Lifestyle

Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας (12-18/1/2023)

ΚΡΙΟΣ

Αρχίζουν να επιταχύνονται οι ρυθμοί σας έπειτα από δυόμισι μήνες καθυστερήσεων, ασυνεννοησίας και εμποδίων, και από τις 12/1, που επιστρέφει ο κυβερνήτης σας Άρης σε ορθή φορά, θα δρομολογούνται σταδιακά θέματα εκπαίδευσης, η προώθηση των υπηρεσιών σας θα αποδίδει καρπούς και θα εκτιμηθούν οι επικοινωνιακές σας δεξιότητες. Μέχρι τις 25/3 θα είναι εξαιρετική εποχή για εκδόσεις, διδασκαλία και ταξίδια. Στις 15/1, με το τετράγωνο Αφροδίτης – Ουρανού, προσέξτε οι γεννημένοι το 2ο δεκαήμερο πιθανή ένταση που θα αφορά οικονομικά θέματα. Αποφύγετε τις συνεργασίες και τις οικονομικές συναλλαγές με φίλους αν θέλετε να προστατέψετε τις σχέσεις σας. Στις 18/1 ο Ερμής επιστρέφει κι αυτός σε ορθή φορά και μέχρι τις 11/2 που θα παραμείνει στον Αιγόκερω θα ευνοηθεί η λήψη αποφάσεων σχετικά με την καριέρα και τους μακροπρόθεσμους στόχους σας και θα είναι καλή εποχή για να ξεκινήσετε μια επιχείρηση.

ΤΑΥΡΟΣ

Τα οικονομικά σας αρχίζουν να μπαίνουν σε μια ροή από τις 12/1 που επιστρέφει ο Άρης στους Διδύμους σε ορθή φορά και σας ενθαρρύνει να διεκδικήσετε χρήματα με δυναμισμό, να δρομολογήσετε κάποιες επενδύσεις που είχαν φρενάρει ή να κάνετε μια σημαντική αγορά. Μέχρι τις 25/3 μπορεί να σκεφτείτε και μια καινούργια ιδέα για να αυξήσετε το εισόδημά σας. Στις 15/1, το τετράγωνο Αφροδίτης – Ουρανού θα επηρεάσει τους γεννημένους το 2ο δεκαήμερο, προκαλώντας πρόσφορο έδαφος για συγκρούσεις με εργοδότες και ηλικιωμένα πρόσωπα. Προσέξτε πώς θα διαχειριστείτε μια κρίσιμη κατάσταση. Από τις 18/1, που επιστρέφει και ο Ερμής σε ορθή φορά, και μέχρι τις 11/2, που θα παραμείνει στον Αιγόκερω, μπορείτε να κατακτήσετε τους στόχους σας σε σπουδές, να κερδίσετε νομικές υποθέσεις και να ταξιδέψετε για να διευρύνετε το δίκτυο των συνεργατών σας. Εμπορικές υποθέσεις και διαδικαστικά ζητήματα θα ευνοηθούν.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Με την επιστροφή του Άρη στο ζώδιό σας σε ορθή φορά προσωπικοί στόχοι που είχαν φρενάρει, προκαλώντας απογοητεύσεις, αρχίζουν να δρομολογούνται και πλέον δεν σας πιάνει κανείς. Μέχρι τις 25/3 αξιοποιήστε τον δυναμισμό και την αποφασιστικότητά σας για να προωθήσετε τις δεξιότητές σας, να ξεκινήσετε ένα νέο και απαιτητικό εγχείρημα και να γυμναστείτε. Εξαιρετική εποχή για φλερτ και βελτίωση της ερωτικής σας ζωής. Με το τετράγωνο Αφροδίτης – Ουρανού στις 15/1 θα επηρεαστεί η κρίση των γεννημένων το 2ο δεκαήμερο και θα θέλετε να αλλάξετε κατεύθυνση σε σπουδές ή μπορεί να αναβληθεί ένα ταξίδι, ωστόσο δεν θα είναι καλή στιγμή για λήψη αποφάσεων. Στις 18/1 ο κυβερνήτης σας Ερμής στον Αιγόκερω επιστρέφει κι αυτός σε ορθή φορά και μέχρι τις 11/2 θα έχετε θετικές εξελίξεις σε οικονομικά ζητήματα που θα αφορούν κοινούς πόρους, χρηματοδοτήσεις ή κληρονομικά ζητήματα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Τα άγχη και οι ανησυχίες σας αρχίζουν να υποχωρούν από τις 12/1 που επιστρέφει ο Άρης στους Διδύμους σε ορθή φορά και μέχρι τις 25/3 θα είναι μια περίοδος προετοιμασίας για ένα νέο κεφάλαιο που ξεκινά με την εαρινή ισημερία. Νέες πληροφορίες θα γεννήσουν καινούργιες ιδέες και θα ανακαλύψετε μια παράλληλη πηγή εσόδων για να αυξήσετε τα κέρδη σας. Ωστόσο, πρέπει να προσέχετε ποιους εμπιστεύεστε και να κρατάτε σιγή ιχθύος για τα σχέδιά σας. Προσέξτε οι γεννημένοι το 2ο δεκαήμερο στις 15/1 για πιθανή κρίση στη σχέση σας με ένα φιλικό σας πρόσωπο ‒ το τετράγωνο Αφροδίτης – Ουρανού φέρνει αστάθεια σε σχέσεις. Από τις 18/1, που επιστρέφει ο Ερμής σε ορθή φορά και μέχρι τις 11/2, που θα παραμείνει στον Αιγόκερω, θα ευνοηθούν οι διαπραγματεύσεις και οι συμφωνίες και θα δρομολογηθεί μια συνεργασία που ήταν στα σκαριά.

