Lifestyle

Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας (18-24/05/2023)

ΚΡΙΟΣ

Νέα ξεκινήματα και αποφάσεις που θα ορίσουν το μέλλον σας και την οικονομική σας κατάσταση τις επόμενες μέρες, οι οποίες είναι πολύ σημαντικές. Η νέα σελήνη αυτού του μήνα πραγματοποιείται στον Ταύρο στις 19/5 και επηρεάζει τους γεννημένους το 3ο δεκαήμερο. Είναι μια καλή στιγμή για να κλείσετε μια συμφωνία, να αναζητήσετε μια νέα πηγή εσόδων ή να επαναπροσδιορίσετε τις ανάγκες σας. Στις 20/5 ο Άρης εισέρχεται στον Λέοντα, προσδίδοντας δυναμισμό, και μέχρι τις 10/7 θα έχετε την ευκαιρία να αυξήσετε τα κέρδη σας μέσω επενδύσεων και να βελτιώσετε την ερωτική σας ζωή. Στις 21/5 ο Ήλιος εισέρχεται στους Διδύμους και θα πρέπει να δώσετε έμφαση στην επικοινωνία. Την ίδια μέρα το τετράγωνο του Πλούτωνα με τον Άρη προμηνύει αστάθεια.

ΤΑΥΡΟΣ

Με τη νέα σελήνη στο ζώδιό σας στις 19/5 είναι ιδανική στιγμή για να κάνετε ένα καινούργιο ξεκίνημα οι γεννημένοι το 3ο δεκαήμερο, που θα αφορά τα επαγγελματικά ή την προσωπική σας ζωή, και μπορεί να πάρετε τολμηρές αποφάσεις. Ενδεχομένως να κλείνει μια πόρτα και να σας δοθεί η ευκαιρία να αναζητήσετε την τύχη σας νέες κατευθύνσεις. Ασχοληθείτε με τη βελτίωση της φυσικής σας κατάστασης, υιοθετώντας νέες συνήθειες στη διατροφή σας σε συνδυασμό με άσκηση. Από τις 20/5, που εισέρχεται ο Άρης στον Λέοντα, θα έχετε περισσότερη ενέργεια για να ασχοληθείτε με θέματα της οικιακής σας ζωής, αλλά θα πρέπει να αποφεύγετε τις εντάσεις. Στις 21/5 ο Ήλιος εισέρχεται στους Διδύμους στον τομέα των οικονομικών σας, την ίδια μέρα όμως πραγματοποιείται και το τετράγωνο Άρη – Πλούτωνα και θα είναι μια κομβική στιγμή για εσάς.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η νέα σελήνη στον Ταύρο στις 19/5 αφορά τον ψυχισμό σας και την καλλιτεχνική σας έκφραση και επηρεάζει τους γεννημένους το 3ο δεκαήμερο. Ήρθε η εποχή που πρέπει να αφήσετε πίσω το παρελθόν και ό,τι σας προκαλεί στασιμότητα και να επικεντρωθείτε με την αυτοβελτίωση. Προσπαθήστε να περνάτε περισσότερο χρόνο σε δημιουργικές δραστηριότητες, εντάξτε στην καθημερινότητά σας κάποια σωματική άσκηση και προσέξτε τη διατροφή σας. Στις 20/5 ο Άρης εισέρχεται στον Λέοντα και μέχρι τις 10/7 θα έχετε την ευκαιρία να κλείσετε νέες συμφωνίες, να υπογράψετε συμβόλαια ή να αυξήσετε τα κέρδη σας. Η εποχή των γενεθλίων σας ξεκινάει στις 21/5 με την είσοδο του Ήλιου στο ζώδιό σας που θα σας δώσει την αυτοπεποίθηση και το κουράγιο που χρειάζεστε για να βάλετε σε προτεραιότητα τον εαυτό σας. Θέστε νέους στόχους και κυνηγήστε τα όνειρά σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Το πλανητικό σύμπλεγμα που έχει συσσωρευτεί στον Ταύρο και στον τομέα της κοινωνικής σας δικτύωσης έρχεται να συμπληρώσει η νέα σελήνη στις 19/5 και είναι εξαιρετική ημερομηνία για βελτιώσετε σχέσεις με φίλους και να ασχοληθείτε με ομαδικές δραστηριότητες. Μάθετε για έναν σύλλογο ή ομάδα στην οποία θέλετε να γίνετε μέλος, ώστε να έχετε επαφές με άτομα με τα οποία έχετε κοινά ενδιαφέροντα. Επίσης, προωθήστε καινοτόμες ιδέες και προϊόντα ή βάλτε σε εφαρμογή μια καινούργια ιδέα. Στις 20/5 ο Άρης εισέρχεται στον Λέοντα και πυροδοτεί τον τομέα των οικονομικών σας. Μέχρι τις 10/7 δώστε έμφαση σε οικονομικές διαπραγματεύσεις, καθώς μπορεί να κλείσετε μια πολύ καλή συμφωνία που θα αυξήσει τα κέρδη σας. Στις 21/5 ο Ήλιος εισέρχεται στους Διδύμους και πρέπει να ρίξετε τους ρυθμούς σας, να μελετήσετε τα σχέδιά σας και να ξεκαθαρίσετε τη σκέψη σας.

