Lifestyle

Τα ζώδια της Τετάρτης (07.06.2023)

Τα ζώδια της Τετάρτης 07.06.2023: Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις από τη Μαριβίκυ Καλλέργη.

ΚΡΙΟΣ

Η μέρα ενδείκνυται για μυστικές διαπραγματεύσεις και οικονομικές συναλλαγές με το εξάγωνο Ερμή – Ποσειδώνα, αλλά πρέπει να προσέξετε την αύξηση εξόδων στην υλοποίηση μιας ιδέας. Η Σελήνη σε δυσαρμονικές όψεις με Δία και Αφροδίτη δεν ευνοεί τους γεννημένους το 1ο δεκαήμερο για επενδύσεις, ρίσκα και ακριβές αγορές.

Πιθανή ένταση με το ταίρι σας θα δημιουργηθεί λόγω οικονομικών ζητημάτων και πολλά θα εξαρτηθούν από τη δική σας διαχείριση των γεγονότων. Προσπαθήστε να επιλύσετε το πρόβλημα χωρίς φωνές που θα προκαλέσουν αρνητικά συναισθήματα.

ΤΑΥΡΟΣ

Καταιγισμό ιδεών προκαλεί στους γεννημένους το 3ο δεκαήμερο το εξάγωνο Ερμή – Ποσειδώνα και θα προκαλέσετε θετικές εντυπώσεις αν τις προωθήσετε. Το 1ο δεκαήμερο που σας επηρεάζουν οι δυσαρμονικές όψεις της Σελήνης με Δία κι Αφροδίτη, μπορεί να έρθετε σε σύγκρουση με ένα μέλος της οικογένειας λόγω αλλαγής κατεύθυνσης στις σπουδές.

Η σχέση σας είναι σε αρμονία και μπορείτε να κάνετε σχέδια για το μέλλον με το ταίρι σας. Μπορεί να αφορούν το γάμο ή την απόκτηση ενός παιδιού. Οι ελεύθεροι θα έχετε επιτυχίες στο φλερτ και πρέπει να ανακτήσετε την αυτοπεποίθησή σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Σήμερα πρέπει να δώσετε έμφαση σε επαφές με εργοδότες και με πρόσωπα εξουσίας οι γεννημένοι το 3ο δεκαήμερο που σα ς επηρεάζει το εξάγωνο Ερμή – Ποσειδώνα. Προωθήστε με σθένος τα επιτεύγματά σας καθώς μπορεί να αναλάβετε νέα καθήκοντα που θα αυξήσουν το εισόδημά σας. Οι γεννημένοι το 3ο δεκαήμερο προσέξτε τις μετακινήσεις σας.

Η φροντίδα του σπιτιού θα σας απασχολήσει και είναι μια καλή στιγμή για να τακτοποιήσετε και να ομορφύνετε το χώρο σας. Η Σελήνη στον Υδροχόο ευνοεί την ανάπτυξη των λουλουδιών και την ενασχόληση με κηπευτικές εργασίες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Μια θετική εξέλιξη που θα αφορά σε μακρινή συνεργασία φέρνει το εξάγωνο Ερμή – Ποσειδώνα στους γεννημένους το 3ο δεκαήμερο. Μπορεί να βρείτε μια θέση εργασίας σε κάποιο τουριστικό προορισμό ή να συνεργαστείτε μέσω διαδικτύου με το εξωτερικό. Οι γεννημένοι το 1ο δεκαήμερο προσέξτε τη διαχείριση κοινών πόρων κι αποφύγετε τα ρίσκα.

Η κοινωνική σας ζωή είναι έντονη, νέα πρόσωπα μπαίνουν δυναμικά και σας φλερτάρουν, επομένως έχετε όλες τις συνθήκες με το μέρος σας για να βελτιώσετε και την ερωτική σας ζωή. Μην καταγίνεστε με το κινητό σας. Δείχνετε απόμακροι.

ΛΕΩΝ

Η σημερινή μέρα είναι καλή για τα οικονομικά σας καθώς βελτιώνονται μέσω τρίτων και οι γεννημένοι το 3ο δεκαήμερο με το εξάγωνο Ερμή – Ποσειδώνα μπορεί να βρείτε μια νέα πηγή εσόδων που θα αυξήσει τα κέρδη σας. Το 1ο δεκαήμερο θα δώσετε έμφαση στις προσωπικές σας ανάγκες, οι οποίες συγκρούονται με των άλλων και θα προκληθούν εντάσεις.

Η ενασχόληση με δραστηριότητες που έχουν σχέση με τον εθελοντισμό ή μια συλλογική δράση θα σας δώσει την ευκαιρία να διευρύνετε τον κύκλο των γνωριμιών σας με άτομα που έχετε κοινά ενδιαφέροντα. Σίγουρα κάποια από αυτές θα προσελκύσει το ενδιαφέρον σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Το άγχος σας σχετικά με τις σπουδές ή τα επαγγελματικά σάς έχει καταβάλει τους γεννημένους το 1ο δεκαήμερο που σας επηρεάζουν οι δυσαρμονικές όψεις Σελήνης, Δία κι Αφροδίτης. Προσπαθήστε να μην βλέπετε τόσο τραγικά τα γεγονότα και να θυμάστε πως δεν τελειώνουν οι ευκαιρίες για την κατάκτηση του στόχου σας.

