Lifestyle

Συγκινεί η Δώρα Χρυσικού: «Βρήκα τον καρκίνο κάνοντας εξωσωματική»

Η Δώρα Χρυσικού μίλησε ανοιχτά για τη μάχη της με τον καρκίνο.

Η Δώρα Χρυσικού αποκάλυψε πως έμαθε ότι είχε καρκίνο ύστερα από μία αποτυχημένη εξωσωματική που έκανε, για ένα παιδί που μάλλον τελικά δεν ήθελε.

Και έστειλε το μήνυμά της σε όσες γυναίκες μάχονται με τον καρκίνο.

dora-xrisikou-(12).jpg

Συγκεκριμένα ανέφερε: «Θεωρούσα πως είναι ταμπού να μην θέλεις παιδί. Εγώ, που τσαλαπατούσα τα ταμπού, είχα μπει σε μια διαδικασία να παντρευτώ, να γίνω μάνα. Ήρθε ο καρκίνος και τα απάντησε όλα. Βρήκα τον καρκίνο κάνοντας εξωσωματική για ένα παιδί που τελικά μάλλον δεν ήθελα. Έφυγε ένα βάρος τρομερό από πάνω μου. Δεν έχω πια μήτρα κι ωοθήκες και συνειδητοποίησα ότι δεν ήθελα ποτέ να κάνω παιδί. Αν ήθελα, και τώρα θα μπορούσα να έχω υιοθετήσει.»

dora-xrisikou-(9).jpg

Και πρόσθεσε: «Ακόμα και μια γυναίκα που δεν έχει μαλλιά, φρύδια, μήτρα κι ωοθήκες μπορεί να είναι ποθητή κι έχει δικαίωμα στον έρωτα, να δώσει και να πάρει αγάπη και να έχει ένα παιδί ή και όχι. Οι ασθένειες σε βάζουν σε μια διαδικασία να βρεις εναλλακτικές. Σε βγάζουν από την μικροαστίλα. Πας με τον γκασμά κι ανοίγεις εσύ τον δρόμο.»

dora-xrisikou-(8).jpg

Και συνέχισε λέγοντας η ηθοποιός στη συνέντευξή της στην εφημερίδα, Αυγή: «Ήμουνα χωρίς φρύδια, μαλλιά και πάλι αισθανόμουν ότι είμαι ποθητή από τον σύντροφό μου κι ότι ακόμα μπορούσα να βγω και να με φλερτάρουν. Πήγα κι έκανα μπάνιο με την τομή, δεν έβαλα ολόσωμο μαγιό επίτηδες και χωρίς μαλλιά, χωρίς να αλλάξω την εικόνα μου κι ήταν μεγάλη ανάσα αυτό το πράγμα για εμένα. Κυκλοφορούσα κανονικά με το μαντηλάκι μου γιατί δεν ήθελα σε καμία περίπτωση να μπω στην γυάλα. Δεν είχα κάνει κάτι κακό για να μπω στην γυάλα. Αυτό θέλω να φωνάξω: “Μην αφήσετε κανέναν κερατά να σας βάλει στην γυάλα”».

πηγή: creta24

sygkinei-dora-chrysikoy-vrika-ton-karkino-kanontas-exosomatiki/

Related Articles

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button