ΛΕΩΝ

Αυτή την εποχή σάς απασχολούν επαγγελματικά ζητήματα και αν πρέπει να πάρετε μια σημαντική απόφαση, στις 19/5 που πραγματοποιείται η νέα σελήνη στον Ταύρο, είναι εξαιρετική στιγμή. Επανεξετάστε τα σχέδιά σας, μελετήστε προσεχτικά τις συνθήκες μιας νέας συνεργασίας και δείτε με ποιον τρόπο μπορείτε να αυξήσετε τις αποδοχές σας. Έναρξη επιχειρήσεων και νέων εγχειρημάτων θα ευνοηθούν. Στις 20/5 ο Άρης εισέρχεται στο ζώδιό σας και ο δυναμισμός σας θα είναι στα ύψη. Μέχρι τις 10/7 μπορείτε να πετύχετε πολλά σε επαγγελματικό ή προσωπικό επίπεδο και να βελτιώσετε την ερωτική σας ζωή. Ο κυβερνήτης σας Ήλιος εισέρχεται στις 21/5 στους Διδύμους και καθώς ενεργοποιεί τον τομέα της κοινωνικής σας δικτύωσης, θα έχετε περισσότερες επαφές με κόσμο, θα γνωρίσετε νέα πρόσωπα και θα είστε πολύ δημοφιλείς. Την ίδια μέρα το τετράγωνο Άρη – Πλούτωνα θα σας παρακινήσει να βάλετε σε προτεραιότητα τον εαυτό σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η Νέα Σελήνη στον Ταύρο που πραγματοποιείται στις 19/5 είναι σύμβολο νέων ξεκινημάτων και μια εξαιρετική ημερομηνία για να ξεκινήσετε ένα έργο και να επεκτείνετε τη ζωή σας σε μια νέα κατεύθυνση. Ίσως χρειαστεί να δώσετε τέλος σε μια τρέχουσα κατάσταση, να ταξιδέψετε ή να ακολουθήσετε ένα επάγγελμα που θα έχει να κάνει με ταξίδια ή τη διδασκαλία. Στις 20/5 ο Άρης εισέρχεται στον Λέοντα και δίνει έμφαση στον ψυχισμό σας. Ενδεχομένως να νιώθετε κάποια ένταση με τα επαγγελματικά σας ή να μην έχετε την απαραίτητη ενέργεια για να ανταποκριθείτε στις υποχρεώσεις σας. Προσπαθήστε να αφιερώνετε χρόνο σε δημιουργικές δραστηριότητες. Στις 21/5 ο Ήλιος εισέρχεται στους Διδύμους και ξεκινάει μια εποχή έντονης ενασχόλησης με την καριέρα σας. Δώστε έμφαση σε επαφές με άτομα που θα στηρίξουν στην εφαρμογή ενός εγχειρήματος και επενδύστε στη διαφήμιση των υπηρεσιών σας.

