Lifestyle

Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας (30/3-5/4/2023)

ΚΡΙΟΣ

Ο μήνας τελειώνει με το τρίγωνο Άρη – Κρόνου στις 30/3 που θα επηρεάσει κυρίως τους γεννημένους το 1ο δεκαήμερο και τη σύνοδο Αφροδίτης – Ουρανού που αφορά τους γεννημένους το 2ο δεκαήμερο. Ο Άρης κυβερνά τον τομέα της οικιακής σας ζωής, γι’ αυτό είναι ιδιαίτερα σημαντικό για εσάς το να νιώθετε ασφάλεια ‒ ενδεχομένως να αποφασίσετε να πουλήσετε ένα ακίνητο για να αυξήσετε το εισόδημά σας. Αφροδίτη και Ουρανός, στον τομέα των οικονομικών, φέρνουν ευκαιρίες και νέες προοπτικές για να αυξήσετε τα κέρδη σας και είναι ιδανική εποχή για να κάνετε κάποια επένδυση, καθώς προβλέπονται αίσιες εξελίξεις. Ο Απρίλιος ξεκινά με αισιοδοξία και έντονη διάθεση για απολαύσεις, κάτι που μπορεί να σας ωθήσει σε υπερβολές με τα χρήματά σας. Νέες γνωριμίες θα σας ενθουσιάσουν και θα προκύψει ένας δυνατός έρωτας. Οι γεννημένοι το 3ο δεκαήμερο είστε προβληματισμένοι με τα επαγγελματικά σας, αλλά φοβάστε να πάρετε ρίσκα.

ΤΑΥΡΟΣ

Οι τελευταίες μέρες του μήνα έχουν πολλές μετακινήσεις κι επαφές για την προώθηση των προϊόντων και των υπηρεσιών σας και με τον Άρη που διεγείρει το μυαλό σας και σας κάνει πολύ πειστικούς θα κερδίσετε σίγουρα τις εντυπώσεις. Στις 30/3, με το τρίγωνο Άρη – Κρόνου, είναι εξαιρετική μέρα για να ενώσετε οι γεννημένοι το 1ο δεκαήμερο τις δυνάμεις σας με άτομα με τα οποία θα έχετε κοινό όραμα. Στις 31/3 το 2ο δεκαήμερο, με τη σύνοδο Αφροδίτης – Ουρανού στο ζώδιό σας, θα μπορέσετε να ικανοποιήσετε κάποια επιθυμία σας και θα πάρετε μεγάλη ώθηση. Ο Απρίλιος ξεκινά με την είσοδο του Ερμή στο ζώδιό σας στις 3/4 που σας κάνει πιο δραστήριους και θα επικεντρωθείτε στους στόχους σας που θα αφορούν τα επαγγελματικά ή την προσωπική σας ζωή. Το 3ο δεκαήμερο μπορεί να εξιδανικεύσετε τη στάση ενός φιλικού σας προσώπου, αν το βλέπετε ερωτικά.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο μήνας κλείνει με θετικό πρόσημο, καθώς στις 30/3 το τρίγωνο Άρη – Κρόνου επιβραβεύει τις προσπάθειές σας μέσω ενός μπόνους ή μιας θέσης εργασίας με καλύτερες αποδοχές. Δώστε έμφαση οι γεννημένοι το 1ο δεκαήμερο σε διαπραγματεύσεις. Μια δυνατή συμφωνία είναι προ των πυλών. Το 2ο δεκαήμερο έχετε πολλή έμπνευση και ιδανική μέρα για να βάλετε σε εφαρμογή μια ιδέα είναι στις 31/3, με τη σύνοδο Αφροδίτης – Ουρανού. Ο Απρίλιος ξεκινά με την είσοδο του κυβερνήτη σας Ερμή στον Ταύρο και θα είστε πιο εσωστρεφείς, θα κρατάτε τις σκέψεις και τις ιδέες για τον εαυτό σας και θα προτιμάτε να δουλεύετε παρασκηνιακά. Το παρελθόν θα σας απασχολήσει και θα ψάξετε να βρείτε απαντήσεις, αλλά δεν πρέπει να σπαταλήσετε όλη σας την ενέργεια. Για το 3ο δεκαήμερο οι παρεξηγήσεις μέσα στην οικογένεια δεν έχουν τελειωμό, όσο κι αν προσπαθείτε να κρατήσετε τις ισορροπίες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Οι τελευταίες μέρες του μήνα σάς βρίσκουν γεμάτους ενέργεια και οι γεννημένοι το 1ο δεκαήμερο, με τον Άρη στο ζώδιό σας, μπορείτε να κατακτήσετε τους στόχους σας. Μια πολύ δυνατή μέρα για σπουδές, ταξίδια και επαφές ή συμφωνίες με το εξωτερικό είναι στις 30/3 που πραγματοποιείται το τρίγωνο Άρη – Κρόνου. Για το 2ο δεκαήμερο η σύνοδος Αφροδίτης – Ουρανού στις 31/3 δίνει ευκαιρίες για αύξηση εσόδων αν προωθήσετε καινοτόμα προϊόντα κι υπηρεσίες. Ο Απρίλιος ξεκινά με έντονη διάθεση για κοινωνικές επαφές από τις 3/4 που εισέρχεται ο Ερμής στον Ταύρο, ενεργοποιώντας τον τομέα της συλλογικότητας. Νέες ιδέες έρχονται στο προσκήνιο κι αν μεθοδεύσετε τις ενέργειές σας, θα μπορέσετε να τις υλοποιήσετε. Οι γεννημένοι το 3ο δεκαήμερο προσέξτε τις εμπορικές σας συναλλαγές. Ο Ποσειδώνας θολώνει τα νερά και μπορεί να υπερεκτιμήσετε μια συνθήκη ή να μην είναι ξεκάθαροι οι όροι μιας συμφωνίας.

