Lifestyle

Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας (4-10/5/2023)

ΚΡΙΟΣ

Τις επόμενες μέρες θα εστιάσετε στις σχέσεις σας και στην προσωπική σας ανάπτυξη. Με το εξάγωνο Αφροδίτης – Δία στις 5/5 θα διαπιστώσετε ότι οι επικοινωνιακές σας δεξιότητες θα αυξηθούν. Έτσι, μπορείτε να δημιουργήσετε βαθύτερους δεσμούς με αυτούς που σας ενδιαφέρουν. Στις 7/5 η Αφροδίτη εισέρχεται στον Καρκίνο και μέχρι τις 5/6 θα είναι ιδανική εποχή για να ομορφύνετε το σπίτι, τον κήπο ή το εξοχικό σας. Ωστόσο, τα μεγάλα νέα αυτόν τον μήνα αφορούν τα χρήματα αλλά και ερωτικά ζητήματα με την πανσέληνο – έκλειψη Σελήνης στις 5/5, μέρος του κύκλου που ξεκίνησε τον Νοέμβριο του 2021 και διαρκεί μέχρι τον Οκτώβριο του 2023. Κάτι κρυμμένο μπορεί να βγει στο φως, που δεν γνωρίζατε. Η συμμετοχή του Ουρανού σε δυσαρμονικές όψεις δείχνει απροσδόκητες αλλαγές, επομένως μπορεί να υπάρξει ένα σοκ σε σχέση με τα οικονομικά. 

ΤΑΥΡΟΣ

Με την Αφροδίτη, τον κυβερνήτης σας, στους Διδύμους ξεκινάει ο μήνας, φέρνοντας τύχη και αφθονία στις 5/5, καθώς πραγματοποιείται το εξάγωνο με τον Δία. Στις 7/5 η Αφροδίτη ακολουθεί τον Άρη στον Καρκίνο και μέχρι τις 5/6 θα είναι η ιδανική εποχή για να βελτιώσετε τις σχέσεις με οικείους ή να κάνετε νέους φίλους. Στις 5/5 πραγματοποιείται η πανσέληνος – έκλειψη Σελήνης στον Σκορπιό, η οποία είναι μέρος του κύκλου που ξεκίνησε τον Νοέμβριο του 2021 και θα ολοκληρωθεί τον Οκτώβριο του 2023. Αυτή η έκλειψη αφορά τις σχέσεις και την ταυτότητά σας και κάποιες αλλαγές αναπόφευκτες θα πρέπει να τις αποδεχτείτε. Εάν κάποιος είναι αναξιόπιστος, αποστασιοποιηθείτε. Αν θέλετε περισσότερη ελευθερία στη ζωή σας, διεκδικήστε τη. Ωστόσο θα πρέπει να είστε προετοιμασμένοι να δεχτείτε τις συνέπειες των πράξεών σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Βάλτε σε προτεραιότητα τον εαυτό σας και κυνηγήστε την ευτυχία. Το εξάγωνο της Αφροδίτης στο ζώδιό σας με τον Δία στις 5/5 φέρνει καλά νέα που αφορούν μια συλλογική δράση. Τα χρήματα έρχονται στο προσκήνιο και αυτόν τον μήνα με τον Άρη στον Καρκίνο, ακολουθεί στις 7/5 και η Αφροδίτη και μέχρι τις 5/6 θα έχετε αύξηση εσόδων και επιτυχίες σε επενδύσεις. Η πανσέληνος – έκλειψη Σελήνης στις 5/5 στον Σκορπιό αφορά την εργασία και την υγεία και είναι μέρος του κύκλου που ξεκίνησε τον Νοέμβριο του 2021 και θα ολοκληρωθεί τον Οκτώβριο του 2023. Ένα απροσδόκητο γεγονός δείχνει την ανάγκη για αλλαγή ή μπορεί να σας βάλει σε μια ανταγωνιστική κατάσταση. Ως εκ τούτου, είναι επιτακτική ανάγκη να ρίξετε τους ρυθμούς σας και να ξεκουραστείτε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η προσοχή σας είναι στραμμένη στους προσωπικούς σας στόχους και ο Άρης στο ζώδιό σας σάς δίνει την απαραίτητη ορμή για να κυνηγήσετε τα όνειρά σας και να ξεκαθαρίσετε τι θέλετε. Επιπλέον, η Αφροδίτη εισέρχεται επίσης στο ζώδιό σας στις 7/5, όπου θα παραμείνει μέχρι τις αρχές Ιουνίου, επομένως θα είναι ιδανική εποχή για να κάνετε περισσότερα από αυτά που αγαπάτε και να αγκαλιάσετε ανθρώπους και ευκαιρίες που θα σας κάνουν ευτυχισμένους. Συχνά νιώθετε πιο ελκυστικοί όταν η Αφροδίτη είναι στο ζώδιό σας και αυτό μπορεί να τονώσει τη δημοτικότητά σας. Αξιοποιήστε αυτήν τη διέλευση για να βελτιώσετε την ερωτική σας ζωή. Η πανσέληνος – έκλειψη Σελήνης στον Σκορπιό στις 5/7 είναι μέρος του κύκλου της έκλειψης που ξεκίνησε τον Νοέμβριο του 2021 και θα συνεχιστεί μέχρι τον Οκτώβριο του 2023. Αφορά αλλαγές στους φίλους και την ερωτική σας ζωή. 

