Lifestyle

Τα ζώδια της Τετάρτης (10.05.2023)

Τα ζώδια της Τετάρτης 10.05.2023: Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις από τη Μαριβίκυ Καλλέργη.

ΚΡΙΟΣ

Αίσιες είναι οι εξελίξεις στα οικονομικά σας καθώς οι γεννημένοι το 1ο δεκαήμερο έχετε έσοδα μέσω της ακίνητης περιουσίας, ενώ το 2ο και 3ο δεκαήμερο έχετε κέρδη μέσω της επιχείρησής σας. Ωστόσο, πρέπει να προσέξετε πώς θα διαχειριστείτε τις απαιτήσεις εργοδοτών ή ηλικιωμένων ατόμων.

Η φροντίδα του σπιτιού και της οικογένειας αποτελεί προτεραιότητα και η μέρα ενδείκνυται για τακτοποίηση και βελτίωση του χώρου σας. Χαρίστε ρούχα ή αντικείμενα που δεν σας χρησιμεύουν, ώστε να μπει νέα ενέργεια στο χώρο σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Ημέρα κατάλληλη για να δώσετε έμφαση στην προώθηση υπηρεσιών, σε θέματα εκπαίδευσης και εμπορικές υποθέσεις. Οι γεννημένοι το 1ο δεκαήμερο θα υπογράψετε ένα σημαντικό συμβόλαιο, ενώ το 2ο και 3ο δεκαήμερο θα έχετε εύνοια σε θέματα που αφορούν τη σταδιοδρομία σας. Ταξίδια και μετακινήσεις δεν θα ευνοηθούν.

Η υπερβολική ανησυχία για την υγεία ηλικιωμένων ατόμων θα προκαλέσει άγχος και στους υπόλοιπους και πρέπει να το αποφύγετε. Στην παρούσα φάση καλείστε να στηρίξετε τους άλλους και όχι να τους μεταφέρετε το άγχος σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Σήμερα είναι μια καλή μέρα για τα οικονομικά σας καθώς βελτιώνονται μέσω κοινών πόρων και μπορείτε να διευθετήσετε τις υποχρεώσεις σας. Οι γεννημένοι το 1ο δεκαήμερο θα έχετε αίσιες εξελίξεις σε μυστικές διαπραγματεύσεις και συμφωνίες. Το 3ο δεκαήμερο αποφύγετε τις περιττές δαπάνες καθώς έχετε πολλά έξοδα αυτή την εποχή.

Προσέξτε για πιθανή εξαπάτηση σε μια ομαδική δράση. Εσείς μπορεί να έχετε όλη την καλή διάθεση να στηρίξετε μία προσπάθεια ωστόσο, κάποιοι θα προσπαθήσουν να επωφεληθούν από εσάς και στην πορεία θα απογοητευτείτε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Σήμερα πρέπει να δώσετε έμφαση σε σχέσεις και συνεργασίες καθώς η μέρα ευνοεί το ομαδικό πνεύμα. Εξαιρετική στιγμή για να διαπραγματευτείτε τους όρους ενός συμβολαίου ή να υπογράψετε μια νέα σύμβαση. Καινούρια πρόσωπα μπαίνουν στη ζωή σας και θα διευρύνουν τους ορίζοντές σας. Να είστε πρόθυμοι για νέες γνωριμίες.

Η αφηρημάδα σας μπορεί να οφείλεται σε έναν έρωτα που δεν βρίσκει ανταπόκριση και υπάρχει κίνδυνος σημαντικών σφαλμάτων ή απωλειών. Ειδικά στις οικονομικές σας συναλλαγές πρέπει να είστε πιο συγκεντρωμένοι ώστε να αποφύγετε τη χασούρα.

ΛΕΩΝ

Αφιερώστε χρόνο σε θέματα της εργασίας και της καθημερινότητας και κλείστε εκκρεμότητες που σας αποσυντονίζουν. Η μέρα ευνοεί την καριέρα και τη φήμη σας και είναι ιδανική στιγμή για να προωθήσετε τις δεξιότητες και τα επιτεύγματά σας, να στείλετε βιογραφικά ή να δώσετε μια συνέντευξη.

Το άγχος για οικονομικά και επαγγελματικά ζητήματα σας έχει καταβάλει και πρέπει να εντάξετε στην καθημερινότητά σας λίγα λεπτά σωματικής άσκησης. Επιλέξτε κάποια μέθοδο που πληροί τις ανάγκες σας και που θα συμβάλλει στην ψυχική σας ανάταση.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Εξασκήστε τα ταλέντα σας, προωθήστε τα έργα σας και δώστε έμφαση στην ερωτική σας ζωή καθώς προβλέπονται αίσιες εξελίξεις. Ενδεχομένως να προκύψει ένας έρωτας σε ένα ταξίδι ή με άτομο από το χώρο των σπουδών, επομένως να έχετε τα μάτια σας ανοιχτά και να είστε πρόθυμοι για νέες γνωριμίες.

Στον τομέα της φιλίας ο Άρης προκαλεί εντάσεις που θα έχουν να κάνουν με ερωτικά ζητήματα. Ενδεχομένως κάποιος να αποκαλύψει ένα μυστικό σας που θα φέρει τα πάνω – κάτω στη σχέση σας. Προσέξτε σε ποιους βγάζετε τα εσώψυχά σας.

