Lifestyle

Συγκλονίζει η Σοφία Αλιμπέρτη: «Έπαθα κατάθλιψη…»

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στο Hello! παραχώρησε η Σοφία Αλιμπέρτη, με την αγαπημένη ηθοποιό να μιλά για όλους και για όλα.

Μεταξύ άλλων, η Σοφία Αλιμπέρτη έκανε και μία αναδρομή στο ξεκίνημά της στον χώρο της υποκριτικής.

«Έπαθα κατάθλιψη»

«Ξεκίνησα από πολύ μικρή, από τα 12 μου χρόνια, όταν με ‘ξερίζωσαν’ από την Κέρκυρα, όπου ζούσα, και με έφεραν στην Αθήνα. Ήταν τεράστιο το σοκ για εμένα. Σε μια πολύ ευαίσθητη ηλικία έχασα φίλους, παρέες, την αίσθηση της ασφάλειας και της ελευθερίας κι έπαθα κατάθλιψη» είπε αρχικά.

«Τότε η μητέρα μου -ίσως ήταν και δικό της απωθημένο- με πήγε στην σχολή. Εγώ ήθελα να γίνω παιδίατρος ή αεροσυνοδός. Καμια σχέση μεταξύ τους τα επαγγέλματα, αλλά και καμια σχέση με το θέατρο. Μπήκα σε ένα περιβάλλον κι εκεί γύρω στα 18 μου είπα ‘τώρα θα παίξω με τους δικούς μου κανόνες’ και το έκανα» συμπλήρωσε.

«Δεν ήταν εύκολο εκείνο που ζούσα καθώς, σε αντίθεση με τους συμμαθητές μου, από την μια είχα ένα πολύ σκληρό ωράριο κι από την άλλη έπρεπε να σταθώ δίπλα σε τεράστιους ηθοποιούς και να είμαι επαγγελματίας. Έκανα την πρώτη μου ταινία, τους Απέναντι, με τον Πανουσόπουλο και μετά ξεκίνησε η συνεργασία μου με τον Δαλιανίδη. Δούλευα σε τρελούς ρυθμούς» κατέληξε.

πηγή: creta24

sygklonizei-sofia-alimperti-epatha-katathlipsi/

Related Articles

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button