ΛΕΩΝ

Η εφαρμογή ενός σημαντικού σχεδίου ξεκινά με θετικούς οιωνούς από τις 12/1 που επιστρέφει ο Άρης σε ορθή φορά και αν αξιοποιήσατε τους μήνες της ανάδρομης πορείας του, που προκαλούσε εμπόδια και καθυστερήσεις, μελετώντας διεξοδικά και την παραμικρή λεπτομέρεια, θα μείνετε ικανοποιημένοι με τα αποτελέσματα. Μέχρι τις 25/3 θα είναι μια καλή εποχή για να αφιερώσετε περισσότερο χρόνο στην κοινωνική σας ζωή και στη συμμετοχή σας σε συλλογικές δράσεις. Μια δύσκολη μέρα με ανατροπές για τους γεννημένους το 2ο δεκαήμερο είναι στις 15/1 που πραγματοποιείται το τετράγωνο Αφροδίτης – Ουρανού. Κάποιες αλλαγές στον τομέα της καριέρας μπορεί να σας ωθήσουν σε σπασμωδικές ενέργειες. Στις 18/1 ο Ερμής επιστρέφει σε ορθή φορά και μέχρι τις 11/2, που θα παραμείνει στον Αιγόκερω, θα ευνοηθεί η αναζήτηση εργασίας ή μπορεί να σας καλέσουν για συνέντευξη αν είχατε στείλει βιογραφικά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η καριέρα και μακροπρόθεσμοι στόχοι επανέρχονται στο προσκήνιο και καθώς ο Άρης στους Διδύμους επιστρέφει στις 12/1 σε ορθή φορά, θα έχετε τις συνθήκες με το μέρος σας και θα ξεκινήσετε ένα σημαντικό εγχείρημα που είχε μπλοκάρει. Μέχρι τις 25/3 αξιοποιήστε τις ευκαιρίες που θα σας δοθούν επιστρατεύοντας τις ηγετικές σας δεξιότητες και θα καταφέρετε να διακριθείτε και να διεκδικήσετε καλύτερες αποδοχές. Οι γεννημένοι το 2ο δεκαήμερο ενδεχομένως να αναβάλετε ένα ταξίδι για επαγγελματικούς σκοπούς στις 15/1 που πραγματοποιείται το τετράγωνο Αφροδίτης – Ουρανού, οπότε έχετε κατά νου πιθανές εναλλακτικές λύσεις. Με την επιστροφή του κυβερνήτη σας Ερμή σε ορθή φορά στις 18/1 θα ευνοηθούν οι επενδύσεις και τα ρίσκα, ενώ θα έχετε και περισσότερη πέραση όσοι φλερτάρετε. Μέχρι τις 11/2 θα είναι ιδανική εποχή για να δώσετε έμφαση στην επικοινωνία με το ταίρι σας και τα παιδιά.