Ένα ταξίδι θα σας δώσει την ευκαιρία να χαλαρώσετε και να αναθερμάνετε τη σχέση σας Το εξάγωνο Ερμή – Ποσειδώνα εντείνει την ανάγκη σας για περιπέτεια κι αλλαγή παραστάσεων και είναι ιδανική στιγμή για να το πραγματοποιήσετε ή να το οργανώσετε για το εγγύς μέλλον.

ΖΥΓΟΣ

Με τη Σελήνη στον Υδροχόο η ανάγκη σας για αύξηση του εισοδήματός σας είναι έντονη, αλλά θα πρέπει να αποφύγετε τα ρίσκα οι γεννημένοι το 1ο δεκαήμερο. Οι δυσαρμονικές όψεις σελήνης, Δία κι Αφροδίτης δεν ευνοούν το ξεκίνημα μιας νέας ιδέας καθώς προκύπτουν έξοδα που σας βγάζουν εκτός ρυθμού και πρέπει να τακτοποιηθούν άμεσα.

Το εξάγωνο Ερμή – Ποσειδώνα φέρνει ένα νέο έρωτα στους γεννημένους το 3ο δεκαήμερο με ένα ισχυρό πρόσωπο. Οι ελεύθεροι είστε λίγο ντροπαλοί και δεν τολμάτε να κάνετε το πρώτο βήμα όταν σας γοητεύει κάποιο άτομο. Σήμερα η τύχη είναι με το μέρος σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Θέματα της οικιακής σας ζωής θα σας απασχολήσουν με τη Σελήνη στον Υδροχόο, αλλά θα πρέπει να προσέξετε οι γεννημένοι το 1ο δεκαήμερο για πιθανή ένταση στο σπίτι. Οι δυσαρμονικές όψεις με Δία κι Αφροδίτη βγάζουν στην επιφάνεια τη συσσωρευμένη κούραση και πρέπει να μοιραστείτε τις ευθύνες ώστε να εξοικονομήσετε χρόνο για εσάς.

Η φαντασία σας καλπάζει κι αν την αξιοποιήσετε στην ερωτική σας ζωή, θα βελτιώσετε τη σχέση σας. Με το εξάγωνο Ερμή – Ποσειδώνα οι γεννημένοι το 3ο δεκαήμερο επικοινωνήστε τις ανάγκες στο ταίρι σας αποβάλλοντας τις αναστολές σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ημέρα κατάλληλη για ενασχόληση με θέματα της καθημερινότητας και της οικιακής σας ζωής, όμως δεν ενδείκνυται για επαφές με το εξωτερικό, ταξίδια και προώθηση ιδεών ή προϊόντων. Προτιμήστε να κλείσετε εκκρεμότητες της δουλειάς σας και του σπιτιού. Κάποιες αγορές πρέπει να γίνουν με μέτρο.

Μια παλιά σας σχέση θα προσπαθήσει να σας προσεγγίσει και δεν πρέπει να σας παρασύρει ο ενθουσιασμός. Ειδικά αν είστε σε σχέση, προσέξτε ώστε να μην προκληθεί αναταραχή.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Έκτακτες ανάγκες φέρνουν οι δυσαρμονικές όψεις Σελήνης, Δία κι Αφροδίτης στους γεννημένους το 1ο δεκαήμερο και πρέπει να κρατήσετε άμυνες με τα χρήματά σας. Ακατάλληλη στιγμή για επενδύσεις κι ακριβές αγορές. Τα αποτελέσματα δεν θα ικανοποιήσουν τις προσδοκίες σας.

Οι γεννημένοι το 3ο δεκαήμερο με το εξάγωνο Ερμή – Ποσειδώνα έχετε αυξημένη έμπνευση και είναι ιδανική στιγμή για να ασχοληθείτε με τα ταλέντα σας. Οι γονείς περάστε ποιοτικό χρόνο με τα παιδιά μέσω δραστηριοτήτων και παιχνιδιών που ακονίζουν τη σκέψη.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Τα οικονομικά σας βελτιώνονται μέσω της ακίνητης περιουσίας και είναι ιδανική στιγμή για να ασχοληθείτε με την διακόσμηση του χώρου σας. Η μέρα ενδείκνυται για διαπραγματεύσεις κι αγοραπωλησίες ακινήτων.

Οι προσωπικές σας ανάγκες βγαίνουν στην επιφάνεια με τη Σελήνη στο ζώδιό σας κι οι δυσαρμονικές όψεις με Δία κι Αφροδίτη προμηνύουν εντάσσεις στο σπίτι. Προσπαθήστε να εξοικονομήσετε χρόνο για τον εαυτό σας και ξεκουραστείτε.

ΙΧΘΥΣ

Οικονομικά ζητήματα σας απασχολούν και σας προκαλούν ανασφάλεια κι έντονες τάσεις μοναχικότητας. Η ανάγκη σας να βρείτε λύσεις μπορεί να σας ωθήσει σε παρακινδυνευμένες ενέργειες που δεν θα σας ωφελήσουν. Διαφυλάξτε τους πόρους σας.

Νέες ιδέες κατακλύζουν τις σκέψεις σας και είναι μια καλή στιγμή για έρευνα κι αναζήτηση πληροφοριών. Μην διστάσετε να τις προωθήσετε καθώς οι πιθανότητες να βρείτε υποστηρικτές για την εφαρμογή τους είναι πολλές.

https://www.lifo.gr/tropos-zois/living/ta-zodia-tis-tetartis-07062023

Related Articles

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button