Lifestyle

Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας (8-14/6/23)

ΚΡΙΟΣ

Ο Ερμής εισέρχεται στους Διδύμους στις 11/6 και καθώς ο πλανήτης της επικοινωνίας θα βρίσκεται στον τομέα που κυβερνά, ξεκινάει μια εποχή πολλών μετακινήσεων και επαφών που θα σας ωφελήσουν ποικιλοτρόπως. Μέχρι τις 27/6 οι μαθησιακές σας δεξιότητες θα είναι οξυμένες και θα είναι πολύ καλή εποχή για σπουδές. Επίσης, μπορεί να ξεκινήσετε ένα podcast ή να δημιουργήσετε έναν ιστότοπο. Εμπορικές συναλλαγές θα ευνοηθούν. Την ίδια μέρα ο Πλούτωνας επιστρέφει ανάδρομος στον Αιγόκερω και το τρίγωνο με τον Ερμή δίνει ευκαιρίες στους γεννημένους το 3ο δεκαήμερο για αύξηση αποδοχών και επιτυχίες στην καριέρα. Μέχρι τις 21/1/24 μπορεί να χρειαστεί να ξανασκεφτείτε τα μελλοντικά σας σχέδια ή να αποφασίσετε να ανοίξετε τη δική σας επιχείρηση. Μια δύσκολη μέρα για επικοινωνία και προώθηση υπηρεσιών είναι στις 15/6 με το τετράγωνο Ερμή – Κρόνου και αφορά τους γεννημένους το 1ο δεκαήμερο.

ΤΑΥΡΟΣ

Ο Ήλιος βρίσκεται στους Διδύμους μέχρι τις 21/6 και ακολουθεί ο Ερμής στις 11/6, ο οποίος θα παραμείνει στον τομέα των οικονομικών σας μέχρι τις 27/6. Αυτό το διάστημα θα ευνοηθούν πολύ οι διαπραγματεύσεις και οι συναλλαγές. Ίσως σκεφτείτε και νέες ιδέες για να αυξήσετε το εισόδημά σας ή να κάνετε μια σημαντική αγορά. Την ίδια μέρα ο Πλούτωνας επιστρέφει στον Αιγόκερω ανάδρομος και ο Ερμής, προτού ξεκινήσει την πορεία προς τους Διδύμους, σχηματίζει αρμονικές όψεις που προμηνύουν επαγγελματική καταξίωση για τους γεννημένους το 3ο δεκαήμερο. Μέχρι τις 21/1/24 θα ξέρετε πού πρέπει να διοχετεύσετε την ενέργειά σας και αν είστε έτοιμοι για αλλαγή πορείας. Οι γεννημένοι το 1ο δεκαήμερο προσέξτε στις 15/6 που πραγματοποιείται το τετράγωνο Ερμή – Κρόνου τις οικονομικές σας δοσοληψίες. Ενδεχομένως να προκύψουν εμπόδια στην υλοποίηση μιας ιδέας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο κυβερνήτης σας Ερμής εισέρχεται στο ζώδιό σας στις 11/6, όπου θα παραμείνει μέχρι τις 27/6. Μαζί με τον Ήλιο, που σας γεμίζει με ενέργεια και οι επικοινωνιακές σας δεξιότητες θα είναι αυξημένες, ενώ θα έχετε περισσότερη διάθεση για μάθηση και κοινωνικές επαφές. Αξιοποιήστε αυτό το ευνοϊκό για εσάς διάστημα για να διασκεδάσετε ή να βελτιώσετε την ερωτική σας ζωή. Την ίδια μέρα ο Πλούτωνας επιστρέφει στον Αιγόκερω ανάδρομος και το τρίγωνο με τον Ερμή, προτού εισέλθει στο ζώδιό σας, δίνει στους γεννημένους το 3ο δεκαήμερο ευκαιρίες για επιτυχίες σε σπουδές, εμπορικές συμφωνίες και νομικές υποθέσεις. Κάποιοι κατακτάτε το στόχο σας και επιβραβεύετε τον εαυτό σας με ένα ταξίδι που θα σας χαλαρώσει. Ο Πλούτωνας μπορεί να επαναφέρει ένα οικονομικό ζήτημα και θα σας παρακινήσει να προσέξετε περισσότερο τη διαχείριση των κοινών σας πόρων.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η εποχή έντονης εσωστρέφειας έχει ξεκινήσει με τον Ήλιο στους Διδύμους και από τις 11/6, που τον ακολουθεί κι ο Ερμής, θα θέλετε να κρατήσετε μυστικά τα σχέδιά σας ή την ερωτική σας ζωή. Μέχρι τις 27/6 θα είναι καλή εποχή για δημιουργική γραφή και δραστηριότητες που συμβάλλουν στη στήριξη αδύναμων ομάδων. Οι γεννημένοι το 3ο δεκαήμερο θα κάνετε μέσω φίλων μια καινούργια γνωριμία που θα σας εντυπωσιάσει και θα προσελκύσει το ενδιαφέρον σας, έτσι σύντομα θα βελτιωθεί και η ερωτική σας ζωή. Στις 11/6 ο Πλούτωνας επιστρέφει στον Αιγόκερω ανάδρομος και πρέπει να σκεφτείτε τι είχε συμβεί τον Μάρτιο με τη διέλευσή του στον τομέα των σχέσεών σας, ώστε να μην επαναλάβετε τα ίδια λάθη. Μέχρι τις 21/1/24 μπορεί να απαγκιστρωθείτε από σχέσεις ή συνεργασίες που δεν πληρούν τις ανάγκες σας και να ακολουθήσετε νέα μονοπάτια.

