Lifestyle

Σασμός: Ο χειρότερος φόβος του Μαθιού σχετικά με το όπλο βγαίνει αληθινός

Δείτε απόψε, Πέμπτη 04 Μαΐου, στις 21:00

Επεισόδιο 127

Η είδηση της αποκατάστασης της μνήμης του Αντώνη χαροποιεί τους πάντες. Την ίδια στιγμή ο Ευθύμης καταρρέει ολοένα και περισσότερο, ενώ οι προσπάθειες της Στέλλας να τον κάνει να της ανοιχτεί, αποδεικνύονται μάταιες. Ο Αστέρης παραμένει μπερδεμένος αναφορικά με τη σχέση του με την Αργυρώ από εδώ και μπρος και μοιράζεται τους φόβους και τις ανασφάλειές του με τον αδελφό του. Η Καλλιόπη κάνει ένα μοιραίο λάθος απέναντι στον Παύλο, γεγονός που εξοργίζει τον Μαθιό. Ο Αντώνης δραστηριοποιείται και πάλι, αποφασισμένος να ανακαλύψει ποιος κρύβεται πίσω από την επίθεση εναντίον του. Μία απρόσμενη άφιξη στο ξενοδοχείο πανικοβάλλει την Αργυρώ και την Βασιλική, ενώ ο χειρότερος φόβος του Μαθιού σχετικά με το όπλο βγαίνει αληθινός. Ο δρόμος προς την αλήθεια έχει ανοίξει και τα πράγματα μοιάζουν να παίρνουν έναν δρόμο χωρίς επιστροφή.

 

 

Βρείτε όλα τα επεισόδια της σειράς και επιπλέον υλικό στη διεύθυνση: https://www.alphatv.gr/show/sasmos/

Πρωταγωνιστούν:

Ορφέας Αυγουστίδης, Δημήτρης Λάλος, Μαρία Πρωτόπαππα, Χριστίνα Χειλά-Φαμέλη, Δημήτρης Ήμελλος, Στέλιος Μάινας, Μαριλίτα Λαμπροπούλου, Ευγενία Σαμαρά, Μιχάλης Αεράκης, Γιώτα Φέστα, Γιώργος Γεροντιδάκης, Δανάη Παππά, Δημήτρης Αλεξανδρής.

Στο ρόλο της Καλλιόπης η Μαρία Τζομπανάκη.

Στο ρόλο της Γιαγιάς Ειρήνης η Ολγα Δαμάνη.

Παίζουν με αλφαβητική σειρά:

Γιώργος Αμούτζας, Νεκταρία Γιαννουδάκη, Στέλλα Γκίκα, Ευφημία Καλογιάννη, Αλίνα Κωτσοβούλου, Βέρα Μακρομαρίδου, Δημήτρης Μαμιός, Στάθης Μαντζώρος, Πέννυ Παπαγεωργίου, Σπύρος Σαραφιανός, Σάντυ Χατζηϊωάννου, Στρατής Χατζησταματίου κ.α.

«Σασμός», Δευτέρα έως Παρασκευή στις 21:00

https://creta24.gr/sasmos-o-cheiroteros-fovos-mathioy-schetika-to-oplo-vgainei-alithinos/

Related Articles

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button