Lifestyle

Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας (27.04 – 03.05.2023)

ΚΡΙΟΣ

Ο μήνας τελειώνει με τη Σελήνη στον Λέοντα που τονίζει τον τομέα της δημιουργικότητας και του ρομαντισμού, φέρνοντας έμπνευση και αυξάνοντας την παιχνιδιάρικη διάθεσή σας. Οι γεννημένοι το 1ο δεκαήμερο προσέξτε στις 27/4 για πιθανή ένταση με φιλικά σας πρόσωπα. Το 2ο δεκαήμερο αποφύγετε στις 28/4 τις επενδύσεις και τα ρίσκα και αρκεστείτε στα έσοδα μέσω της ακίνητης περιουσίας, καθώς πραγματοποιείται το εξάγωνο Άρη – Ουρανού. Εξαιρετική μέρα για την ερωτική ζωή των γεννημένων το 3ο δεκαήμερο είναι στις 29/4 με το τρίγωνο Σελήνης – Δία που φέρνει τύχη ‒ αξιοποιήστε τη μέρα οι ελεύθεροι και όσοι επιθυμείτε να γίνετε γονείς. Ο Μάιος ξεκινά με καλά νέα που αφορούν τα επαγγελματικά και τα οικονομικά, αλλά θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεχτικοί στις μετακινήσεις και σε συνεννοήσεις με άτομα από τον χώρο της εργασίας.

ΤΑΥΡΟΣ

Οι τελευταίες μέρες του μήνα σάς βρίσκουν επικεντρωμένους σε θέματα της οικιακής σας ζωής, καθώς θα διανύει η Σελήνη τον Καρκίνο και είναι ιδανική εποχή για να διευθετήσετε θέματα ακίνητης περιουσίας ή να βελτιώσετε το χώρο σας. Οι γεννημένοι το 1ο δεκαήμερο στις 27/4 θα νιώσετε πιεσμένοι στην προσπάθεια να μοιράσετε τον χρόνο μεταξύ της επαγγελματικής και της προσωπικής σας ζωής και θα πρέπει να επαναπροσδιορίσετε τις προτεραιότητές σας. Στις 28/4, με το εξάγωνο Άρη – Ουρανού, είναι μια πολύ δυνατή μέρα για εμπορικές συμφωνίες κι υπογραφές συμβολαίων, αλλά θα πρέπει να προσέξετε εσείς του 2ου δεκαημέρου για πιθανή σύγκρουση. Το 3ο δεκαήμερο αδράξτε τις ευκαιρίες που φέρνει το τρίγωνο Σελήνης – Δία για αύξηση εσόδων μέσω της ακίνητης περιουσίας. Ο Μάιος ξεκινά με έντονο ερωτισμό και επιτυχίες στην ερωτική σας ζωή.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Πολλές οι επαφές και οι συναντήσεις που θα γίνουν τις τελευταίες μέρες του μήνα και θα ωφεληθείτε ποικιλοτρόπως. Οι γεννημένοι το 1ο δεκαήμερο στις 27/4 προωθήστε τις ιδέες ή τις υπηρεσίες σας, καθώς οι προοπτικές για άμεσα αποτελέσματα είναι πολύ καλές, αλλά πρέπει να προσέξετε αν κάνετε ταξίδι στο εξωτερικό. Ακατάλληλη στιγμή για επίλυση νομικών υποθέσεων. Το 2ο δεκαήμερο, στις 28/4 με το εξάγωνο Άρη – Ουρανού, μπορείτε να πετύχετε πολλά σε διαπραγματεύσεις και συμφωνίες, όμως θα πρέπει να κρατήσετε μυστικά τα σχέδιά σας, καθώς υπάρχει έντονο παρασκήνιο και μεγάλος ανταγωνισμός. Το 3ο δεκαήμερο, με το τρίγωνο Σελήνης – Δία στις 29/4 θα ενώσετε τις δυνάμεις σας με άτομα με τα οποία έχετε κοινό σκοπό και θα προχωρήσει ένα εγχείρημα με γοργούς ρυθμούς. Ο Μάιος ξεκινά με αύξηση εσόδων, έντονη κοινωνική ζωή κι έναν έρωτα με άτομο διαφορετικής κουλτούρας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Με τη Σελήνη στον Λέοντα σας αποχαιρετά ο μήνας, δίνοντας έμφαση στα οικονομικά σας. Για τους γεννημένους το 1ο δεκαήμερο μια πολύ καλή μέρα για διαπραγματεύσεις και συμφωνίες είναι στις 27/4, ωστόσο θα πρέπει να αποφύγετε τις υπερβολές με τα χρήματά σας καθώς υπάρξουν έξοδα. Το 2ο δεκαήμερο αναζητήσετε μια νέα επαγγελματική κατεύθυνση και στρέψτε την προσοχή σας στην τεχνολογία, καθώς το εξάγωνο του Άρη στο ζώδιό σας με τον Ουρανό φέρνει ευκαιρίες σε όσους είναι ενήμεροι για τις εξελίξεις. Ιδιαίτερη προσοχή σε οικονομικές συναλλαγές. Εσείς του 3ου δεκαήμερου έχετε τον Δία στον τομέα της καριέρας και στις 29/4 το τρίγωνο με τη Σελήνη προμηνύει αύξηση εσόδων. Ο Μάιος ξεκινά με επικοινωνιακή διάθεση και θα στρέψετε την προσοχή σε ομαδικές δράσεις, εκδρομές και επαφές με φίλους.