ΖΥΓΟΣ

Τις επόμενες μέρες θα επαναπροσδιορίσετε τις ανάγκες σας και θα θέσετε νέες προτεραιότητες. Η Νέα Σελήνη στον Ταύρο στις 19/5 αφορά κοινούς πόρους και τα χρήματα που λαμβάνετε μέσω τρίτων. Τακτοποιήστε οικονομικά θέματα και αναζητήστε μια νέα πηγή εσόδων. Στις 20/5 ο Άρης εισέρχεται στον Λέοντα και μέχρι τις 10/7 θα είναι ιδανική εποχή για να αφιερώσετε περισσότερο χρόνο στην κοινωνική σας ζωή ή να προσφέρετε τις υπηρεσίες σας εθελοντικά. Με την είσοδο του Ήλιου στους Διδύμους στις 21/5 θα έχετε την απαραίτητη ενέργεια για να επικεντρωθείτε στις σπουδές και στα μελλοντικά σας σχέδια, επομένως θα πρέπει να ασχοληθείτε με τους στόχους σας. Την ίδια μέρα το τετράγωνο Άρη – Πλούτωνα μπορεί να προκαλέσει οικονομικές απώλειες. Αποφύγετε τα ρίσκα και τις επενδύσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η εστίαση στις διαπροσωπικές σας σχέσεις συνεχίζεται, καθώς πραγματοποιείται η νέα σελήνη στις 19/5 στον Ταύρο, που συμβολίζει νέα ξεκινήματα. Αυτή είναι μια εξαιρετική ημερομηνία για να ξεκινήσει μια καινούργια συνεργασία και για να επισημοποιήσετε τη σχέση σας. Ωστόσο, είναι σημαντικό να σκεφτείτε τι θα χρειαστεί να αφήσετε πίσω για να ανοίξει ένα καινούριο κεφάλαιο στη ζωή σας. Με την είσοδο του Άρη στον Λέοντα στις 20/5 ο τομέας της καριέρας παίρνει σημαντική ώθηση και μπορείτε να πετύχετε πολλά. Οι ηγετικές σας ικανότητες θα εκτιμηθούν και θα πάρετε μια προαγωγή. Στις 21/5 ο Ήλιος εισέρχεται στους Διδύμους και τονίζει οικονομικά που αφορούν κοινούς πόρους, οφειλές και ασφαλιστικά. Βάλτε μια τάξη στον προϋπολογισμό σας και αποφύγετε τα μεγάλα ρίσκα, καθώς θα υπάρξουν ανάγκες. Ενδεχομένως να πρέπει να θέσετε νέες προτεραιότητες.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η νέα σελήνη αυτού του μήνα πραγματοποιείται στον Ταύρο στις 19/5 και είναι εξαιρετική ημερομηνία για να βρείτε μια νέα απασχόληση που θα αυξήσει τις αποδοχές σας ή να ανοίξετε τη δική σας επιχείρηση. Οι συνθήκες θα είναι με το μέρος σας αν δώσετε συνέντευξη. Επίσης, θα μπορούσατε να αφοσιωθείτε σε μια νέα μορφή άσκησης ή σε μια υγιεινή συνήθεια και να βελτιώσετε τη φυσική σας κατάσταση. Από τις 20/5, που εισέρχεται ο Άρης στον Λέοντα, ο τομέας της πνευματικής σας ανάπτυξης ενεργοποιείται και θα έχετε την απαραίτητη αποφασιστικότητα για να κατακτήσετε τους στόχους σας. Ωστόσο, θα πρέπει να είστε προσεχτικοί στις μετακινήσεις σας, καθώς στις 21/5 το τετράγωνο Άρη – Πλούτωνα μπορεί να προκαλέσει βλάβες σε οχήματα ή εμπόδια σε ταξίδια. Την ίδια μέρα εισέρχεται ο Ήλιος στους Διδύμους και θα επικεντρωθείτε στις σχέσεις σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Νέους έρωτες, αυξημένη έμπνευση και έντονη δημιουργικότητα φέρνει η νέα σελήνη στον Ταύρο στις 19/5 και αν σκοπεύετε να κάνετε ένα καινούργιο ξεκίνημα στη ζωή σας, είναι ιδανική στιγμή. Μια καινούργια ερωτική σχέση, η απόκτηση παιδιού και η καλλιτεχνική σας έκφραση θα ευνοηθούν. Μη φοβηθείτε να δοκιμάσετε την τύχη σας σε επενδύσεις και τυχερά παιχνίδια. Στις 20/5, με την είσοδο του Άρη στον Λέοντα, ο τομέας των κοινών πόρων ενεργοποιείται και μέχρι τις 10/7 θα είναι μια καλή εποχή για να ρυθμίσετε οφειλές ή να ζητήσετε κάποια χρηματοδότηση. Ωστόσο, θα πρέπει να είστε πολύ προσεχτικοί στη διαχείριση κοινών πόρων. Στις 21/5 το τετράγωνο Άρη – Πλούτωνα μπορεί να προκαλέσει απώλειες και εντάσεις στα οικονομικά. Την ίδια μέρα ο Ήλιος εισέρχεται στους Διδύμους και δίνει έμφαση στα επαγγελματικά σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Νέα γεγονότα που φέρνουν ανανέωση στη ζωή σας έρχονται με τη νέα σελήνη στον Ταύρο στις 19/5 και στον τομέα του σπιτιού, ένα καινούργιο κεφάλαιο στη ζωή σας με θετικούς οιωνούς. Σκεφτείτε τι θέλετε να βελτιώσετε ή να αποκτήσετε και στρέψτε εκεί την προσοχή σας. Ίσως χρειαστεί να εξοικονομήσετε κάποια χρήματα για να υλοποιήσετε τα σχέδιά σας και θα πρέπει να αποφεύγετε τις περιττές δαπάνες. Από τις 20/5, που εισέρχεται ο Άρης στον Λέοντα, οι σχέσεις σας θα απαιτούν περισσότερο από τον χρόνο σας και ίσως να νιώθετε πιεσμένοι. Προσπαθήστε να αποβάλλετε την ένταση μέσω κάποιας σωματικής άσκησης. Στις 21/5 ο Πλούτωνας στο ζώδιό σας, σε τετράγωνο με τον Άρη, θα εντείνει την ανάγκη σας για προσωπικό χώρο. Την ίδια μέρα ο Ήλιος εισέρχεται στους Διδύμους και η ερωτική σας ζωή παίρνει την ανιούσα.