ΖΥΓΟΣ

Οι επιστροφές του Άρη και του Ερμή σε ορθή φορά στις 12/1 και στις 18/1 αντίστοιχα υποδηλώνουν κάποιου είδους επαναφορά στη ζωή σας ή ότι κάτι ενεργοποιείται ξανά. Με τον Άρη στου Διδύμους μπορεί να είχατε απογοητευτεί όσο παρέμενε ανάδρομος και να μην είχατε το απαραίτητο σθένος να ασχοληθείτε με τις σπουδές και τους στόχους σας, πλέον όμως σας ενθαρρύνει να παραμείνετε πειθαρχημένοι και να μπείτε στη σωστή πορεία. Μέχρι τις 25/3 τα αποτελέσματα θα ικανοποιήσουν τις προσδοκίες σας. Με το τετράγωνο Αφροδίτης – Ουρανού στις 15/1 οι γεννημένοι το 2ο δεκαήμερο θα βρεθείτε αντιμέτωποι με έκτακτες ανάγκες που θα αφορούν οφειλές, επομένως αυτή την εποχή καλύτερα να αποφύγετε τις επενδύσεις και τα ρίσκα. Θέματα ακίνητης περιουσίας, αγοραπωλησίες ακινήτων και βελτίωση σχέσεων με αγαπημένα πρόσωπα θα ευνοηθούν μέχρι τις 11/2 που θα παραμείνει ο Ερμής στον Αιγόκερω.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Οικονομικά ζητήματα που αφορούν κοινούς πόρους, χρηματοδοτήσεις και κληρονομικά που είχαν μπλοκάρει τους προηγούμενους μήνες λόγω γραφειοκρατίας αρχίζουν να δρομολογούνται από τις 12/1 που επιστρέφει ο Άρης σε ορθή φορά και πλέον μπορείτε να κάνετε τον προγραμματισμό σας με περισσότερη σιγουριά. Μέχρι τις 25/3 θα είναι ιδανική εποχή για να βρείτε μια νέα πηγή εσόδων, να διευθετήσετε περιουσιακές υποθέσεις και να επιλύσετε παρεξηγήσεις. Επίσης, θα ευνοηθεί πολύ και η ερωτική σας ζωή, επειδή ο ερωτισμός σας θα είναι στα ύψη. Στις 15/1 το τετράγωνο Αφροδίτης – Ουρανού θα προκαλέσει αναταραχή στις σχέσεις των γεννημένων το 2ο δεκαήμερο και πολλά θα εξαρτηθούν από τη δική σας διαχείριση των καταστάσεων. Από τις 18/1, που επιστρέφει και ο Ερμής σε ορθή φορά, και μέχρι τις 11/2, που θα παραμείνει στον Αιγόκερω, θα έχετε κέρδη μέσω εμπορικών συναλλαγών και επιτυχίες σε σπουδές.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Συνεργασίες που έμειναν στα λόγια και σας είχαν απογοητεύσει επανέρχονται στο προσκήνιο από τις 12/1 που επιστρέφει ο Άρης σε ορθή φορά και θα έχετε τη δυνατότητα να θέσετε τους δικούς σας όρους. Μέχρι τις 25/1 δώστε έμφαση σε επαφές με άτομα με τα οποία μπορείτε να ενώσετε τις δυνάμεις σας και φροντίστε να αφιερώνετε περισσότερο χρόνο στο ταίρι σας και σε όσους παίζουν σημαντικό ρόλο στη ζωή σας, φίλους, συνεργάτες ή συγγενικά σας πρόσωπα. Ημέρα ανατροπών για τα επαγγελματικά σας είναι στις 15/1, που πραγματοποιείται το τετράγωνο Αφροδίτης – Ουρανού και θα επηρεάσει τους γεννημένους το 2ο δεκαήμερο. Ιδιαίτερη προσοχή στην επικοινωνία με άτομα από τον χώρο της εργασίας. Από τις 18/1, που επιστρέφει και ο Ερμής σε ορθή φορά, και μέχρι τις 11/2 τα οικονομικά σας παίρνουν ανοδική πορεία και θα είναι εξαιρετική εποχή για διαπραγματεύσεις και συμφωνίες.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Εντάσεις και προβλήματα στον επαγγελματικό τομέα σάς είχαν στρεσάρει και είχαν ρίξει το ηθικό σας, όμως από τις 12/1, που επιστρέφει ο Άρης σε ορθή φορά, το κλίμα θα είναι πιο ευχάριστο και θα επικεντρωθείτε στις υποχρεώσεις σας με καθαρό νου. Μέχρι τις 25/3, όσοι αναζητάτε μια θέση εργασίας στείλτε βιογραφικά προς πάσα κατεύθυνση, καθώς θα έχετε την απαραίτητη τόλμη να προωθήσετε τις δεξιότητές σας και να κερδίσετε τις εντυπώσεις. Επειδή θα έχετε αυξημένα επίπεδα ενέργειας, φροντίστε να εκτονώνεστε μέσω της γυμναστικής, που θα συμβάλει στην ψυχική και φυσική σας ευεξία. Ακατάλληλη μέρα για επενδύσεις και ρίσκα είναι στις 15/1 που πραγματοποιείται το τετράγωνο Αφροδίτης – Ουρανού και θα επηρεάσει τους γεννημένους το 2ο δεκαήμερο. Οι επικοινωνιακές σας δεξιότητες θα είναι οξυμένες από τις 18/1 που επιστρέφει ο Ερμής στο ζώδιό σας σε ορθή φορά και θα πρέπει να τις αξιοποιήσετε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Επανέρχονται οι ισορροπίες στην ερωτική σας ζωή από τις 12/1 που επιστρέφει ο Άρης σε ορθή φορά και ίσως αποφασίσετε να επισημοποιήσετε τη σχέση σας ή να δημιουργήσετε οικογένεια. Επίσης, κάποιες επενδύσεις που δεν είχαν τις αναμενόμενες αποδόσεις αρχίζουν να μπαίνουν σε μια ροή και θα έχετε αύξηση εσόδων. Μέχρι τις 25/3 θα είναι ιδανική εποχή για επιχειρηματικά ρίσκα, ενασχόληση με τα ταλέντα σας και φλερτ. Οι ελεύθεροι, αν ξεπεράσετε τις ανασφάλειές σας, θα μπορέσετε να βρείτε κάποιο ταίρι με το οποίο θα έχετε ομαλή πορεία. Στις 15/1, που πραγματοποιείται το τετράγωνο Αφροδίτης – Ουρανού, προσέξτε οι γεννημένοι το 2ο δεκαήμερο πώς θα εκφράσετε τα παράπονά σας σε ένα μέλος της οικογένειας, ώστε να μη δημιουργηθούν εντάσεις. Από τις 18/1, που επιστρέφει ο Ερμής σε ορθή φορά, και μέχρι τις 11/2 δουλέψτε πάνω σε νέες ιδέες και συλλέξτε πληροφορίες.

