς/ γιατί κερί θα’μαι αναμμένο./ Πονάς βαθιά στα στήθια όταν αγαπάς/ την κάθε αλήθεια δεν τηνε ξεχνάς/ είναι στον στίχο μας γραμμένη./ Κρατάς καρδιά στα χέρια σου και την φιλάς/και την αγάπη μας δεν την πουλάς/ είναι στο δέρμα χαραγμένη» λένε οι στίχοι. Μάλιστα, αυτή είναι η δεύτερη φορά που ο Βασίλης Σκουλάς «ντύνει» με τη φωνή του τις εξελίξεις που αφορούν το συγκεκριμένο ζευγάρι, καθώς την προηγούμενη σεζόν ερμήνευσε «Τα Αντίθετα» που ήταν αφιερωμένα στον έρωτά τους.

Το νέο τραγούδι θα ακουστεί στο επεισόδιο 95 του «Σασμού» το οποίο θα προβληθεί, εκτάκτως, την Κυριακή 12/03, στις 21:00, από τον Alpha. Το τραγούδι θα κυκλοφορήσει από την Panik Oxygen σε όλα τα ψηφιακά καταστήματα μουσικής και το YouTube την Πέμπτη 9 Μαρτίου.

Με το «Κερί αναμμένο» συνεχίζεται ο φετινός κύκλος τραγουδιών της επιτυχημένης τηλεοπτικής σειράς «Σασμός» του Alpha. Προηγήθηκαν τα «Χαμένη Ζωή» με ερμηνευτή τον Χρήστο Θηβαίο «Το Δωμάτιο Βρίζω» με ερμηνεύτρια την Ελεωνόρα Ζουγανέλη«Πύρινες Καρδιές» με τον Δημήτρη Μπάση, «Τα θαύματα» με ερμηνεύτρια τη Μελίνα Ασλανίδου και το «Θνητοί θεοί» με ερμηνευτή τον Γιάννη Κότσιρα που αγαπήθηκαν αμέσως από το κοινό και ξεχωρίζουν στο ραδιοφωνικό airplay.

πηγή: creta24

neo-tragoydi-ton-sasmo-2/

Related Articles

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button