Lifestyle

Στέφανος Πιτσίνιαγκας: Ταξίδι στην Ιταλία με την εκλεκτή της καρδιάς του

Ο Στέφανος Πιτσίνιαγκας ταξίδεψε στην Ιταλία μετά την αποχώρησή του από το J2US μαζί με εκλεκτή παρέα.

Ο νεαρός τραγουδιστής έκανε μια μικρή απόδραση στη γειτονική χώρα μαζί με την πανέμορφη Ελπίδα Αγιοβλασίτη.

Η ξανθιά καλλονή μοιράστηκε μάλιστα πολλά στιγμιότυπα από τις βόλτες τους στις ιταλικές Άλπεις, το ταξίδι στη λίμνη Κόμο αλλά και τη βραδινή τους έξοδο στο Μιλάνο. Ο Στέφανος Πιτσίνιαγκας αρκέστηκε στο να ανεβάσει κάποια στιγμιότυπα από το εντυπωσιακό ιταλικό τοπίο.

Η Ελπίδα Αγιοβλασίτη, σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχει στον λογαριασμό της στο Instagram, είναι φυσιοθεραπεύτρια, επιχειρηματίας και μοντέλο.

Δείτε τις φωτογραφίες

   

Στην παρέα του τραγουδιστή και της ξανθιάς καλλονής είναι και αρκετά ακόμα ζευγάρια. Ανάμεσά τους και η αδερφή της Ελπίδας Αγιοβασίτη, Δήμητρα. Οι δύο αδελφές αγαπούν τα ταξίδια και πριν από την Ιταλία είχαν επισκεφτεί μαζί την Τενερίφη.

Ο Στέφανος Πιτσίνιαγκας δεν συνηθίζει να απασχολεί με τα προσωπικά του. Η μόνη σχέση του που είχε γίνει γνωστή ήταν αυτή με την συνάδελφό του Μαριάννα Κάρα.

«Πιο εύκολο σχετικά με το ότι σε ξέρουν περισσότεροι, ναι. Αλλά είμαι άνθρωπος που είμαι μετρημένος στο φλερτ» είχε πει σε συνέντευξή του στο περιοδικό ΟΚ!.

«Θεωρώ πως ο άντρας είναι ο κυνηγός – οπότε μου χαλάει όλη τη μαγεία του παραμυθιού. Ζούμε σε μια εποχή –ειδικά με τo #ΜeΤoo– όπου όλοι παλεύουν για ισότητα. Για τη θέση της γυναίκας στην κοινωνία, στις δουλειές, για ίση αντιμετώπιση, χωρίς παρενόχληση. Συμφωνώ με όλα. Στο φλερτ, όμως, επιτρέψτε μου να είμαι εγώ ο κυνηγός» συμπλήρωσε.

πηγή: creta24

stefanos-pitsiniagkas-taxidi-stin-italia-tin-eklekti-tis-kardias/

Related Articles

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button