Lifestyle

Σπύρος Νικολαΐδης: Κινείται νομικά κατά της διοργάνωσης των καλλιστείων – «Μου χρωστάνε 30.000 ευρώ»

Nομικά θα διεκδικήσει το έπαθλο και τα δώρα από τη νίκη του στα καλλιστεία ο Σπύρος Νικολαΐδης. Όπως αποκάλυψε το μοντέλο, το θέμα θα φτάσει στα δικαστήρια, αφού ήταν να πάρει 30.000 ευρώ σε προϊόντα και τρία χρόνια μετά δεν έχει λάβει τίποτα.

«Δεν σκέφτηκα ποτέ ότι θα με υποτιμήσει κάποιος σαν ηθοποιό επειδή κέρδισα τα καλλιστεία. Δεν είναι και ότι καλύτερο τα καλλιστεία στην Ελλάδα. Ακόμα κι εγώ είχα κάποια θεματάκια», είπε αρχικά.

Και πρόσθεσε: «Μέχρι και σήμερα μου χρωστάνε τα χρήματα, τα οποία τα είχαν τάξει σαν έπαθλο. Όλα αυτά τα δώρα που παρουσίαζαν στον κόσμο ότι θα δώσουν, δεν τα πήρε ποτέ κανένας. Αν θυμάμαι καλά, ήταν 30.000 ευρώ κι ήταν σε προϊόντα, όχι μετρητά. Δεν τα πήρε ποτέ κανένας».

«Προσπάθησε ο δικηγόρος μου να επικοινωνήσει με τον δικό τους, αλλά δεν είχαμε κάποια απάντηση. Θα πάμε δικαστικά», τόνισε.

Δείτε το απόσπασμα

Ο Σπύρος Νικολαΐδης, σε ηλικία μόλις 16 ετών, ξεκίνησε την καριέρα του στο modeling όπου έκανε την πρώτη του καμπάνια εσωρούχων. Για πολλά χρόνια ήταν το πρόσωπο πολλών brand και γνωστών σχεδιαστών στις καμπάνιες τους αλλά και σε fashion shows στην Ελλάδα.
Τη σεζόν 2019-2020 συμμετείχε στα Εθνικά Καλλιστεία GS HELLAS, όπου κατέκτησε την πρώτη θέση και τον τίτλο του Mister Hellas 2020. Επίσης, εργάστηκε ως μοντέλο στην Ευρώπη όπου και βρέθηκε brand ambassador της Diesel.

πηγή: creta24

spyros-nikola-dis-kineitai-nomika-tis-diorganosis-ton-kallisteion-moy-chrostane-30-000-eyro/

Related Articles

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button