Lifestyle

Τα ζώδια της Τετάρτης (24.05.2023)

Τα ζώδια της Τετάρτης 24.05.2023: Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις από τη Μαριβίκυ Καλλέργη. 

ΚΡΙΟΣ

Θέματα ακίνητης περιουσίας και οι ανάγκες της οικογένειας θα σας απασχολήσουν μέχρι τις πρώτες μεσημεριανές ώρες που συνεχίζει να διανύει η Σελήνη τον Καρκίνο. Διευθετήστε εκκρεμότητες, ασχοληθείτε με την τακτοποίηση του χώρου σας και αγοράστε αγαθά για το σπίτι. Ακατάλληλη στιγμή για αγοραπωλησίες ακινήτων.

Το απόγευμα η Σελήνη εισέρχεται στον Λέοντα σε σύνοδο με τον Άρη. Προβλήματα από το παρελθόν βγαίνουν στην επιφάνεια ωστόσο, δεν είναι η καλύτερη μέρα για να ικανοποιηθούν οι ανάγκες σας. Επαναπροσδιορίστε τι είναι αυτό που πραγματικά χρειάζεστε.

ΤΑΥΡΟΣ

Η Σελήνη σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα αυξάνει την έμπνευσή σας και νέες ιδέες θα σας προκαλέσουν ενθουσιασμό και αναποφασιστικότητα. Επιλέξτε ποια ιδέα μπορεί να υλοποιηθεί και ξεκινήστε την έρευνα. Προσπαθήστε να επικεντρωθείτε σε πρακτικά ζητήματα καθώς έχετε μια τάση να ονειροπολείτε και να χάνεστε στις σκέψεις σας.

Το απόγευμα η Σελήνη εισέρχεται στον Λέοντα και η σύνοδος με τον Άρη μπορεί να προκαλέσει τεταμένη ατμόσφαιρα στο σπίτι. Ίσως θελήσετε να επιλύσετε ένα πρόβλημα, καλύτερα όμως να επιλέξετε μια άλλη στιγμή που δεν θα είναι τα πνεύματα οξυμένα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η τακτοποίηση των οικονομικών σας υποθέσεων μπορεί να βελτιώσει τη ζωή σας σε πολλούς τομείς και εκεί πρέπει να στρέψετε την προσοχή σας σήμερα. Αύξηση εσόδων και νέες επιχειρηματικές ιδέες φέρνει το τρίγωνο της Σελήνης με τον Ποσειδώνα, αλλά θα πρέπει να τις μελετήσετε προσεχτικά ώστε να αποφύγετε τις απώλειες.

Η Σελήνη σε σύνοδο με τον Άρη στον Λέοντα τονίζει τον τομέα της επικοινωνίας και θα νιώσετε την ανάγκη να συζητήσετε με οικείους κάτι που σας έχει δυσαρεστήσει. Καλύτερα να μην θίξετε ζητήματα που μπορεί να πυροδοτήσουν εντάσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η Σελήνη λίγες ώρες προτού αφήσει το ζώδιό σας σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα δίνει έμφαση σε προσωπικούς στόχους και σας παρακινεί να δώσετε τον καλύτερό σας εαυτό. Κάποια καλά νέα που έχουν σχέση με μια συνεργασία σε μακρινό προορισμό ή μια νομική υπόθεση θα ανεβάσουν το ηθικό σας και θα είστε πολύ παραγωγικοί.

Το απόγευμα η Σελήνη εισέρχεται στον Λέοντα και η σύνοδος με τον Άρη μπορεί να σας προκαλέσει ανησυχία για οικονομικά ζητήματα. Κρατήστε άμυνες με τα χρήματά σας κι αποφύγετε τις ακριβές αγορές μέχρι να σταθεροποιηθεί η ροή των εσόδων σας.

ΛΕΩΝ

Οικονομικά ζητήματα που αφορούν κοινούς πόρους, οφειλές, χρηματοδοτήσεις θα σας απασχολήσουν σήμερα και η διάθεσή σας θα είναι πεσμένη. Κάποιες θετικές εξελίξεις από το μεσημέρι και μετά θα επαναφέρουν τη διάθεσή σας και θα προσπαθήσετε να κερδίσετε το χρόνο που χάθηκε. Θέστε προτεραιότητες στα καθήκοντά σας.

Το απόγευμα η Σελήνη εισέρχεται στο ζώδιό σας σε σύνοδο με τον Άρη και θα έχετε περισσότερη όρεξη να ασχοληθείτε με ό,τι σας ευχαριστεί. Οι προσωπικές σας επιθυμίες βγαίνουν στην επιφάνεια κι ενδεχομένως να έχετε την αίσθηση του ανικανοποίητου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Με το εξάγωνο Σελήνης – Ποσειδώνα καινοτόμες ιδέες και προϊόντα θα προσελκύσουν το ενδιαφέρον και μπορεί να ξεκινήσει μια συνεργασία που θα αυξήσει τα κέρδη σας. Πολύ καλή στιγμή για επαφές και διαπραγματεύσεις. Αν νιώσετε μπλοκαρισμένοι, η συζήτηση με ένα φιλικό σας πρόσωπο θα βοηθήσει να ξεκαθαρίσετε τη σκέψη σας.

Το απόγευμα η Σελήνη εισέρχεται στον Λέοντα και θα είστε πιο εσωστρεφείς. Επειδή θα έχετε μια τάση να ανατρέχετε στο παρελθόν λόγω της συνόδου με τον Άρη και να σκέφτεστε δυσάρεστα γεγονότα, ασχοληθείτε με κάτι δημιουργικό που θα σας προσφέρει στιγμές χαλάρωσης.

