Lifestyle

Σασμός: Ο Μαθιός κάνει μια ριψοκίνδυνη κίνηση, ενώ ο Αντώνης προσπαθεί να στριμώξει τον Φαρμάκη

ΕΚΤΑΚΤΩΣ ΣΑΒΒΑΤΟ & ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΙΣ 21:00, ΜΕ ΝΕΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ

Δείτε απόψε, Παρασκευή 03 Μαρτίου, στις 21:00

Επεισόδιο 89

Ο Αντώνης προσπαθεί να στριμώξει τον Φαρμάκη, ενώ η Αιμιλία δείχνει εγκλωβισμένη από τους ανωτέρους της. Ο Μαθιός, θολωμένος από την μοναξιά στην σπηλιά και από την στέρηση των δικών του, κάνει μια ριψοκίνδυνη κίνηση, ενώ ο Αντώνης και η Μαρίνα αποφασίζουν ημερομηνία γάμου. Την ίδια στιγμή η Άσπα μετακομίζει στο Μύρο. Η Αργυρώ ψάχνει μάταια μια ευκαιρία να μιλήσει στον Αστέρη που είναι πια αποφασισμένος να είναι μαζί της παρά τις αντιρρήσεις της μάνας του. Η παπαδιά δίνει καταφύγιο στη Τζένη που βρίσκεται σε δύσκολη θέση ενώ Μαθιός και Βασιλική του στέκονται με αγάπη. Ο Ευθύμης απειλεί τον Δημήτρη για να κρατήσει το στόμα του κλειστό. Η Έλενα γυροφέρνει την Θοδώρα που νομίζει πως ενδιαφέρεται για τον Λευτέρη.

Δείτε αύριο, Σάββατο 04 Μαρτίου –  Επεισόδιο 90

Η Αιμιλία μελετά το φάκελο του Πάνου ενώ την ίδια στιγμή, ο Αντώνης διατάζει τη σύλληψη του Ευθύμη. Η Βασιλική πείθει τον Μαθιό να εμφανιστεί στην αστυνομία για κατάθεση, την ώρα που η Έλενα εισχωρεί όλο και περισσότερο στη ζωή του Λευτέρη. Η Άσπα μοιάζει να κάνει μια νέα αρχή στο σπίτι του Μύρωνα, ενώ η Μαρίνα συνεχίζει τις ετοιμασίες του γάμου της με τον Αντώνη. Η Καλλιόπη θα απευθύνει μια τελευταία προειδοποίηση στον Παύλο για τον Φαρμάκη, ενώ ο Ευθύμης θα δεχτεί στο κρατητήριο μια απρόσμενη επίσκεψη.

Δείτε μεθαύριο, Κυριακή 05 Μαρτίου – Επεισόδιο 91

Η Αιμιλία, μετά από πίεση του Αντώνη, στέλνει τον Μαθιό στο σπίτι του ενώ παλεύει μέσα της για το τι θα κάνει με τον Ευθύμη. Την ίδια στιγμή ο Λευτέρης ακροβατεί πάνω σε τεντωμένο σκοινί, ενώ ο Νικηφόρος δεν μπορεί να ξεπεράσει την απογοήτευσή του για την Τζένη. Οι προσπάθειες της Καλλιόπης να ξεκολλήσει τον Αστέρη από την Αργυρώ πέφτουν στο κενό, ενώ ο Παύλος υποψιάζεται πως το ζευγάρι συναντιέται. Λίγο αργότερα, ο Ευθύμης αντιμετωπίζει μια μεγάλη απειλή.

Βρείτε όλα τα επεισόδια της σειράς και επιπλέον υλικό στη διεύθυνση: https://www.alphatv.gr/show/sasmos/

Πρωταγωνιστούν:

Ορφέας Αυγουστίδης, Δημήτρης Λάλος, Μαρία Πρωτόπαππα, Χριστίνα Χειλά-Φαμέλη, Δημήτρης Ήμελλος, Στέλιος Μάινας, Μαριλίτα Λαμπροπούλου, Ευγενία Σαμαρά, Μιχάλης Αεράκης, Γιώτα Φέστα, Γιώργος Γεροντιδάκης, Δανάη Παππά, Δημήτρης Αλεξανδρής.

Στο ρόλο της Καλλιόπης η Μαρία Τζομπανάκη.

Στο ρόλο της Γιαγιάς Ειρήνης η Ολγα Δαμάνη.

Παίζουν με αλφαβητική σειρά:

Γιώργος Αμούτζας, Νεκταρία Γιαννουδάκη, Στέλλα Γκίκα, Ευφημία Καλογιάννη, Αλίνα Κωτσοβούλου, Βέρα Μακρομαρίδου, Δημήτρης Μαμιός, Στάθης Μαντζώρος, Πέννυ Παπαγεωργίου, Σπύρος Σαραφιανός, Σάντυ Χατζηϊωάννου, Στρατής Χατζησταματίου κ.α.

 

 

«Σασμός», Δευτέρα έως Παρασκευή στις 21:00

πηγή: creta24

sasmos-o-mathios-kanei-mia-ripsokindyni-kinisi-o-antonis-prospathei-na-strimoxei-ton-farmaki/

Related Articles

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button