ΖΥΓΟΣ

Θέματα της οικιακής σας ζωής έρχονται στο προσκήνιο και ό, τι αφορά σε οφειλές, ασφάλειες ή κληρονομικά ζητήματα. Τακτοποιήστε τις υποχρεώσεις σας σήμερα που βελτιώνονται τα οικονομικά σας και κάντε αγορές για το σπίτι και την οικογένεια. Ιδιαίτερη προσοχή στις οικονομικές σας συναλλαγές.

Σχέσεις με ηλικιωμένους θα δοκιμαστούν αν δεν φανείτε ψύχραιμοι. Μην παίρνετε τοις μετρητοίς κάποια παράπονα καθώς μπορεί να εκδηλώνουν την έλλειψη που αισθάνονται και δείξτε περισσότερη κατανόηση στις ιδιοτροπίες τους.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αρκετά επικοινωνιακή θα είναι η μέρα και θα είναι θετική η έκβαση σε προώθηση υπηρεσιών, σε διαπραγματεύσεις και συμφωνίες. Εμπορικές συναλλαγές θα ευνοηθούν, όχι όμως τα ταξίδια και οι μετακινήσεις. Οι σπουδαστές πάρτε το χρόνο σας και φροντίστε να αποβάλετε το άγχος μέσω ασκήσεων αναπνοών.

Η βελτίωση της εμφάνισής σας είναι ένα θέμα που σας απασχολεί πολύ, αλλά πρέπει να αποφύγετε τις υπερβολές με τη διατροφή σας και να ακολουθήσετε ένα ισορροπημένο πρόγραμμα. Ζητήστε τη συμβουλή ενός ειδικού που θα σας κατατοπίσει σωστά.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τα οικονομικά σας βελτιώνονται μέσω της εργασίας και μπορείτε να καλύψετε υποχρεώσεις και προσωπικές σας ανάγκες. Η μέρα ενδείκνυται για αναζήτηση μιας νέας απασχόλησης με καλύτερες αποδοχές και διαπραγματεύσεις για τους όρους μιας συμφωνίας. Προσέξτε πώς θα διαχειριστείτε το άγχος λόγω φόρτου εργασίας.

Κάντε το ετήσιο τσεκ απ, κλείστε ένα ραντεβού με τον οδοντίατρό σας κι ασχοληθείτε με τη βελτίωση της φυσικής σας κατάστασης. Επίσης, προσπαθήστε να ελαττώσετε ή να κόψετε το κάπνισμα και υιοθετήστε πιο υγιεινές συνήθειες.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η δημιουργική σας διάθεση είναι στα ύψη και είναι μια καλή στιγμή για να ασχοληθείτε με δραστηριότητες που θα συμβάλουν στην ψυχική σας ανάταση. Ζωγραφική, κηπουρική, μαγειρική κι οτιδήποτε σας δίνει χαρά θα πρέπει να αφιερώσετε το χρόνο σας. Επίσης, η μέρα ευνοεί τα ρίσκα. Αγοράστε ένα λαχείο.

Μπορεί να αντιδράσετε ανώριμα αν δεν γίνει το δικό σας και να προκαλέσετε ένταση στη σχέση σας. Μπορείτε να ζητήσετε αυτό που θέλετε δίχως να κάνετε σκηνές. Μη βασίζεστε στη στωικότητα του ανθρώπου σας καθώς μπορεί να βρεθείτε προ εκπλήξεως.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Επαγγελματικά ζητήματα που σας απασχολούν αυξάνουν το στρες και η μέρα θα είναι αρκετά απαιτητική. Προσέξτε ώστε να μην προκαλέσετε κάποια ένταση με πρόσωπα από τον εργασιακό σας χώρο. Ο Άρης στον τομέα της εργασίας σας κάνει απαιτητικούς και ανυπόμονους, κάτι που μπορεί να σας οδηγήσει σε εσφαλμένες αποφάσεις.

Από το απόγευμα και μετά ασχοληθείτε με τη φροντίδα του σπιτιού και περάστε ποιοτικό χρόνο με τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Μπορείτε να πάτε βόλτες με το ποδήλατο, να δείτε μια ταινία στον κινηματογράφο ή να παίξετε παιχνίδια που ακονίζουν τη σκέψη.

ΙΧΘΥΣ

Νέες ιδέες και πρόσωπα που θα στηρίξουν την εφαρμογή τους έρχονται σήμερα και θα είναι πολύ αποδοτική η μέρα. Όσοι αναζητάτε νέες διεξόδους στην ψυχαγωγία μπορείτε μέσω ενός χόμπι να βρείτε καινούρια ενδιαφέροντα και να γνωρίσετε πρόσωπα που θα έχετε κοινά ιδανικά. Δώστε έμφαση στην κοινωνική σας ζωή.

Η σχέση σας είναι σε αρμονία και βιώνετε όμορφες στιγμές με το ταίρι σας. Οι γονείς προσέξτε για πιθανή αδιαθεσία των παιδιών. Οι ελεύθεροι έχετε πολλές πιθανότητες να βελτιώσετε την ερωτική σας ζωή αν φλερτάρετε.

https://www.lifo.gr/tropos-zois/living/ta-zodia-tis-tetartis-10052023

Related Articles

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button