ΖΥΓΟΣ

Σήμερα μπορεί να βρείτε μια νέα επαγγελματική κατεύθυνση ή να σκεφτείτε τρόπους για να αυξήσετε τη φήμη σας χωρίς να ξοδέψετε πολλά χρήματα. Με το τρίγωνο Σελήνης – Ποσειδώνα έχετε αυξημένη έμπνευση και αν ακούσετε τη διαίσθησή σας και μεθοδεύσετε τις ενέργειές σας, θα έχουν επιτυχή αποτελέσματα οι επιχειρηματικές σας προσπάθειες.  

Το απόγευμα η Σελήνη εισέρχεται στον Λέοντα και θα στρέψετε την προσοχή στην κοινωνική σας ζωή. Η σύνοδος με τον Άρη προμηνύει πιθανή ένταση με φιλικό σας πρόσωπο αν δεν συμφωνούν οι απόψεις σας. Προσέξτε ώστε να μην χάσετε το δίκιο σας. 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σήμερα θα προτιμήσετε να διοχετεύσετε την ενέργειά σας σε κάτι δημιουργικό και θα δυσκολευτείτε να ασχοληθείτε με τις υποχρεώσεις σας. Βάλτε προτεραιότητα στις πιο σημαντικές και προσπαθήστε να τις διευθετήσετε ώστε να μη νιώθετε ενοχές. Αργότερα θα έχετε τη δυνατότητα να εξασκήσετε τα ταλέντα σας δίχως παρεμβολές.

Η συζήτηση για τα προσωπικά σας με ένα ηλικιωμένο άτομο δεν θα έχει την κατάληξη που προσδοκάτε και θα νιώσετε έντονα την ανάγκη να αποστασιοποιηθείτε. Μην επηρεάζεστε από γνώμες τρίτων που μπορεί να σας προκαλέσουν σύγχυση.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τα οικονομικά σας θα σας απασχολήσουν πολύ έντονα και οι ρυθμοί σας θα είναι πεσμένοι. Αργότερα μέσα στη μέρα θα έχετε κάποια θετικά νέα που θα αφορούν σε κοινούς πόρους και θα βάλετε μια τάξη σε οφειλές, λογαριασμούς, κλπ. Αγορές για το σπίτι πρέπει να γίνουν με μέτρο καθώς έχετε μια τάση για υπερβολές με τα χρήματά σας.

Αφιερώστε στιγμές στην ψυχαγωγία και σε ό,τι μπορεί να συμβάλει στην ψυχική σας ανάταση. Μια ταινία στον κινηματογράφο, πολιτιστικά δρώμενα, φαγητό ή ποτό με φίλους στα αγαπημένα σας στέκια θα σας προσφέρουν στιγμές χαλάρωσης.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ημέρα κατάλληλη για να επικεντρωθείτε στο επικοινωνιακό κομμάτι της δουλειά σας και να προωθήσετε τις ιδέες σας που είναι πολλές με το τρίγωνο Σελήνης – Ποσειδώνα. Σύντομες μετακινήσεις, αποστολή ενημερωτικών εντύπων, νέες συνεργασίες και υπογραφές θα ευνοηθούν. Προσέξτε τα ψιλά γράμματα ενός συμβολαίου.

Με την είσοδο της Σελήνης στον Λέοντα σε σύνοδο με τον Άρη, απωθημένα και θέματα που δεν έχουν επιλυθεί βγαίνουν στην επιφάνεια και θα υπάρχει πρόσφορο έδαφος για εντάσεις με το ταίρι σας. Αν δεν είστε σε θέση να συζητήσετε ήρεμα, καλύτερα να το αποφύγετε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Κέρδη μέσω επενδύσεων και νέες ιδέες για αύξηση του εισοδήματός σας φέρνει το τρίγωνο Σελήνης – Ποσειδώνα και θα είστε μες στην αισιοδοξία. Ωστόσο, πρέπει να προσέξετε τη διαχείριση των χρημάτων σας και να μην κάνετε περιττές αγορές. Η μέρα θα είναι αρκετά βατή και θα εξοικονομήσετε χρόνο για τον εαυτό σας.

Από το απόγευμα που εισέρχεται η Σελήνη στον Λέοντα αφιερώστε χρόνο σε άτομα που είναι σημαντικά για εσάς, όπως το ταίρι σας, οι φίλοι ή οι συνεργάτες. Η σύνοδος με τον Άρη δείχνει κάποιον ανταγωνισμό που θα σας βάλει σε θέση άμυνας.

ΙΧΘΥΣ

Θέματα της καθημερινότητας και της εργασίας θα αποτελέσουν το βασικό σας μέλημα και θα μείνετε ικανοποιημένοι με τα αποτελέσματα των προσπαθειών σας. Ο Ποσειδώνας στο ζώδιό σας σε τρίγωνο με τη Σελήνη στον Λέοντα αυξάνει τη διορατικότητά σας και μπορεί να βρείτε μια νέα απασχόληση με καλύτερες αποδοχές. 

Η συσσωρευμένη κούραση σε συνδυασμό με το άγχος σάς έχουν καταβάλει και πρέπει να αφιερώσετε χρόνο στη φυσική και ψυχική σας ευεξία. Ένα σπα, μασάζ, ένα χαλαρωτικό μπάνιο με απαλή μουσική θα σας δώσουν την ευκαιρία να αναπληρώσετε τις δυνάμεις σας.

 

https://www.lifo.gr/tropos-zois/living/ta-zodia-tis-tetartis-24052023

Related Articles

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button