Lifestyle

Τα ζώδια της Παρασκευής (02.06.2023)

Τα ζώδια της Παρασκευή 02.06.2023: Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις από τη Μαριβίκυ Καλλέργη.

ΚΡΙΟΣ

Συνεχίζουν να σας απασχολούν τα οικονομικά σας κυρίως τους γεννημένους το 2ο δεκαήμερο με τις δυσαρμονικές όψεις Σελήνης, Ερμή και Ουρανού που προμηνύουν έκτακτα έξοδα ή καθυστερήσεις. Από το μεσημέρι και μετά θα έχετε αύξηση εσόδων μέσω της εργασίας, αλλά δεν πρέπει να σας παρασύρει ο ενθουσιασμός σε άσκοπες δαπάνες.

Η φροντίδα του σπιτιού και των αγαπημένων σας προσώπων θα αποτελέσει προτεραιότητα και η μέρα ενδείκνυται για τακτοποίηση του χώρου σας. Καθώς ξεκινάει το καλοκαίρι μπορείτε να φρεσκάρετε τη διακόσμηση με φωτεινά χρώματα, φυτά και πιο ανάλαφρα υφάσματα.

ΤΑΥΡΟΣ 

Οι σχέσεις σας θα σας απασχολήσουν τους γεννημένους το 2ο δεκαήμερο και καθώς η Σελήνη είναι σε αντίθεση με τον Ερμή και τον Ουρανό στο ζώδιό σας πρέπει να επιστρατεύσετε την ψυχραιμία σας αν υπάρξει κάποια διαφωνία. Το τρίγωνο Αφροδίτης – Ποσειδώνα φέρνει στο 3ο δεκαήμερο έμπνευση και ευνοεί την προώθηση ιδεών.

Εξαιρετική στιγμή για βελτίωση της ερωτικής σας ζωής. Όσοι είστε σε σχέση οργανώστε ένα σύντομο ταξίδι με το ταίρι σας και φροντίστε να το απολαύσετε. Οι ελεύθεροι θα προσελκύσετε το ενδιαφέρον και δεν πρέπει να σας πιάσουν ανασφάλειες.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η Σελήνη σε αντίθεση με Ερμή και Ουρανό προειδοποιεί τους γεννημένους το 2ο δεκαήμερο για έντονο παρασκήνιο και εχθρότητα στον επαγγελματικό τομέα. Προσέξτε σε ποιους επικοινωνείτε τα σχέδιά σας και μην θεωρείτε ότι όλοι έχουν καλές προθέσεις. Η διάθεσή σας έχει σκαμπανεβάσματα και δεν είναι κατάλληλη στιγμή για επαφές.

Με το τρίγωνο Αφροδίτης – Ποσειδώνα, μπορεί να βρείτε καλές προσφορές για πράγματα που βελτιώνουν τη ζωή σας, ή να νιώσετε κίνητρο για να κάνετε την καθημερινότητά σας καλύτερη. Τα οικονομικά σας βαίνουν καλώς και έχετε την ευχέρεια για αγορές για τον εαυτό σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Με το τρίγωνο Αφροδίτης – Ποσειδώνα που επηρεάζει κυρίως τους γεννημένους το 3ο δεκαήμερο, οι προοπτικές για επιτυχίες σε σπουδές, ταξίδια και επαφές με το εξωτερικό είναι πολύ καλές και θα ανταμειφθούν οι προσπάθειές σας. Ένα σύντομο ταξίδι θα σας δώσει την ευκαιρία να βελτιώσετε την ερωτική σας ζωή.

Στον τομέα της φιλίας η αντίθεση Σελήνης, Ερμή κι Ουρανού προμηνύει διαμάχες για ερωτικά ζητήματα και αφορά τους γεννημένους το 2ο δεκαήμερο. Ίσως νιώσετε την ανάγκη να αποστασιοποιηθείτε και να αλλάξετε παρέες αν απογοητευτείτε από φιλικά σας πρόσωπα.