ΛΕΩΝ

Ο μήνας τελειώνει με τη Σελήνη στο ζώδιό σας που σας κάνει πολύ συναισθηματικούς, στρέφοντας την προσοχή σας σε προσωπικά θέματα. Οι γεννημένοι το 1ο δεκαήμερο θα ασχοληθείτε με την ερωτική σας ζωή και οικονομικά που αφορούν κοινούς πόρους, κάτι που μπορεί να προκαλέσει εντάσεις. Το 2ο δεκαήμερο στις 28/4, με το εξάγωνο Άρη – Ουρανού, θα έχετε σημαντικές εξελίξεις στην καριέρα και θα ευνοηθούν οι επαφές με πρόσωπα εξουσίας. Αναλάβετε πρωτοβουλίες και προβάλετε τις ηγετικές σας ικανότητες. Προσέξτε μια ενδεχόμενη σύγκρουση. Για το 3ο δεκαήμερο μια πολύ καλή μέρα για ταξίδια, σπουδές και νομικές υποθέσεις είναι στις 29/4 με το τρίγωνο Σελήνης – Δία. Ο Μάιος ξεκινά με αίσιες εξελίξεις στα οικονομικά, τα οποία βελτιώνονται μέσω της επιχείρησής σας και θα μπορέσετε να ικανοποιήσετε κάποια επιθυμία σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Με εσωστρεφή διάθεση σάς βρίσκουν οι τελευταίες μέρες του μήνα και είναι μια καλή εποχή για να ρίξετε τους ρυθμούς σας προκειμένου να ανακτήσετε τις δυνάμεις σας και να ξεκαθαρίσετε τις σκέψεις σας. Οι γεννημένοι το 1ο δεκαήμερο αναζητήστε διεξόδους που θα συμβάλουν στη φυσική και ψυχική σας ευεξία, καθώς τον τελευταίο καιρό έχετε παραμελήσει τον εαυτό σας. Το 2ο δεκαήμερο, στις 28/4, με το εξάγωνο Άρη – Ουρανού, να αναμένετε σημαντικές εξελίξεις που θα αφορούν μια συνεργασία σε μακρινό προορισμό. Μπορεί να βρείτε μια νέα απασχόληση και να εργάζεστε από το σπίτι σας μέσω διαδικτύου. Στις 28/4 το τρίγωνο Σελήνης – Δία φέρνει τύχη στο 3ο δεκαήμερο και είναι ιδανική στιγμή για αναζήτηση χρηματοδότησης ή μιας νέας πηγής εσόδων. Τα οικονομικά σας βελτιώνονται. Ο Μάιος ξεκινά με τη Σελήνη στο ζώδιό σας και θα ικανοποιήσετε προσωπικές σας ανάγκες.