ΛΕΩΝ

Με την Αφροδίτη στους Διδύμους τονίζεται ο τομέας της κοινωνικής σας δικτύωσης και το εξάγωνο με τον Δία στις 5/5 δίνει ευκαιρίες για να αναπτύξετε το δίκτυο των συνεργατών σας, να ταξιδέψετε και να διευρύνετε τους ορίζοντές σας. Στις 7/5 ακολουθεί τον Άρη στον Καρκίνο, όπου παραμένει μέχρι τις 5/6, υποδεικνύοντας ότι θα πρέπει να δώσετε προτεραιότητα στην ανάπαυση. Ρίξτε τους ρυθμούς σας και να βρεθείτε με άτομα που σας φροντίζουν. Στις 5/5 πραγματοποιείται η πανσέληνος – έκλειψη Σελήνης στον Σκορπιό, μέρος του κύκλου που ξεκίνησε τον Νοέμβριο του 2021 και ολοκληρώνεται τον Οκτώβριο του 2023. Αφορά το σπίτι και την οικογένειά σας,  την καριέρα και τη φήμη σας. Μπορεί να είναι ένα σημείο καμπής για τα επαγγελματικά σας ή να αλλάζετε σπίτι και να μεταβαίνετε σε έναν καλύτερο χώρο. 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η Αφροδίτη, λίγες μέρες προτού αφήσει τους Διδύμους και τον τομέα της καριέρας, κάνει μια πολύ καλή όψη με τον Δία στις 5/5 που υπόσχεται καλή τύχη και αύξηση εσόδων μέσω τρίτων. Στις 7/5 εισέρχεται στον Καρκίνο και η προσοχή σας στρέφεται στους φίλους και τις σχέσεις σας. Μέχρι τις αρχές Ιουνίου ό, τι κι αν προσπαθείτε να επιδιώξετε ή να πετύχετε, μην το κάνετε μόνοι σας. Απευθυνθείτε σε άλλους ανθρώπους και συνεργαστείτε για να έχετε σίγουρη επιτυχία. Στις 5/5 η πανσέληνος – σεληνιακή έκλειψη στον Σκορπιό αφορά την επικοινωνία, τα ταξίδια ή τις σπουδές και υποδηλώνει ότι μπορεί να σας επιβληθούν αλλαγές. Αυτή η έκλειψη αποτελεί μέρος του κύκλου που ξεκίνησε τον Νοέμβριο του 2021 και ολοκληρώνεται τον Οκτώβριο του 2023, επομένως είναι πολύ σημαντική για τη σταδιοδρομία σας. Ενδεχομένως να προκύψουν άλλοι νέοι στόχοι και όνειρα.