ΛΕΩΝ

Έκτακτες αλλαγές στα επαγγελματικά των γεννημένων το 2ο δεκαήμερο φέρνουν οι αντιθέσεις Σελήνης, Ερμή και Ουρανού και πρέπει να προσαρμόσετε το πρόγραμμά σας στις νέες συνθήκες. Στην προσπάθειά σας να ανταποκριθείτε και στις ανάγκες της οικογένειας μπορεί να σας πιάσει πανικός. Προσπαθήστε να παραμείνετε ψύχραιμοι.

Η γεννημένοι το 3ο δεκαήμερο με το τρίγωνο Αφροδίτης – Ποσειδώνα θα προτιμήσετε ιδιωτικές στιγμές με το ταίρι σας και η έκφραση των συναισθημάτων σας θα ενδυναμώσει τη σχέση σας. Απολαύστε λίγη ησυχία και γαλήνη κι ακολουθήστε τη ροή.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αδυναμία συγκέντρωσης σε σπουδές και στα καθήκοντά σας προκαλούν οι αντιθέσεις Σελήνης, Ερμή και Ουρανού και θα δυσκολευτείτε να παραμείνετε πειθαρχημένοι οι γεννημένοι το 2ο δεκαήμερο. Ενδεχομένως να προκύψει ένα έκτακτο ταξίδι ή κάποια αλλαγή στα σχέδιά σας. Ιδιαίτερη προσοχή σε ατυχήματα.

Οι σχέσεις σας ενισχύονται με το τρίγωνο Αφροδίτης – Ποσειδώνα καθώς αγνοείτε τα ελαττώματα των άλλων, οι φίλοι και οι συνεργάτες εναρμονίζονται καλά ή υπάρχει πνεύμα φιλίας σε μια συνεργασία. Αφιερώστε χρόνο στην ψυχαγωγία και την επικοινωνία με όσους σάς έχουν λείψει.

ΖΥΓΟΣ

Οικονομικά ζητήματα έρχονται στο προσκήνιο με τις αντιθέσεις Σελήνης, Ερμή και Ουρανού, που αφορούν οφειλές, εισφορές ή κληρονομικά και δεν πρέπει να τα αμελήσετε. Το 3ο δεκαήμερο με το τρίγωνο Αφροδίτης – Ποσειδώνα θα ανακαλύψετε νέες μεθόδους για να αυξήσετε την απόδοσή σας και συνεπώς τα κέρδη σας. Επενδύστε χρήματα στη διαφήμιση υπηρεσιών.

Ένας νέος έρωτας με άτομο από το χώρο της εργασίας σάς γεμίζει με ενθουσιασμό και ανακτάτε την αυτοπεποίθησή σας. Οι ελεύθεροι αν δείξετε περισσότερη προθυμία για νέες γνωριμίες και δεν κοιτάτε συνεχώς το κινητό σας, θα βελτιώσετε την ερωτική σας ζωή.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αισιοδοξία κι αυξημένη έμπνευση φέρνει το τρίγωνο Αφροδίτης – Ποσειδώνα στους γεννημένους το 3ο δεκαήμερο και είναι μια πολύ ευνοϊκή όψη για τους καλλιτέχνες. Εκτός ότι θα έχετε καινούριες ιδέες, θα προωθήσετε τα έργα σας με επιτυχία και θα αυξήσετε τη φήμη και τα κέρδη σας. Εξαιρετική στιγμή για συμμετοχή σε εκθέσεις.

