Lifestyle

Ο πρίγκιπας Χάρι αποκαλύπτει τα τελευταία του λόγια στη βασίλισσα Ελισάβετ – Τι της ψιθύρισε όταν πέθανε

Ο πρίγκιπας Χάρι αποκαλύπτει τα τελευταία λόγια που ψιθύρισε στη γιαγιά του, την αείμνηστη βασίλισσα Ελισάβετ Β’, λίγες ώρες μετά τον θάνατό της, τον περασμένο Σεπτέμβριο.

Στα αμφιλεγόμενα απομνημονεύματά του, «Spare», ο Χάρι λέει ότι είπε στην εκλιπούσα γιαγιά του ψιθυριστά ότι «ήλπιζε να είναι ευτυχισμένη» και ότι θα ήταν με τον παππού του, πρίγκιπα Φίλιππο, ο οποίος είχε πεθάνει ένα χρόνο νωρίτερα, σε ηλικία 99 ετών.

Ο Χάρι γράφει επίσης στο βιβλίο, το οποίο κυκλοφορεί στις 10 Ιανουαρίου, ότι της είπε πως «τη θαύμαζε που είχε εκπληρώσει τα καθήκοντά της μέχρι το τέλος», αναφερόμενος στην παρουσία της στους εορτασμούς για το πλατινένιο Ιωβηλαίο.

Ο δούκας του Σάσεξ συνεχίζει, γράφοντας ότι βγήκε από το δωμάτιο της αείμνηστης γιαγιάς του στο Balmoral στη Σκωτία και τηλεφώνησε στη Μέγκαν Μαρκλ για να την ενημερώσει ότι έφτασε με ασφάλεια.

Σημειώνεται πως ο πρίγκιπας Χάρι έφτασε στο κάστρο Balmoral λίγες ώρες μετά τον θάνατο της βασίλισσας στις 8 Σεπτεμβρίου.

Το Page Six είχε γράψει τότε ότι είχε μάθει για τον θάνατο της γιαγιάς του από τις ειδήσεις και όχι από κάποιο μέλος της οικογένειας ή από αξιωματούχους του παλατιού.

πηγή: creta24

o-prigkipas-chari-apokalyptei-ta-teleytaia-logia-sti-vasilissa-elisavet-ti-tis-psithyrise-otan-pethane/

Related Articles

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button