ΙΧΘΥΣ

Τις επόμενες μέρες θα κάνετε ένα καινούργιο ξεκίνημα που μπορεί να αφορά την εκπαίδευση ή εμπορικές συναλλαγές, συγκεκριμένα στις 19/5 που πραγματοποιείται η νέα σελήνη στον Ταύρο. Υπογραφές συμβάσεων και βελτίωση σχέσεων με οικείους θα ευνοηθούν. Στις 20/5 εισέρχεται ο Άρης στον Λέοντα και καθώς τονίζεται ο τομέας της εργασίας θα πρέπει να αξιοποιήσετε τον δυναμισμό σας και να προωθήσετε με σθένος τις δεξιότητές σας. Μέχρι τις 10/7 θα μπορέσετε να βρείτε μια θέση εργασίας με καλύτερες αποδοχές ή να πάρετε μια προαγωγή. Επειδή θα έχετε αρκετό άγχος, προσπαθήστε να εκτονώνεστε σε ευχάριστες δραστηριότητες. Στις 21/5 το τετράγωνο Άρη – Πλούτωνα θα προκαλέσει μια έντονη κατάσταση. Αποφύγετε τη λήψη αποφάσεων. Ο Ήλιος εισέρχεται την ίδια μέρα στους Διδύμους και φωτίζει την οικιακή σας ζωή.

https://www.lifo.gr/tropos-zois/living/oi-astrologikes-problepseis-tis-ebdomadas-18-24052023

Related Articles

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button