ΖΥΓΟΣ

Η διάθεσή σας για κοινωνική ζωή είναι έντονη και οι τελευταίες μέρες του μήνα θα έχουν αρκετό ενδιαφέρον. Στις 27/4 οι γεννημένοι το 1ο δεκαήμερο θα έχετε κάποια καλά νέα που θα αφορούν την εργασία και τα οικονομικά που προέρχονται μέσω τρίτων, στην ερωτική σας ζωή όμως η κατάσταση θα γίνει περίπλοκη. Το 2ο δεκαήμερο αξιοποιήστε τις ευκαιρίες για να αυξήσετε τα κέρδη σας μέσω μιας νέας πηγής εσόδων στις 28/4 που πραγματοποιείται το εξάγωνο Άρη – Ουρανού. Καριέρα και οικονομικά θα έχουν αίσιες εξελίξεις. Στις 29/4 το τρίγωνο Σελήνης – Δία σηματοδοτεί για το 3ο δεκαήμερο το ξεκίνημα μιας πολλά υποσχόμενης συνεργασίας και πρέπει να είστε ανοιχτοί σε προτάσεις. Ο Μάιος σάς βρίσκει επικεντρωμένους στην καριέρα και τους μελλοντικούς σας στόχους. Από τις 2/5, που εισέρχεται η Σελήνη στο ζώδιό σας, θα δώσετε έμφαση στις απολαύσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Με τις επιχειρηματικές σας υποθέσεις θα ασχοληθείτε τις τελευταίες μέρες του μήνα και με ό,τι αφορά μακροπρόθεσμους στόχους. Οι γεννημένοι το 1ο δεκαήμερο στις 27/4 προσέξτε πιθανή ένταση στην οικογένεια και αφιερώστε περισσότερο χρόνο στην προσωπική σας ζωή. Ενδεχομένως να έχετε αφοσιωθεί περισσότερο στη δουλειά σας. Το 2ο δεκαήμερο, με το εξάγωνο Άρη – Ουρανού στις 28/4, έχετε πολλές πιθανότητες για συνεργασίες με το εξωτερικό και πρέπει να στρέψετε την προσοχή σας σε επαφές και διαπραγματεύσεις. Στις 29/4 το τρίγωνο Σελήνης – Δία υπόσχεται σε εσάς του 3ου δεκαήμερου επιτυχίες στην καριέρα. Ιδανική στιγμή για επαφές με πρόσωπα εξουσίας. Ο Μάιος ξεκινά με έντονη κοινωνική ζωή, πολλές μετακινήσεις και συναντήσεις με φίλους από τα παλιά που θα σας δώσουν χαρά. Αποφύγετε τη βιασύνη στην οδήγηση.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ταξίδια, σπουδές και νομικές υποθέσεις έρχονται στο προσκήνιο τις τελευταίες μέρες του μήνα με τη Σελήνη στον Λέοντα και θα βάλετε μια τάξη σε όσα σας απασχολούν. Στις 27/4 προσέξτε οι γεννημένοι το 1ο δεκαήμερο εμπορικές συναλλαγές και επαφές με το εξωτερικό, καθώς η μέρα θα είναι δύσκολη και μπορεί να απογοητευτείτε. Το εξάγωνο Άρη – Ουρανού στις 28/4 φέρνει στο 2ο δεκαήμερο θετικές αλλαγές στα επαγγελματικά και αύξηση εισοδήματος μέσω κοινών πόρων και είναι ιδανική στιγμή για να βρείτε μια νέα πηγή εσόδων. Το 3ο δεκαήμερο, με το τρίγωνο Σελήνης – Δία στις 29/4, θα έχετε επιτυχίες σε επενδύσεις στο εξωτερικό, ενώ μπορεί να προκύψει και ένας έρωτας σε ταξίδι. Ο Μάιος σάς βρίσκει με ανταγωνιστική διάθεση και θα επικεντρωθείτε στην καριέρα και την αύξηση της δημοτικότητάς σας. Εξαιρετική εποχή για να ανοίξετε την επιχείρησή σας και να κυνηγήσετε ευκαιρίες.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Οικονομικά που προέρχονται μέσω τρίτων θα είναι το βασικό σας μέλημα τις τελευταίες μέρες του μήνα και θα πρέπει να προσέξετε στις 27/4 οι γεννημένοι το 1ο δεκαήμερο τη διαχείριση κοινών πόρων καθώς μπορεί να προκληθούν εντάσεις. Για το 2ο δεκαήμερο μια πολύ καλή μέρα για διαπραγματεύσεις και συμφωνίες είναι στις 28/4. Σημαντικές θα είναι οι εξελίξεις και στην ερωτική σας ζωή, καθώς με το εξάγωνο Άρη – Ουρανού σάς περιμένουν μεγάλες αλλαγές. Με το τρίγωνο Σελήνης – Δία στις 29/4 το 3ο δεκαήμερο έχετε εύνοια σε αγοραπωλησίες ακινήτων και αύξηση εσόδων, που σημαίνει πως μπορείτε να ικανοποιήσετε κάποια επιθυμία σας. Με αυξημένη διάθεση για περιπέτεια σας βρίσκει ο Μάιος και είναι μια καλή εποχή για να ταξιδέψετε, να αλλάξετε παραστάσεις και να διευρύνετε τους ορίζοντές σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Οι σχέσεις και οι συνεργασίες θα σας απασχολήσουν τις τελευταίες μέρες του μήνα με τη Σελήνη στον Λέοντα και οι γεννημένοι το 1ο δεκαήμερο θα μπείτε σε διαδικασία επαναπροσδιορισμού αν νιώσετε εγκλωβισμένοι σε καταστάσεις που δεν σας αφήνουν κανένα περιθώριο ελευθερίας. Το 2ο δεκαήμερο στις 28/4, με το εξάγωνο Άρη – Ουρανού, να αναμένετε κάποιες εξελίξεις στην εργασία ή στην οικογένεια που θα συμβάλουν στη βελτίωση της ζωής σας. Ο Δίας ευνοεί το 3ο δεκαήμερο σε εμπορικές υποθέσεις και προώθηση υπηρεσιών και ιδανική μέρα για να δώσετε συνέντευξη είναι στις 29/4, με το τρίγωνο Σελήνης – Δία. Ο Μάιος ξεκινά με έντονη περισυλλογή για οικονομικά θέματα και ενδεχομένως να αλλάξετε τρόπο διαχείρισης των πόρων σας προκειμένου να εξοικονομήσετε κάποια χρήματα ή να καλύψετε έκτακτες ανάγκες.