ΛΕΩΝ

Με την είσοδο του Ερμή στους Διδύμους στις 11/6 ξεκινάει μια εποχή έντονης κοινωνικής ζωής και πολλών δραστηριοτήτων που θα σας φέρουν σε επαφή με άτομα με τα οποία θα έχετε κοινά ενδιαφέροντα. Μέχρι τις 27/6 νέες ιδέες θα σας προκαλέσουν ενθουσιασμό και θα σας ενθαρρύνουν να κυνηγήσετε ευκαιρίες σχετικές με την τεχνολογία. Την ίδια μέρα ο Πλούτωνας επιστρέφει στον Αιγόκερω σε τρίγωνο με τον Ερμή και φέρνει στους γεννημένους το 3ο δεκαήμερο ευκαιρίες για επαγγελματική ανέλιξη και αύξηση της φήμης. Μέχρι τις 21/1/24 θα επανεξετάσετε τους μακροπρόθεσμους στόχους σας, λαμβάνοντας υπόψη τις αστοχίες αλλά και τις επιτυχίες που είχατε όταν βρισκόταν ξανά ο Πλούτωνας στον τομέα της εργασίας τον Μάρτιο του 2023. Οι γεννημένοι το 1ο δεκαήμερο προσέξτε στις 15/6 που πραγματοποιείται το τετράγωνο Ερμή – Κρόνου ένα οικονομικό ζήτημα που θα έχει σχέση με οφειλές, εισφορές ή κοινούς πόρους.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ο κυβερνήτης σας Ερμής θα συναντήσει τον Ήλιο στους Διδύμους στις 11/6, όπου θα παραμείνει μέχρι τις 27/6. Οι Δίδυμοι κυβερνούν την καριέρα και τη φήμη σας και ό,τι έχει να κάνει με τη μελλοντική σας πορεία. Μπορεί να έχετε κάποια καλά νέα όσοι αναζητάτε μια νέα κατεύθυνση ή να αποφασίσετε να ανοίξετε τη δική σας επιχείρηση. Ο Πλούτωνας την ίδια μέρα επιστρέφει στον Αιγόκερω ανάδρομος και ενεργοποιεί τον τομέα της δημιουργικότητας και του έρωτα. Το τρίγωνο με τον Ερμή. προτού αποχωρήσει από τον Ταύρο. προμηνύει αίσιες εξελίξεις σε όσους επενδύσετε και αναλάβετε ρίσκα στα οικονομικά και την ερωτική σας ζωή. Μέχρι τις 21/1/24 θα επαναπροσδιορίσετε τις προτεραιότητές σας και θα δώσετε περισσότερη έμφαση στη σχέση σας και οι γονείς στα παιδιά. Προσπαθήστε να μην επαναλάβετε τα λάθη που έγιναν τον Μάρτιο του 2023. 