ΙΧΘΥΣ

Κόντρες με αγαπημένα πρόσωπα, απογοητεύσεις και εμπόδια σε περιουσιακά ζητήματα από τις 12/1, που επιστρέφει ο Άρης σε ορθή φορά, θα αποτελέσουν παρελθόν, αρκεί να είστε κι εσείς πιο διαλλακτικοί και να μην περιμένετε να βελτιωθούν οι σχέσεις ως εκ θαύματος. Μέχρι τις 25/3 θα είναι μια καλή εποχή για να κάνετε μια μετακόμιση ή ανακαίνιση στο σπίτι ή την επιχείρησή σας και να δώσετε περισσότερη έμφαση στις ανάγκες της οικογένειας. Στις 15/1 το τετράγωνο Αφροδίτης – Ουρανού φέρνει κάποιες αποκαλύψεις που θα δοκιμάσουν τις σχέσεις με οικεία πρόσωπα και θα επηρεάσουν κυρίως τους γεννημένους το 2ο δεκαήμερο. Ενδεχομένως να αποστασιοποιηθείτε για αρκετό χρονικό διάστημα και θα ξεφτίσουν με την πάροδο του χρόνου κάποιες σχέσεις. Από τις 18/1, που επιστρέφει ο Ερμής σε ορθή φορά, και μέχρι τις 11/2, που θα παραμείνει στον Αιγόκερω, μπορείτε να επανασυνδεθείτε με φίλους.

πηγή: lifo

tropos-zois/living/oi-astrologikes-problepseis-tis-ebdomadas-12-1812023

Related Articles

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button