Lifestyle

Στ. Κωνσταντινίδης: Τη Δευτέρα θα προσπαθήσουν να ξυπνήσουν τον Ανδρέα Μικρούτσικο από τη διασωλήνωση

ΟβΣτέφανος Κωνσταντινίδηςμίλησε για την κατάσταση της υγείας του Ανδρέα Μικρούτσικου.

Ο δημοσιογράφος έκανε δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής «Open Weekend» και αναφέρθηκε στις εξελίξεις που αφορούν την υγεία του παρουσιαστή.

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος είναι διασωληνομένος στη ΜΕΘ μετά από σοβαρή λοίμωξη του αναπνευστικού του, με την κατάσταση της υγείας του να είναι κρίσιμη.

«Την Δευτέρα δεν ήρθε στην εκπομπή κι έμαθα για το πρόβλημα που είχε με το αναπνευστικό του. Η Δευτέρα είναι πολύ κρίσιμη, γιατί ουσιαστικά θα προσπαθήσουν να τον ξυπνήσουν από τη διασωλήνωση. Όλοι του ευχόμαστε να είναι γερός, δυνατός και να τα καταφέρει. Θα τα καταφέρει για άλλη μία φορά, είναι η τρίτη φορά που μπαίνει στην εντατική», είπε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια, συμπλήρωσε: «Ο Ανδρέας είναι νικητής, μαχητής. Τον περιμένουμε πώς και πώς να επιστρέψει. Είναι ο μπαμπάς μας, ο άνθρωπος που θα μου πει στα διαλείμματα ότι δεν πρέπει να υπερτονίσω αυτό και γιατί είπα εκείνο με καλή διάθεση. Εγώ χαίρομαι πάντα στην εκπομπή, όταν έχω διαφορετική γνώμη με τον Ανδρέα και κάνουμε αντίλογο. Είναι ουσιαστικό και καλό για την τηλεόραση, την εκπομπή και τους τηλεθεατές. Μας λείπεις πολύ, τελείωνε ρε, άντε ρε σήκω από εκεί και γύρνα».

πηγή: creta24

st-konstantinidis-ti-deytera-tha-prospathisoyn-na-xypnisoyn-ton-andrea-mikroytsiko-ti-diasolinosi/

Related Articles

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button