ΛΕΩΝ

Με εσωστρεφή διάθεση σας βρίσκουν οι τελευταίες μέρες του μήνα τους γεννημένους το 1ο δεκαήμερο, καθώς μπορεί να αντιμετωπίζετε δύσκολες καταστάσεις που εντείνουν την ανάγκη σας για μοναχικότητα. Ωστόσο, στις 30/3, με το τρίγωνο Άρη – Κρόνου, είναι ιδανική μέρα για να επικεντρωθείτε στις σπουδές και σε ό,τι αφορά την πνευματική σας ανάπτυξη. Το 2ο δεκαήμερο έχετε στραμμένη την προσοχή στην καριέρα και σε μακροπρόθεσμους στόχους. Αξιοποιήστε τις ευκαιρίες που δίνει η σύνοδος Αφροδίτης – Ουρανού στις 31/3 για επιτυχίες και επαγγελματική ανέλιξη. Ο Απρίλιος, με την είσοδο του Ερμή στον Ταύρο, είναι ο μήνας πολλών επαφών με άτομα που μπορεί να σας στηρίξουν στην εφαρμογή ενός νέου εγχειρήματος. Για το 3ο δεκαήμερο, με τον Ποσειδώνα να κυβερνά τον τομέα των κοινών σας πόρων, δεν θα λείψουν οι παρεξηγήσεις για οικονομικά ζητήματα. Οι πιθανότητες για απώλειες χρημάτων λόγω εξαπάτησης είναι πολλές.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Μια συνεργασία που είχατε στα σκαριά δρομολογείται και ο μήνας σάς αφήνει με θετικές εντυπώσεις. Στις 30/3 το τρίγωνο Άρη – Κρόνου ευνοεί τις επαφές με άτομα με τα οποία θα δουλέψετε πάνω σε μια καινούργια ιδέα και αφορά τους γεννημένους το 1ο δεκαήμερο. Το 2ο δεκαήμερο, στις 31/3, με τη σύνοδο Αφροδίτης – Ουρανού, να αναμένετε αίσιες εξελίξεις σε σπουδές ή σε μια νομική σας υπόθεση. Μπορεί να γίνει η ανατροπή και να ικανοποιηθούν οι προσδοκίες σας. Ο Απρίλιος ξεκινά με την είσοδο του κυβερνήτη σας Ερμή στον Ταύρο και καθώς είναι ο πλανήτης της επικοινωνίας, δώστε έμφαση σε εμπορικές διαπραγματεύσεις. Ταξίδια για την προώθηση των προϊόντων σας θα σας βοηθήσουν να διευρύνετε το δίκτυο των συνεργατών σας. Οι μαθησιακές σας δεξιότητες θα είναι ανεπτυγμένες, επομένως επικεντρωθείτε στην πνευματική σας ανάπτυξη. Το 3ο δεκαήμερο έχετε μια τάση να παρεξηγείστε με το ταίρι σας για ασήμαντους λόγους.

