Lifestyle

Τα ζώδια της Παρασκευής (28.04.2023)

Τα ζώδια της Παρασκευής 28.04.2023: Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις από τη Μαριβίκυ Καλλέργη.

ΚΡΙΟΣ

Η Σελήνη σε εξάγωνο με την Αφροδίτη παρακινεί τους Κριούς να εξερευνήσουν δημιουργικούς δρόμους έκφρασης, να επικοινωνήσουν τα συναισθήματα και τις ιδέες τους και να βρουν νέες διεξόδους για να διασκεδάσουν, όπως καλλιτεχνικές δραστηριότητες ή χόμπι. Εξαιρετική μέρα για φλερτ κι επικοινωνία με τα παιδιά.

Ιδιαίτερη προσοχή στη διαχείριση των πόρων σας. Το τετράγωνο Σελήνης –  Ουρανού προμηνύει ανατροπές σε επενδύσεις. Ή μπορεί να προκύψει μια νέα συνθήκη που θα σας αναγκάσει να κρατήσετε άμυνες με τα χρήματά σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Η σημερινή μέρα είναι ιδανική για να ρίξετε τους ρυθμούς σας οι Ταύροι και να ασχοληθείτε με τις ανάγκες της οικογένειας και του σπιτιού. Το εξάγωνο Σελήνης – Αφροδίτης φέρνει έσοδα και ευνοεί τις αγοραπωλησίες ακινήτων. Αν σκοπεύετε να μετακομίσετε σε ένα χώρο που θα πληροί τις ανάγκες σας, οι πιθανότητες να βρείτε μια καλή ευκαιρία είναι πολλές.

Προσέξτε την επαναστατική σας διάθεση οι γεννημένοι το 2ο δεκαήμερο και μην προσπαθείτε να επιβάλετε τις επιθυμίες σας στους άλλους. Δεν έχουν όλοι τις ίδιες ανάγκες και πρέπει να το σεβαστείτε. Μην πιέζετε πρόσωπα του περιβάλλοντός σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Οι επικοινωνιακές  δεξιότητες των Διδύμων είναι οξυμένες και μπορείτε να πείσετε σχετικά με τις υπηρεσίες ή τα προϊόντα σας. Η Αφροδίτη στο ζώδιό σας σε εξάγωνο με τη Σελήνη ευνοεί τις εμπορικές συμφωνίες, θέματα εκπαίδευσης και τις μετακινήσεις. Ιδανική μέρα για να οργανώσετε μια εκδρομή για το 3ήμερο της Πρωτομαγιάς.

Στον οικονομικό τομέα ο Άρης φέρνει ευκαιρίες για αύξηση εσόδων και αναμένονται αναπάντεχα κέρδη. Ωστόσο, πρέπει να προσέξετε το παρασκήνιο και να κρατήσετε μυστικά τα σχέδιά σας. Μην ανακοινώνετε τίποτα αν δεν μπουν πρώτα υπογραφές.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Με το εξάγωνο Σελήνης – Αφροδίτης είναι μια καλή μέρα για τα οικονομικά των Καρκίνων που βελτιώνονται μέσω της εργασίας. Διαπραγματεύσεις και συμφωνίες θα ευνοηθούν, όμως δεν είναι κατάλληλη στιγμή για την εφαρμογή μιας νέας ιδέας. Υπολογίστε με προσοχή τους πόρους που θα χρειαστείτε και δείτε αν μπορείτε να πάρετε κάποια χρηματοδότηση.

Στον τομέα της κοινωνικής σας δικτύωσης υπάρχει κάποια ένταση που δεν την προκαλείτε εσείς ωστόσο, σας επηρεάζει άμεσα. Αποφύγετε να εμπλακείτε σε ίντριγκες κι αποστασιοποιηθείτε από ανθρώπους και καταστάσεις που σας κάνουν να νιώθετε άβολα.

ΛΕΩΝ

Με το εξάγωνο Σελήνης – Αφροδίτης η αισιοδοξία σας είναι στα ύψη και νέες ιδέες οδηγούν εσάς τους Λέοντες σε νέα μονοπάτια. Είναι μια καλή στιγμή για να ξεκινήσετε την εφαρμογή τους και να αναζητήσετε άτομα που θα σας στηρίξουν. Μέσω της ομαδικής προσπάθειας θα διευκολυνθείτε και θα κερδίσετε χρόνο και χρήμα.

Οι γεννημένοι το 2ο δεκαήμερο έρχεστε αντιμέτωποι με ξαφνικές αλλαγές στα επαγγελματικά σας και είστε μες στο άγχος. Αναζητήστε μια νέα απασχόληση εφόσον δεν είστε ικανοποιημένοι, αλλά αποφύγετε τις σπασμωδικές ενέργειες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ημέρα κατάλληλη για εσάς τους Παρθένους να επικεντρωθείτε στις φιλοδοξίες και την καριέρα σας. Με το εξάγωνο Σελήνης – Αφροδίτης ευνοούνται επαφές με πρόσωπα εξουσίας και η προώθηση των επιτευγμάτων σας σε εν δυνάμει εργοδότες. Ιδιαίτερη προσοχή στις λεπτομέρειες και την επιλογή συνεργατών αν ξεκινάτε ένα νέο εγχείρημα.

Ανατροπές σε ταξίδια, σπουδές ή νομικές υποθέσεις φέρνει στους γεννημένους το 2ο δεκαήμερο το τετράγωνο Σελήνης – Ουρανού και πρέπει να φανείτε ψύχραιμοι. Ιδιαίτερη προσοχή στις μετακινήσεις σας και σε θέματα οδήγησης.

