Lifestyle

Πέτρος Κουσουλός για Καραϊβάζ: «Κάποιος πλήρωσε κάποιον για να βγάλουν από την μέση έναν οικογενειάρχη»

Καλεσμένος στο «The 2night Show» ήταν το βράδυ της Δευτέρας (6/3) ο αστυνομικός συντάκτης, Πέτρος Κουσουλός. Μεταξύ άλλων, ο δημοσιογράφος μίλησε για την επαγγελματική του πορεία και αναφέρθηκε στην δολοφονία του Γιώργου Καραϊβάζ τον Απρίλιο του 2021.

«Ήταν μεγάλο σοκ και πραγματικά ταράζεσαι. Ταραχτήκαμε όλοι κι ήταν η πιο δύσκολη περίοδος της ζωής μου, της επαγγελματικής και της προσωπικής, γιατί όταν ζεις μια τέτοια απώλεια, είναι πολύ δύσκολο να το ξεπεράσεις κι ακόμα δεν το έχουμε ξεπεράσει. Δεν θα ξεπεραστεί ποτέ όλο αυτό», είπε αρχικά για τη δολοφονία του  Γιώργου Καραϊβάζ και τον αντίκτυπο που είχε στον ίδιο.

«Τότε πραγματικά φοβήθηκα. Ταρακουνήθηκα. Συνειδητοποιείς πόσο φθηνή είναι μια ανθρώπινη ζωή πια. Κάποιος πλήρωσε κάποιον για να βγάλουν από την μέση έναν οικογενειάρχη, ο οποίος εκείνο το μεσημέρι τελείωσε την δουλειά του και γυρνούσε σπίτι του και θα πήγαινε βόλτα με το παιδί του. Πόσο φθηνή έχει γίνει πια η ανθρώπινη ζωή;», συμπλήρωσε.

Στη συνέχεια, ερωτηθείς αν έχει δεχθεί απειλές για τη ζωή του και ποιες θυμάται χαρακτηριστικά, απάντησε: «Με είχε πάρει ένας βαρυποινίτης και μου είπε είσαι τυχερός που η δικηγόρος μου είπε ότι είσαι καλό παιδί. Η δεύτερη ήταν όταν κάλυπτα μία δίκη με νονούς της νύχτας και με είδε ένας έξω από το δικαστήριο και μου είπε “έλα μαζί μου στο κυλικείο”. Πήγα και μου λέει “Να ξέρεις σε έχω στην κακή του μυαλού μου”».

Τέλος, μίλησε και για τις μηνύσεις που δέχεται κατά καιρούς για τις αποκαλύψεις που κάνει στο δημοσιογραφικό καθήκον. «Είμαι δεκτικός στις μηνύσεις και τις αγωγές, στα έννομα μέσα. Με ενοχλούν τα χτυπήματα κάτω από τη ζώνη, όταν προσπαθούν να με σπιλώσουν», τόνισε.

πηγή: creta24

petros-koysoylos-karaivaz-kapoios-plirose-kapoion-na-vgaloyn-tin-mesi-enan-oikogeneiarchi/

Related Articles

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button