ΖΥΓΟΣ

Σημαντικές οι εξελίξεις που αφορούν τα επαγγελματικά σας και ο μήνας σάς αφήνει με αισιόδοξη διάθεση. Στις 30/3, με το τρίγωνο Άρη – Κρόνου, είναι μια πολύ σημαντική στιγμή για την καριέρα σας και οι γεννημένοι το 1ο δεκαήμερο θα επιβραβευτείτε για τις προσπάθειες προηγούμενων εβδομάδων. Επενδύστε κάποια χρήματα στη διαφήμιση των υπηρεσιών σας. Στις 31/3 η σύνοδος Αφροδίτης – Άρη φέρνει στο 2 δεκαήμερο αναπάντεχα θετικές εξελίξεις στα οικονομικά. Ενδεχομένως να λάβετε κάποια χρηματοδότηση ή να αποκτήσετε κάποιο ακίνητο. Ο Απρίλιος ξεκινά με την είσοδο του Ερμή στον Ταύρο, που δίνει επίσης έμφαση στον τομέα των κοινών σας πόρων και της ερωτικής σας ζωής και αν επιστρατεύσετε τις επικοινωνιακές σας δεξιότητες, θα καταφέρετε πολλά σε οικονομικό ή προσωπικό επίπεδο. Για το 3ο δεκαήμερο οι παρεξηγήσεις με άτομα από τον χώρο της εργασίας είναι συχνές και το περιβάλλον δεν σας σηκώνει. 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Επενδύσεις, επιχειρηματικές προσπάθειες στο εξωτερικό ή έναν νέο έρωτα σε ένα ταξίδι φέρνει το τρίγωνο Άρη – Κρόνου στις 30/3 στους γεννημένους το 1ο δεκαήμερο και με τον ένα ή τον άλλο τρόπο θα πάρετε κάποια ικανοποίηση. Ιδανική μέρα για να προωθήσετε τις δημιουργίες σας σε κάποια έκθεση. Η ανταπόκριση του κοινού θα είναι μεγάλη. Με τη σύνοδο Αφροδίτης – Ουρανού έρχονται θετικές εξελίξεις για τους γεννημένους το 2ο δεκαήμερο, που θα αφορούν μια συνεργασία ή πρόταση για γάμο ή συμβίωση από το ταίρι σας. Με την είσοδο του Ερμή στον Ταύρο στις 3/4 ο Απρίλιος ξεκινά με έμφαση στις διαπροσωπικές σας σχέσεις. Εξαιρετική εποχή για να αφιερώσετε χρόνο σε άτομα που είναι σημαντικά για εσάς. Το 3ο δεκαήμερο έχετε τον Ποσειδώνα στον τομέα του έρωτα και μπορεί να εξιδανικεύσετε κάποιο άτομο που θα σας γοητεύσει, αλλά στην πορεία θα σας απογοητεύσει.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Οι τελευταίες μέρες του μήνα σάς βρίσκουν αγχωμένους με οικονομικά ζητήματα τους γεννημένους το 1ο δεκαήμερο, αλλά στις 30/3, με το τρίγωνο Άρη – Κρόνου, θα έχετε κάποια θετικά νέα. Ενδεχομένως να λάβετε κάποια χρήματα μέσω του συντρόφου σας ή να αυξηθεί το εισόδημά σας μέσω της ακίνητης περιουσίας. Ιδανική μέρα για ρύθμιση οφειλών. Η σύνοδος Αφροδίτης – Ουρανού στις 31/3 θα επηρεάσει τους γεννημένους το 2ο δεκαήμερο και θα φέρει θετικές αλλαγές στα επαγγελματικά σας. Αν είχατε δώσει μια συνέντευξη και δεν είχατε κάποια ανταπόκριση, θα σας καλέσουν για να κλείσετε τη συμφωνία. Με την είσοδο του Ερμή στον Ταύρο, ο Απρίλιος θα έχει πολλές επαφές για επαγγελματικούς σκοπούς. Στείλτε βιογραφικά και αξιοποιήστε τις γνωριμίες σας. Ο Ποσειδώνας προκαλεί σε εσάς του 3ου δεκαημέρου πρόσφορο έδαφος για παρεξηγήσεις με κάποια μέλη της οικογένειας. Επειδή είστε όμως η ήρεμη δύναμη, θα επαναφέρετε τις ισορροπίες.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Οι τελευταίες μέρες του μήνα είναι πολύ σημαντικές, καθώς οι προοπτικές για νέες συνεργασίες είναι πολλές, και ειδικά στις 30/3 με το τρίγωνο Άρη – Κρόνου οι γεννημένοι το 1ο δεκαήμερο επιστρατεύστε τον δυναμισμό σας και θα προκαλέσετε θετικές εντυπώσεις. Οι επικοινωνιακές σας δεξιότητες θα εκτιμηθούν και θα κλείσετε μια δυνατή συμφωνία. Η σύνοδος Αφροδίτης – Ουρανού στις 31/3 φέρνει κέρδη μέσω επενδύσεων, έναν έρωτα ή ένα παιδάκι στους γεννημένους το 2ο δεκαήμερο. Από τις 3/4, που εισέρχεται και ο Ερμής στον Ταύρο, θα είναι εξαιρετική εποχή για να προβάλλετε τα ταλέντα σας, να φλερτάρετε και να αφιερώσετε περισσότερο χρόνο στην επικοινωνία με τα παιδιά. Το 3ο δεκαήμερο, με τον Ποσειδώνα να θολώνει την κρίση σας, προσέξτε τις εμπορικές σας συναλλαγές κι αν μπορείτε, αποφύγετε τις υπογραφές συμβάσεων. Αν πάλι είναι απαραίτητο, ιδιαίτερη προσοχή στα ψιλά γράμματα ενός συμβολαίου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο μήνας τελειώνει με ευκαιρίες για αύξηση εσόδων και επαγγελματική ανέλιξη, καθώς στις 30/3 πραγματοποιείται το τρίγωνο Άρη – Κρόνου που θα επηρεάσει τους γεννημένους το 1ο δεκαήμερο. Διαπραγματεύσεις και συζητήσεις για την αύξηση των αποδοχών σας θα έχουν αίσιες εξελίξεις. Πολύ καλή στιγμή για όσους δώσετε συνέντευξη προς εύρεση εργασίας. Το 2ο δεκαήμερο, στις 31/3, με τη σύνοδο Αφροδίτης – Ουρανού, να αναμένετε ευχάριστα νέα που θα αφορούν την οικογένεια. Ίσως να βρείτε έναν καλύτερο χώρο και να μετακομίσετε ή να πουλήσετε κάποιο ακίνητο και να αυξήσετε το εισόδημά σας. Με την είσοδο του Ερμή στον Ταύρο ο Απρίλιος στο ξεκίνημά του δίνει έμφαση στην οικιακή σας ζωή. Θα έχετε συχνές επισκέψεις στο σπίτι σας και πιο πολλή επικοινωνία με τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Για το 3ο δεκαήμερο δεν είναι κατάλληλη εποχή για οικονομικές διαπραγματεύσεις. Ο Ποσειδώνας σάς κάνει επιρρεπείς σε εξαπατήσεις.

