Lifestyle

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο έχει κουραστεί με την Τζορτζίνα – Σε κρίση η σχέση τους

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο και η Τζορτζίνα Ροντρίγκεζ είναι ένα από τα πιο πολυσυζητημένα ζευγάρια στον κόσμο, με τους λογαριασμούς τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης να παρουσιάζουν τον πολυτελή τρόπο ζωής τους και να δηλώνουν δημόσια την αγάπη τους ο ένας για τον άλλον. Ωστόσο, πρόσφατες αναφορές της πορτογαλικής τηλεόρασης δείχνουν ότι η σχέση τους μπορεί να αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα.

Σύμφωνα με την εκπομπή «Noite das Estrelas», ο ποδοσφαιριστής φέρεται να έχει κουραστεί από τη στάση της συντρόφου του, η οποία περιγράφεται ως «αναγκαστική, επιπόλαιη και μακριά από την πραγματικότητα». Στην εκπομπή παρουσιάστηκε επίσης ο ψυχολόγος Κουϊντίνο Άιρες, ο οποίος ανέλυσε τη συμπεριφορά του ζευγαριού σε πρόσφατες δημόσιες εκδηλώσεις και κατέληξε στο συμπέρασμα ότι η προσωπική ζωή του Ρονάλντο δεν βρίσκεται σε στιγμή ευτυχίας.

Οι φήμες έχουν προκαλέσει συζητήσεις μεταξύ των φαν του ζευγαριού και των δημοσιογράφων, με ορισμένους να εικάζουν ότι οι υπερκαταναλωτικές συνήθειες της Τζορτζίνας και η πεποίθησή της ότι είναι ισάξια του Ρονάλντο προκαλούν ένταση στη σχέση τους. Άλλοι εικάζουν ότι η απομάκρυνση του Ρονάλντο από την οικογένειά του, ιδίως από τη μητέρα του, μπορεί να συμβάλλει στη δυστυχία του.

Παρά τις φήμες, υπάρχουν και εκείνοι που υπερασπίζονται το ζευγάρι, υποστηρίζοντας ότι τα πάνε καλά. Η φίλη του Κριστιάνο, Φιλίπα Κάστρο, δήλωσε ότι «όπως πάντα τα πάνε πολύ καλά» και ότι οι αναφορές είναι απλώς «ιστορίες, κουτσομπολιά, φτιαγμένα από ανθρώπους που δεν αντέχουν τον Τζίο».

Georgina_Rodriguez_-4894

Η Τζορτζίνα Ροντρίγκεζ τα «ακούει» συχνά για τον πολυτελή τρόπο ζωής της

Η σύντροφος του σούπερ σταρ του ποδοσφαίρου, προκαλεί συχνά αντιδράσεις με τις δηλώσεις και τις αναρτήσεις της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Η influencer μοιράστηκε πρόσφατα μια σειρά φωτογραφιών από το καλοκαίρι του 2020, συμπεριλαμβανομένης μιας εικόνας της ίδιας και του Ρονάλντο να στέκονται μπροστά από το γιοτ τους.

Η εικόνα, στην οποία απεικονίζεται το ζευγάρι μπροστά από το γιοτ Azimut Grande 27 Metri που αγόρασαν πριν από τρία χρόνια για περισσότερα από έξι εκατομμύρια ευρώ, συνοδευόταν από μια λεζάντα που έγραφε «θυμάμαι εκείνο το καλοκαιρινό απόγευμα όταν πήγαμε να αγοράσουμε το σκάφος μας».

Δείτε τη δημοσίευση

https://creta24.gr/o-kristiano-ronalnto-koyrastei-tin-tzortzina-se-krisi-schesi-toys/

Related Articles

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button