ΖΥΓΟΣ

Αυτή την εποχή έχετε στραμμένο το βλέμμα σε μακρινούς ορίζοντες καθώς ο Ήλιος και εν συνεχεία ο Ερμής εισέρχονται στους Διδύμους. Μέχρι τις 27/6 θα είναι ιδανική εποχή για σπουδές, απόκτηση καινούργιων δεξιοτήτων και ταξίδια για επαγγελματικούς σκοπούς ή για αναψυχή. Οι επικοινωνιακές σας δεξιότητες θα είναι αυξημένες και θα μεταλαμπαδεύετε τις γνώσεις σας με ιδιαίτερη άνεση. Την ίδια μέρα ο Πλούτωνας επιστρέφει ανάδρομος στον Αιγόκερω σε τρίγωνο με τον Ερμή και φέρνει θετικές εξελίξεις σχετικά με την οικιακή σας ζωή και τα οικονομικά που προέρχονται μέσω τρίτων. Μέχρι τις 21/1/24, που θα διανύει τον τομέα του σπιτιού, θα σας δοθεί η ευκαιρία να βελτιώσετε τις σχέσεις σας ή να απαγκιστρωθείτε από καταστάσεις που σαν προκαλούν στασιμότητα. Αν ανατρέξετε στον Μάρτιο του 2023, που ήταν και πάλι ο Πλούτωνας στον Αιγόκερω, θα ξέρετε τι θα πρέπει να προσέξετε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Με την είσοδο του Ερμή στους Διδύμους στις 11/6 ξεκινάει μια εποχή που θα σας απασχολήσουν οικονομικά ζητήματα που αφορούν κοινούς πόρους, δάνεια, εισφορές και μέχρι τις 27/6 θα έχετε τη δυνατότητα να τα διευθετήσετε και να βάλετε σε τάξη τον προϋπολογισμό σας. Όσοι αναζητάτε μια νέα πηγή εσόδων ή κάποια χρηματοδότηση, είναι ιδανική εποχή να το κάνετε. Την ίδια μέρα ο Πλούτωνας επιστρέφει ανάδρομος στον Αιγόκερω και το τρίγωνο με τον Ερμή θα ευνοήσει τους γεννημένους το 3ο δεκαήμερο σε διαπραγματεύσεις και συμφωνίες.. Με τον Πλούτωνα στον τομέα της επικοινωνίας μέχρι τις 21/1/24 θα νιώσετε την ανάγκη να απομακρυνθείτε από πρόσωπα που σας προκαλούν δυσάρεστα συναισθήματα και θα βρείτε νέους τρόπους να προωθήσετε τις υπηρεσίες σας. Κάποιοι μπορεί να ξεκινήσετε ένα σεμινάριο για να διευρύνετε τις γνώσεις σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αυτή την εποχή πρέπει να δώσετε έμφαση στις διαπροσωπικές σας σχέσεις και την επικοινωνία με άτομα σημαντικά για εσάς. Στις 11/6 ο Ερμής εισέρχεται στους Διδύμους και μέχρι τις 27/6 θα είναι μια καλή εποχή για επίλυση διαφορών και σύναψη έξυπνων συμμαχιών. Ο Πλούτωνας την ίδια μέρα επιστρέφει ανάδρομος στον Αιγόκερω και το τρίγωνο με τον Ερμή προμηνύει αύξηση εσόδων μέσω μια νέας απασχόλησης και επιτυχίες στα επαγγελματικά σας. Ο Πλούτωνας βρισκόταν στον τομέα των οικονομικών σας και τον Μάρτιο του 2023, επομένως θυμηθείτε πώς διαχειριστήκατε τους πόρους σας ή τι δυσκολίες υπήρχαν, ώστε να είστε προνοητικοί και να αποφύγετε τις αστοχίες. Μέχρι τις 21/1/24, που θα παραμείνει στον τομέα των πόρων σας, θα μπορέσετε να αυξήσετε το εισόδημά σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η προσοχή σας στρέφεται στα επαγγελματικά σας και σε ό,τι αφορά τη φυσική σας κατάσταση από τις 11/6 με την είσοδο του Ερμή στους Διδύμους. Μέχρι τις 27/6 μπορεί να έχετε κάποια καλά νέα σχετικά με μια θέση εργασίας ή με ένα ζήτημα υγείας. Αξιοποιήστε τις γνωριμίες σας αν αναζητάτε μια νέα κατεύθυνση, στείλτε βιογραφικά και προωθήστε τα επιτεύγματά σας. Ιδανική εποχή για να απευθυνθείτε σε έναν ειδικό που θα σας κατευθύνει ανάλογα με τις ανάγκες του οργανισμού σας για τη διατροφή σας ή κάποιο πρόγραμμα εκγύμνασης. Την ίδια μέρα ο Πλούτωνας επιστρέφει ανάδρομος στο ζώδιό σας και το τρίγωνο με τον Ερμή, προτού εγκαταλείψει τον τομέα του έρωτα, δίνει ευκαιρίες για επιτυχίες στους γεννημένους το 3ο δεκαήμερο. Μέχρι τις 21/1/24 θα επαναπροσδιορίσετε τις ανάγκες σας και θα βάλετε σε προτεραιότητα τον εαυτό σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Επενδύσεις, δημιουργικότητα, φλερτ και νέοι έρωτες θα προσελκύσουν το ενδιαφέρον σας από τις 11/6 που εισέρχεται ο Ερμής στους Διδύμους και θα είναι ένα πολύ ευχάριστο διάστημα για εσάς. Μέχρι τις 27/6 μπορείτε να βελτιώσετε την ερωτική σας ζωή, ελεύθεροι και μη. Ενδεχομένως να έχετε και κάποια καλά νέα σχετικά με την απόκτηση ενός παιδιού. Οι απολαύσεις θα είναι βασική σας ανάγκη και μπορεί να κάνετε υπερβολές με τα χρήματά σας. Την ίδια μέρα ο Πλούτωνας επιστρέφει στον Αιγόκερω ανάδρομος και το τρίγωνο με τον Ερμή προμηνύει αίσιες εξελίξεις σε ένα οικογενειακό σας ζήτημα. Μέχρι τις 21/1/24 θα είστε πιο εσωστρεφείς και θα ασχοληθείτε με τα ταλέντα σας, τα οποία μπορεί να αποτελέσουν μια νέα πηγή εσόδων. Προσέξτε οι γεννημένοι το 1ο δεκαήμερο στις 15/6 τις διαπραγματεύσεις ακινήτων.