ΙΧΘΥΣ

Με τα επαγγελματικά σας και με θέματα της καθημερινότητας θα ασχοληθείτε τις τελευταίες μέρες του μήνα, καθώς θέλετε να διευθετήσετε κάποιες εκκρεμότητες ώστε να μην τις έχετε στο μυαλό σας. Οι γεννημένοι το 1ο δεκαήμερο είστε περισσότερο αγχωμένοι και πρέπει να βρείτε τρόπους για να αποβάλετε το στρες. Το 2ο δεκαήμερο, με το εξάγωνο Άρη – Ουρανού στις 28/4, μπορείτε να πετύχετε πολλά σε εμπορικές συμφωνίες, επενδύσεις ή στην ερωτική σας ζωή. Αξιοποιήστε τις ευκαιρίες για νέες γνωριμίες. Στις 29/4 το τρίγωνο Σελήνης – Δία φέρνει στο 3ο δεκαήμερο έσοδα μέσω της εργασίας και ευνοεί τις διαπραγματεύσεις για αύξηση αποδοχών. Ο Μάιος ξεκινά με επικοινωνιακή διάθεση, εκδρομές και επαφές με πρόσωπα που είναι σημαντικά για εσάς. Ενδεχομένως να προκύψει και μια πρόταση συνεργασίας με άτομα με τα οποία είχατε συνεργαστεί στο παρελθόν.

https://www.lifo.gr/tropos-zois/living/oi-astrologikes-problepseis-tis-ebdomadas-2704-03052023

Related Articles

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button