ΖΥΓΟΣ

Σήμερα είναι μια καλή μέρα για τους Ζυγούς να ταξιδέψετε για επαγγελματικούς σκοπούς ή για λόγους αναψυχής, να βάλετε τα δυνατά σας οι σπουδαστές για να κατακτήσετε το στόχο σας και να προωθήσετε καινοτόμες ιδέες. Νέες φιλίες ή συνεργασίες σας δίνουν την ευκαιρία να διευρύνετε τον κύκλο σας και να επεκτείνετε τις επιχειρηματικές σας δραστηριότητες.

Η διαχείριση κοινών πόρων θα αποτελέσει πηγή εντάσεων με άτομα που έχετε κοινό σκοπό. Αποφύγετε τις οικονομικές δοσοληψίες με φίλους και τις ερωτικές διεκδικήσεις. Κάτι από αυτά θα δοκιμάσει τις σχέσεις σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Έσοδα που προέρχονται μέσω επιδοτήσεων ή του συντρόφου σας φέρνει η Αφροδίτη και το εξάγωνο με τη Σελήνη δίνει έμφαση στην καριέρα και τη φήμη των Σκορπιών. Ιδανική στιγμή για να επενδύσετε ένα μέρος των πόρων σας στη διαφήμιση των υπηρεσιών σας. Αν έχετε μια καινούρια ιδέα, μη διστάσετε να την προωθήσετε στον εργοδότη σας.

Σχέσεις με ηλικιωμένους μπορεί να περάσουν κάποια κρίση αν νιώσετε πως προσπαθούν να εισβάλλουν στην προσωπική σας ζωή. Θέστε όρια και μην κάνετε υποχωρήσεις αν θέλετε να διαφυλάξετε τη σχέση με τον ερωτικό σας σύντροφο.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Θετικές εξελίξεις στον τομέα των διαπροσωπικών σχέσεων με το εξάγωνο Σελήνης – Αφροδίτης καθώς προκύπτει μια καινούρια συνεργασία σε μακρινό προορισμό. Στείλτε βιογραφικά όσοι Τοξότες ζητάτε μια νέα απασχόληση. Ταξίδια για εμπορικούς σκοπούς και για αναθέρμανση της σχέσης σας θα ευνοηθούν.

Οι γεννημένοι το 2ο δεκαήμερο προσέξτε την υγεία σας και μην αφήνετε κάποιες εξετάσεις για αργότερα. Ιδιαίτερη προσοχή στη διατροφή σας. Αν το τελευταίο διάστημα έχετε κάνει πολλές παρασπονδίες, υιοθετήστε νέες συνήθειες.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η Αφροδίτη στους Διδύμους κάνει την καθημερινότητά των Αιγόκερων ευχάριστη, ενώ προμηνύει και κάποιες θετικές εξελίξεις στα επαγγελματικά σας. Το εξάγωνο με τη Σελήνη φέρνει έσοδα μέσω τρίτων (επιδόματα, υποτροφίες, κλπ) και είναι μια καλή στιγμή για να διευθετήσετε κάποιες οφειλές. Ένας έρωτας με άτομο από το χώρο της εργασίας είναι προ των πυλών.

Οι γεννημένοι το 2ο δεκαήμερο αναζητάτε περισσότερη ελευθερία στη σχέση σας, αλλά δεν είναι κάτι που θα το δεχτεί αγόγγυστα το ταίρι σας. Η μέρα χρήζει προσοχής καθώς βλέπετε τις καταστάσεις μονόπλευρα και θα προκληθούν εντάσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η προσοχή σας στρέφεται στις διαπροσωπικές σας σχέσεις και με το εξάγωνο Σελήνης – Αφροδίτης είναι μια καλή μέρα για εσάς τους Υδροχόους να τις βελτιώσετε και να επιλύσετε τυχόν προβλήματα. Εξαιρετική στιγμή για γάμο ή συμβίωση. Οι ελεύθεροι αν ξεκολλήσετε από έναν πρώην έρωτα, θα βρείτε το κατάλληλο ταίρι για να συμπορευτείτε.

Στον τομέα της οικογένειας κάποιες αλλαγές σας βγάζουν εκτός ρυθμού και δυσκολεύεστε να προσαρμοστείτε, κάτι που σας προκαλεί νευρικότητα. Προσπαθήστε να μην τη μεταφέρετε και στα υπόλοιπα μέλη κι αναζητήστε τρόπους για να χαλαρώσετε.

ΙΧΘΥΣ

Το εξάγωνο Σελήνης – Αφροδίτης ευνοεί την έρευνα, την ανάλυση και την παραγωγικότητα στο σπίτι. Φροντίστε οι Ιχθείς να βελτιώσετε το χώρο σας ώστε να νιώθετε περισσότερη άνεση κι αρμονία και τις σχέσεις με τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Επίσης, αγοράστε φυτά που θα συμβάλουν στην ψυχική σας ανάταση με τα χρώματα και τα αρώματά τους για να ομορφύνετε τη βεράντα σας.  

Η αλλαγή στη στάση ενός ατόμου από το χώρο της εργασίας σας προκαλεί αμηχανία καθώς έχετε την αίσθηση πως υπάρχει εμπάθεια. Μη βιαστείτε να βγάλετε συμπεράσματα. Ενδεχομένως να το απασχολούν προσωπικά του θέματα και να μην έχει να κάνει με εσάς.

https://www.lifo.gr/tropos-zois/living/ta-zodia-tis-paraskeyis-28042023

Related Articles

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button