Lifestyle

Σασμός: Η πρώτη συνάντηση του Αστέρη με τον γιο του είναι γεγονός!

Δείτε απόψε, Παρασκευή 28 Απριλίου, στις 21:00

Επεισόδιο 123

Η Αργυρώ κανονίζει την πρώτη συνάντηση του Αστέρη με τον μικρό Πετράκη. Ο Βαγγέλης ζητά βοήθεια για να μπορέσει να γλιτώσει από τους τοκογλύφους, την ίδια στιγμή που η Θοδώρα προσπαθεί να ξανακερδίσει τον Λευτέρη. Ο Παύλος κάνει μία απρόσμενη πρόταση στον Μαθιό, που θα τον αφήσει άναυδο. Η επιστροφή του Αντώνη στο σπίτι, φέρνει μεγάλη χαρά στο σπίτι των Βρουλάκηδων. Η αστυνομική επιχείρηση λαμβάνει χώρα, αλλά τα πράγματα δεν θα εξελιχθούν κατά το αναμενόμενο. Παράλληλα, ο Αστέρης θα βρεθεί και θα περάσει τις πρώτες στιγμές με τον μικρό του γιο, δύο χρόνια μετά…

 

*Το trailer «ντύνει» το νέο τραγούδι της Καίτης Γαρμπή, «Ασφαλώς & Μπορώ»  (μουσική Νίκος Τερζής, στίχοι Γιάννης Κότσιρας). Επίσης, το τραγούδι, παρά το ότι δεν περιλαμβάνεται στο soundtrack της σειράς, θα «ντύσει» μία συγκλονιστική σκηνή του σημερινού επεισοδίου του «Σασμού».

Βρείτε όλα τα επεισόδια της σειράς και επιπλέον υλικό στη διεύθυνση: https://www.alphatv.gr/show/sasmos/

Πρωταγωνιστούν:

Ορφέας Αυγουστίδης, Δημήτρης Λάλος, Μαρία Πρωτόπαππα, Χριστίνα Χειλά-Φαμέλη, Δημήτρης Ήμελλος, Στέλιος Μάινας, Μαριλίτα Λαμπροπούλου, Ευγενία Σαμαρά, Μιχάλης Αεράκης, Γιώτα Φέστα, Γιώργος Γεροντιδάκης, Δανάη Παππά, Δημήτρης Αλεξανδρής.

Στο ρόλο της Καλλιόπης η Μαρία Τζομπανάκη.

Στο ρόλο της Γιαγιάς Ειρήνης η Ολγα Δαμάνη.

Παίζουν με αλφαβητική σειρά:

Γιώργος Αμούτζας, Νεκταρία Γιαννουδάκη, Στέλλα Γκίκα, Ευφημία Καλογιάννη, Αλίνα Κωτσοβούλου, Βέρα Μακρομαρίδου, Δημήτρης Μαμιός, Στάθης Μαντζώρος, Πέννυ Παπαγεωργίου, Σπύρος Σαραφιανός, Σάντυ Χατζηϊωάννου, Στρατής Χατζησταματίου κ.α.

«Σασμός», Δευτέρα έως Παρασκευή στις 21:00

https://creta24.gr/sasmos-proti-synantisi-asteri-ton-gio-gegonos/

Related Articles

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button