ΙΧΘΥΣ

Με την είσοδο του Ερμή στους Διδύμους στις 11/6 ξεκινάει μια εποχή πολλών επαφών με την οικογένεια. Μέχρι τις 27/6, που θα παραμείνει στον τομέα της οικιακής σας ζωής, μπορεί κάποιοι να επιστρέφετε από το εξωτερικό και να βρίσκεστε ξανά με τα αγαπημένα σας πρόσωπα και θα απολαύσετε τις στιγμές με όσους σας έχουν λείψει. Ιδανική εποχή για διαπραγματεύσεις ακινήτων. Ο Πλούτωνας την ίδια μέρα επιστρέφει ανάδρομος στον Αιγόκερω και το τρίγωνο με τον Ερμή φέρνει φίλους από τα παλιά και συναντήσεις με άτομα με κοινούς στόχους. Μέχρι τις 21/1/24, που θα διανύει τον τομέα της κοινωνικής σας δικτύωσης, θα έχετε την ευκαιρία να επαναπροσδιορίσετε τις σχέσεις με φιλικά σας πρόσωπα και να κάνετε ένα ξεσκαρτάρισμα. Ιδέες που έμειναν ημιτελείς θα ολοκληρωθούν, αυξάνοντας τα κέρδη σας.

https://www.lifo.gr/tropos-zois/living/oi-astrologikes-problepseis-tis-ebdomadas-8-14623

Related Articles

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button