Lifestyle

Σασμός: Καλλιόπη και Παύλος συμμαχούν για να κρατήσουν χώρια Αργυρώ και Αστέρη

Δείτε απόψε, Δευτέρα 20 Μαρτίου, στις 21:00

Επεισόδιο 101

Η Αργυρώ μένει άναυδη με την πρόταση του Αστέρη. Θα την αποδεχτεί; Την ίδια ώρα, η Καλλιόπη και ο Παύλος συμμαχούν για να τους κρατήσουν χώρια. Τα αποτελέσματα του τεστ DNA θα αλλάξουν μια για πάντα τη ζωή της Νάντιας, η οποία λαμβάνει μια παράτολμη απόφαση. Η Θοδώρα επισκέπτεται την Ευδοκία στο γηροκομείο, σε μία προσπάθεια να ανακαλύψει περισσότερα για τον Λευτέρη. Παράλληλα, ο Παύλος, ζητά από την Αργυρώ κάτι το οποίο θα γκρεμίσει τον κόσμο της, κάνοντας να την να συνειδητοποιήσει ότι ο χρόνος για την σχέση της με τον Αστέρη μετρά πλέον αντίστροφα. Η Ντίνα μιλά στο τηλέφωνο με συνεργάτες της, ρωτώντας για την έκθεση της σήμανσης. Η Αιμιλία την επισκέπτεται ρωτώντας για τις εξελίξεις. Η ατμόσφαιρα είναι ηλεκτρισμένη, αλλά η Αιμιλία φωτίζει μια άλλη πλευρά των γεγονότων που η Ντίνα είχε παραλείψει.

Βρείτε όλα τα επεισόδια της σειράς και επιπλέον υλικό στη διεύθυνση: https://www.alphatv.gr/show/sasmos/

Πρωταγωνιστούν:

Ορφέας Αυγουστίδης, Δημήτρης Λάλος, Μαρία Πρωτόπαππα, Χριστίνα Χειλά-Φαμέλη, Δημήτρης Ήμελλος, Στέλιος Μάινας, Μαριλίτα Λαμπροπούλου, Ευγενία Σαμαρά, Μιχάλης Αεράκης, Γιώτα Φέστα, Γιώργος Γεροντιδάκης, Δανάη Παππά, Δημήτρης Αλεξανδρής.

Στο ρόλο της Καλλιόπης η Μαρία Τζομπανάκη.

Στο ρόλο της Γιαγιάς Ειρήνης η Ολγα Δαμάνη.

Παίζουν με αλφαβητική σειρά:

Γιώργος Αμούτζας, Νεκταρία Γιαννουδάκη, Στέλλα Γκίκα, Ευφημία Καλογιάννη, Αλίνα Κωτσοβούλου, Βέρα Μακρομαρίδου, Δημήτρης Μαμιός, Στάθης Μαντζώρος, Πέννυ Παπαγεωργίου, Σπύρος Σαραφιανός, Σάντυ Χατζηϊωάννου, Στρατής Χατζησταματίου κ.α.

«Σασμός», Δευτέρα έως Παρασκευή στις 21:00

πηγή: creta24

sasmos-kalliopi-paylos-symmachoyn-na-kratisoyn-choria-argyro-asteri/

Related Articles

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button