ΖΥΓΟΣ

Τις πρώτες μέρες του μήνα ο κυβερνήτης σας, η Αφροδίτη, βρίσκεται στους Διδύμους, στον τομέα των ταξιδιών και των σπουδών σας. Αναζητήστε ένα άτομο με επιρροή που μπορεί να σας βοηθήσει να διευρύνετε τους ορίζοντές σας στις 5/5, όταν η Αφροδίτη θα είναι σε εξάγωνο με τον Δία στον τομέα των σχέσεών σας. Στις 7/5 εισέρχεται στον Καρκίνο και τονίζει τον τομέα της επαγγελματικής σας δραστηριότητας, όπου θα παραμείνει μέχρι τις αρχές Ιουνίου. Ιδανική εποχή για να δουλέψετε τις σχέσεις σας και να βρεθείτε με ανθρώπους με επιρροή. Στις 5/5 η έκλειψη Σελήνης – πανσέληνος κυβερνά τους κοινούς πόρους και τα χρήματα που έχετε επενδύσει ή οφείλετε. Είναι μια καλή στιγμή εάν θέλετε να κερδίσετε περισσότερα, να εξοφλήσετε ένα χρέος ή να αποφασίσετε τι να κάνετε με τους πόρους σας. 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο κυβερνήτης σας ο Άρης θα βρίσκεται στον Καρκίνο μέχρι τις 20/5 και είναι ιδανική εποχή για να διευρύνετε τους ορίζοντές σας και να αξιοποιήσετε την περιπετειώδη πλευρά σας. Στις 7/5 τον ακολουθεί και η Αφροδίτη, όπου παραμένει μέχρι τις αρχές Ιουνίου. Ενδεχομένως να κάνετε ένα ταξίδι με αγαπημένο σας πρόσωπο ή ίσως σχεδιάζετε μια ρομαντική απόδραση. Οι ελεύθεροι θα δημιουργήσετε σχέση με άτομο διαφορετικής κουλτούρας και θα μετοικήσετε στο εξωτερικό. Ωστόσο, το πιο σημαντικό αυτόν το μήνα είναι η έκλειψη Σελήνης – πανσέληνος στο ζώδιό σας στις 5/5, μέρος του κύκλου που ξεκίνησε τον Νοέμβριο του 2021 και ολοκληρώνεται τον Οκτώβριο του 2023. Μπορεί να υπάρχει μεγαλύτερη ένταση στις σχέσεις σας και πρέπει να δίνετε μεγάλη προσοχή σε ό,τι συμβαίνει. Μια καινούργια γνωριμία θα αλλάξει τη στάση σας απέναντι στη ζωή.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο τομέας των σχέσεών σας τονίζεται μέχρι τις 7/5 που θα παραμείνει η Αφροδίτη στους Διδύμους και το εξάγωνο με τον Δία στις 5/5 μιλάει για μια τυχερή συνάντηση. Εξαιρετική στιγμή για δημιουργία ερωτικής σχέσης, γάμο ή συμβίωση. Στις 7/5 περνάει στον Καρκίνο, όπου παραμένει μέχρι τις αρχές Ιουνίου, δίνοντας έμφαση στους κοινούς σας πόρους. Θα είναι μια καλή εποχή για να οργανώσετε τον προϋπολογισμό σας και να ρυθμίσετε τις οφειλές σας. Στις 5/5 η πανσέληνος – έκλειψη Σελήνης στον Σκορπιό βγάζει στην επιφάνεια απωθημένα και δεν πρέπει να παρασυρθείτε. Η συγκεκριμένη έκλειψη είναι μέρος του κύκλου που ξεκίνησε τον Νοέμβριο του 2021 και θα συνεχιστεί μέχρι τον Οκτώβριο του 2023. Αφορά την εργασία και την υγεία και μπορεί να κάνετε ένα απροσδόκητο ξεκίνημα που θα σας οδηγήσει σε ένα νέο μονοπάτι.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Υπάρχει έντονη δραστηριότητα αυτή την εποχή που αφορά τις σχέσεις σας, προσωπικές και επαγγελματικές. Ο πλανήτης του πάθους Άρης θα είναι στον Καρκίνο μέχρι τις 20 και στις 7/5 τον ακολουθεί και η Αφροδίτη, όπου θα παραμείνει μέχρι τις 5/6. Αξιοποιήστε στο έπακρο αυτήν την ατμόσφαιρα αγάπης. Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα ο Μάιος να είναι γεμάτος περιπέτειες όσον αφορά την ερωτική σας ζωή, αλλά αποφύγετε τις επιπολαιότητες. Η πανσέληνος – έκλειψη Σελήνης στις 5/5 αναδεικνύει τον κοινωνικό άξονα του ωροσκοπίου σας και είναι μέρος του κύκλου που ξεκίνησε τον Νοέμβριο του 2021 και συνεχίζεται μέχρι τον Οκτώβριο του 2023. Αφορά τους φίλους, τις ομαδικές σας δραστηριότητες και τις δημιουργικές σας διαθέσεις. Αυτό περιλαμβάνει τα παιδιά, τους εραστές, τα δημιουργικά σας έργα, τις δεξιότητες και τα ταλέντα σας και σηματοδοτεί κάποιες αλλαγές.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Με τον πλανήτη της αγάπης, την Αφροδίτη, στους Διδύμους ξεκινάει ο μήνας και καθώς κυβερνά τον ρομαντισμό, τη διασκέδαση και τη δημιουργικότητα, εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες που δίνει μέχρι τις 7/5 για να βελτιώσετε την ερωτική σας ζωή ή να δημιουργήσετε οικογένεια. Από τις 7/5, που εισέρχεται στον Καρκίνο και μέχρι τις 5/6, δώστε έμφαση στη φροντίδα των αγαπημένων σας προσώπων. Ιδανική εποχή για να βελτιώσετε το σπίτι ή το εξοχικό σας. Η πανσέληνος – έκλειψη Σελήνης στον Σκορπιό στις 5/5 αφορά το μέλλον και το παρελθόν σας. Είναι σημαντική για εσάς, καθώς ο Σκορπιός κυβερνά την καριέρα και τη φήμη σας, ενώ ο Ταύρος αντιπροσωπεύει το σπίτι και την οικογένειά σας. Ενδεχομένως να απαιτηθούν αλλαγές ή να αισθάνεστε αβέβαιοι για τις προτεραιότητές σας και να μην είστε σίγουροι για τα μελλοντικά σας σχέδια.