ΙΧΘΥΣ

Η γοητεία σας είναι στα ύψη με τον Άρη στον Καρκίνο και στις 30/3 το τρίγωνο με τον Κρόνο δίνει ευκαιρίες για να βελτιώσετε την ερωτική σας ζωή οι γεννημένοι το 1ο δεκαήμερο. Επιστρατεύστε την ευγένειά σας και μη διστάσετε να εκφράσετε το ενδιαφέρον σας στο άτομο που θα σας γοητεύσει. Στις 31/3 η σύνοδος Αφροδίτης – Ουρανού προμηνύει σημαντικές εξελίξεις σε εμπορικές υποθέσεις και μπορεί να χρειαστεί να αλλάξετε τόπο διαμονής οι γεννημένοι το 2ο δεκαήμερο. Ο Απρίλιος ξεκινά με την είσοδο του Ερμή στον Ταύρο και καθώς ο πλανήτης της επικοινωνίας θα διανύει τον τομέα της επικοινωνίας, αυτή η διέλευση θα φέρει σημαντικές ευκαιρίες σε όσους προωθήσετε τις δεξιότητες ή τις υπηρεσίες σας. Ο Ποσειδώνας στο ζώδιό σας επηρεάζει εσάς του 3ου δεκαημέρου και δεν είστε σε θέση να πάρετε αποφάσεις που θα αφορούν τα επαγγελματικά ή την προσωπική σας ζωή.

https://www.lifo.gr/tropos-zois/living/oi-astrologikes-problepseis-tis-ebdomadas-303-542023

Related Articles

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button