Lifestyle

Σασμός: Η Μαρίνα απειλεί τον Ευθύμη με όπλο!

Δείτε απόψε, Τρίτη 21 Μαρτίου, στις 21:00

Επεισόδιο 102

Η μετακόμιση του Τόλη δίνει στον Ευθύμη την ευκαιρία που έψαχνε.  Ο Ευθύμης καλείται να αναφέρει που και με ποιους βρισκόταν τη στιγμή της απόπειρας εναντίον του Αντώνη Φραγκιαδάκη. Το άλλοθι που του προσφέρει ο Βαγγέλης φέρνει τη Ντίνα σε δύσκολη θέση. Η Αιμιλία από την άλλη καλείται να απαντήσει στη μετωπική επίθεση της Στέλλας. Η Νάντια αποκαλύπτει στον Νικηφόρο τα αποτελέσματα του τεστ dna. Η προτροπή του Παύλου στην Αργυρώ να φύγει με το παιδί στην Αυστραλία δεν μπορεί να βγει από τη σκέψη της, ενώ ο Αστέρης ελπίζει ακόμα σε μια απάντηση, που θα αργήσει καθώς ο Σταύρος για πρώτη φορά αρχίζει να θυμάται! Η Μαρίνα βρίσκεται πρόσωπο με πρόσωπο με τον άνθρωπο που της στέρησε τον Αντώνη… και δε θα διστάσει. Τον απειλεί με όπλο!

 

Βρείτε όλα τα επεισόδια της σειράς και επιπλέον υλικό στη διεύθυνση: https://www.alphatv.gr/show/sasmos/

Πρωταγωνιστούν:

Ορφέας Αυγουστίδης, Δημήτρης Λάλος, Μαρία Πρωτόπαππα, Χριστίνα Χειλά-Φαμέλη, Δημήτρης Ήμελλος, Στέλιος Μάινας, Μαριλίτα Λαμπροπούλου, Ευγενία Σαμαρά, Μιχάλης Αεράκης, Γιώτα Φέστα, Γιώργος Γεροντιδάκης, Δανάη Παππά, Δημήτρης Αλεξανδρής.

Στο ρόλο της Καλλιόπης η Μαρία Τζομπανάκη.

Στο ρόλο της Γιαγιάς Ειρήνης η Ολγα Δαμάνη.

Παίζουν με αλφαβητική σειρά:

Γιώργος Αμούτζας, Νεκταρία Γιαννουδάκη, Στέλλα Γκίκα, Ευφημία Καλογιάννη, Αλίνα Κωτσοβούλου, Βέρα Μακρομαρίδου, Δημήτρης Μαμιός, Στάθης Μαντζώρος, Πέννυ Παπαγεωργίου, Σπύρος Σαραφιανός, Σάντυ Χατζηϊωάννου, Στρατής Χατζησταματίου κ.α.

«Σασμός», Δευτέρα έως Παρασκευή στις 21:00

πηγή: creta24

sasmos-marina-apeilei-ton-eythymi-oplo/

Related Articles

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button