ΙΧΘΥΣ

Αυτή την εποχή υπάρχει έντονη δραστηριότητα που αφορά τα παιδιά, τη δημιουργικότητα, την ψυχαγωγία και τον ρομαντισμό. Ο Άρης βρίσκεται στον Καρκίνο μέχρι τις 20, οπότε ασχοληθείτε ενεργά με αυτούς τους βασικούς τομείς της ζωής σας. Να είστε ανοιχτοί στο παιχνίδι και να κάνετε αυτά που αγαπάτε. Στις 7 ακολουθεί και η Αφροδίτη στον Καρκίνο, όπου θα παραμείνει μέχρι τις αρχές Ιουνίου: ένας υπέροχος συνδυασμός για νέους έρωτες και αναζήτηση της ευτυχίας. Ασχοληθείτε με τα χόμπι σας, εξερευνήστε τις δεξιότητες και τα ταλέντα σας, κατά προτίμηση μαζί με τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Τα ταξίδια οι σπουδές, η εκπαίδευση και η επικοινωνία είναι τομείς ώριμοι για αλλαγή. Αυτό οφείλεται στην έκλειψη Σελήνης – πανσέληνο στις 5/5, η οποία ξεκίνησε τον Νοέμβριο του 2021 και θα ολοκληρωθεί τον Οκτώβριο του 2023. 

https://www.lifo.gr/tropos-zois/living/oi-astrologikes-problepseis-tis-ebdomadas-4-1052023

Related Articles

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button