Lifestyle

Νεαρός εκατομμυριούχος δηλώνει: Παρκάρω όπου θέλω το αμάξι μου, οι άφραγκοι νοιάζονται για τα πρόστιμα

«Αν μπορώ να γλιτώσω χρόνο, τότε θα το κάνω. Σημαίνει ότι μπορώ να πάω σπίτι μου πιο γρήγορα και να πιάσω δουλειά»

Ένας νεαρός εκατομμυριούχος δηλώνει ότι παρκάρει όπου θέλει το ακριβό του αμάξι κι αυτό γιατί τα πρόστιμα δεν είναι κάτι που τον απασχολούν… Ο 27χρονος Luke Desmaris έχει μαζέψει πάνω από 100 χαρτάκια με κλήσεις τον τελευταίο χρόνο επειδή αφήνει την BMW M4 όπου εκείνος επιθυμεί στο Λονδίνο, ακόμη και σε σημεία που το παρκάρισμα απαγορεύεται αυστηρά.

«Οι άφραγκοι άνθρωποι βλέπουν πρόστιμο, εγώ όμως βλέπω VIP πάρκινγκ», ανέφερε ο Desmaris σε συνέντευξή του στο Kennedy News την Τετάρτη.

Ο θρασύς Βρετανός λέει ότι έχει πληρώσει περισσότερα από 8.100 δολάρια σε πρόστιμα τους τελευταίους 12 μήνες – ένα ποσό που για εκείνος δεν είναι σημαντικό, αφού βγάζει περισσότερα από ένα εκατομμύριο τον χρόνο ως χρηματιστής.

Ο Desmaris δήλωσε ότι προτιμά να «γλιτώνει χρόνο» και να παρκάρει σε σημεία όπου απαγορεύεται από το να κάνει κύκλους ψάχνοντας να βρει μια κατάλληλη θέση για το αυτοκίνητό του.

«Αν μπορώ να γλιτώσω χρόνο, κάνοντας αυτό, τότε θα το κάνω», λέει. «Σημαίνει ότι μπορώ να πάω σπίτι μου πιο γρήγορα και να πιάσω δουλειά. Αυτή είναι η λογική μου».

«Το κάνω όταν πάω για ψώνια, ειδικά στο Λονδίνο. Απλώς παρκάρω απ’ έξω γιατί μπορεί να είναι εφιάλτης το να παρκάρεις με άλλον τρόπο», συνεχίζει. «Άρχισα με μερικές κλήσεις κάθε τόσο και από τότε που άρχισα να τα πηγαίνω καλά (σ.σ. οικονομικά), δεν έχει σημασία. Τα χρήματα δεν έχουν σημασία».

Τον περασμένο μήνα, ο Desmaris καυχιόταν στο TikTok για την τακτική που ακολουθεί στο παρκάρισμα, με το αμφιλεγόμενο βίντεο να συγκεντρώνει πάνω από 3 εκατομμύρια views. Στο βίντεο αυτό φαίνεται να επιστρέψει στην παρανόμως παρκαρισμένη BMW του και οι κλήσεις είναι πάνω στο παρμπρίζ.

O Demaris χαρακτηρίστηκε «κακόγουστος» από ορισμένους με κάποιον μάλιστα να αποκαλεί τον εκατομμυριούχο «απατεώνα». «Μπορείς πάντα να καταλάβεις έναν απατεώνα από το πόσο πολύ μιλά για τα χρήματα. Ο πλούτος είναι σιωπηρός όταν τον έχεις ήδη. Οι απατεώνες είναι θορυβώδεις επειδή το χρειάζονται», έγραψε ο σχολιαστής.

Εκείνος όμως δεν πτοείται από τα αρνητικά σχόλια: «Οι άνθρωποι έχουν πολλά να πουν στο διαδίκτυο, από κοντά όμως είναι διαφορετικά. Και στο τέλος της ημέρας, δεν με νοιάζει», λέει ο 27χρονος.

Κάποιοι πάλι φαίνεται πως συμφώνησαν με την πρακτική του ιδιοκτήτη της BMW.

«Στο κεντρικό Λονδίνο είναι πιο φτηνό το πρόστιμο για το παρκάρισμα παρά το να πληρώνεις πάρκινγκ για μία ημέρα», σχολίασε κάποιος.

newsbeast.gr

Νεαρός εκατομμυριούχος δηλώνει: Παρκάρω όπου θέλω το αμάξι μου, οι άφραγκοι νοιάζονται για τα πρόστιμα

Related Articles

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button