Προβλήματα σε συνεργασίες ή στη σχέση σας φέρνουν οι αντιθέσεις Σελήνης, Ερμή κι Ουρανού που επηρεάζει τους γεννημένους το 2ο δεκαήμερο. Η μέρα δεν είναι κατάλληλη για γάμο ή επισημοποίηση και καλό θα είναι να αποφύγετε τις δεσμεύσεις λόγω παρόρμησης. 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αλλαγές στα επαγγελματικά σας φέρνουν οι δυσαρμονικές όψεις Σελήνης, Ερμή κι Ουρανού που επηρεάζει τους γεννημένους το 2ο δεκαήμερο και είστε προβληματισμένοι. Πάρτε το χρόνο σας και μην βλέπετε αρνητικά τα γεγονότα. Μπορεί να είναι για καλό. Το 3ο δεκαήμερο με το τρίγωνο Αφροδίτης – Ποσειδώνα μπορείτε να βελτιώσετε τις σχέσεις σας.

Πιθανή συνάντηση με έναν πρώην έρωτα θα σας προκαλέσει ανάμεικτα συναισθήματα κι έντονο προβληματισμό. Αν είστε σε  σχέση προσέξτε τι θα αποφασίσετε κι αποφύγετε τους πειραματισμούς. Οι ελεύθεροι θα πείτε σε πειρασμό για επανασύνδεση.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Πολλές οι ιδέες σας με τον Ποσειδώνα που αυξάνει τη φαντασία σας και καθώς είναι σε τρίγωνο με την Αφροδίτη θα τις προωθήσετε με επιτυχία. Οι γεννημένοι το 3ο δεκαήμερο έχετε πολλές μετακινήσεις κι επαφές που θα σας ωφελήσουν σε επαγγελματικό ή προσωπικό επίπεδο και η μέρα θα είναι αρκετά αποδοτική κι ευχάριστη.

Ανατροπές στην ερωτική σας ζωή και προβλήματα στις σχέσεις με φιλικά σας πρόσωπα φέρνουν στους γεννημένους το 2ο δεκαήμερο οι αντιθέσεις Σελήνης, Ερμή κι Ουρανού και πρέπει να προσέξετε πώς θα διαχειριστείτε τα γεγονότα. Κάποιοι βάζουν λόγια και δημιουργούν προβλήματα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Σήμερα μπορεί να σκεφτείτε νέους τρόπους για να αυξήσετε το εισόδημά σας και είναι μια καλή στιγμή για έρευνα. Το τρίγωνο Αφροδίτης – Ουρανού προμηνύει βελτίωση στα οικονομικά σας και κάποιες αγορές για τον εαυτό σας θα σας δώσουν ικανοποίηση. Ασχοληθείτε με τη φυσική σας κατάσταση και κόψτε βλαβερές συνήθειες.

Οι γεννημένοι το 3ο δεκαήμερο βρίσκεστε αντιμέτωποι με ξαφνικές αλλαγές στον τομέα του σπιτιού με αποτέλεσμα να μην μπορείτε να ανταποκριθείτε στις επαγγελματικές σας υποχρεώσεις. Μη διστάσετε να ζητήσετε τη βοήθεια συγγενικών σας προσώπων.

ΙΧΘΥΣ

Στον τομέα της επικοινωνίας επικρατεί ασάφεια και δεν είναι κατάλληλη στιγμή για εμπορικές συμφωνίες. Οι δυσαρμονικές όψεις Σελήνης, Ερμή κι Ουρανού επηρεάζουν τους γεννημένους το 2ο δεκαήμερο και θα δυσκολευτείτε να παραμείνετε πειθαρχημένοι σε θέματα σπουδών και εκπαίδευσης. Νομικές υποθέσεις δεν θα ευνοηθούν.

Ημέρα κατάλληλη για να εξασκήσετε τα ταλέντα σας και να περάσετε το χρόνο σας δημιουργικά. Το τρίγωνο Αφροδίτης – Ποσειδώνα αυξάνει την έμπνευσή σας και την ερωτική σας διάθεση, επομένως είναι ιδανική στιγμή για να δώσετε έμφαση                στο φλερτ. 

https://www.lifo.gr/tropos-zois/living/ta-zodia-tis-paraskeyis-02062023

Related Articles

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button