Lifestyle

Τα ζώδια της Τετάρτης (31.05.2023)

Τα ζώδια της Τετάρτης 31.05.2023: Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις από τη Μαριβίκυ Καλλέργη.

ΚΡΙΟΣ

Τα οικονομικά σας βελτιώνονται μέσω της εργασίας κι ενδεχομένως να θέλετε να κάνετε μια σημαντική αγορά. Ωστόσο, καλύτερα να αποφύγετε τις επενδύσεις καθώς οι προβλέψεις δεν είναι θετικές. Διευθετήστε τις ανάγκες του σπιτιού και της οικογένειας και μην κάνετε υπερβολές με τα χρήματά σας.

Η Σελήνη σε τετράγωνο με την Αφροδίτη επηρεάζει τους γεννημένους το 3ο δεκαήμερο και δείχνει πως υπάρχει δυσαρέσκεια με ένα μέλος της οικογένειας. Μιλήστε για όσα σας απασχολούν και μην αφήνετε να συσσωρεύονται τα προβλήματα.

ΤΑΥΡΟΣ

Επικοινωνιακά προβλήματα, καθυστερήσεις στις μετακινήσεις ή απογοητεύσεις σχετικά με προώθηση υπηρεσιών προμηνύει το τετράγωνο της Σελήνης με την Αφροδίτη που επηρεάζει τους γεννημένους το 3ο δεκαήμερο. Προσπαθήστε να παραμείνετε ψύχραιμοι καθώς είναι παροδικές οι προκλήσεις.

Τις πρώτες απογευματινές ώρες η Σελήνη ξεκινάει το ταξίδι της για τον Σκορπιό και πρέπει να αποφύγετε τη λήψη σημαντικών αποφάσεων. Αφιερώστε χρόνο στην ανάπαυλα, γυμναστείτε, κάντε διαλογισμό και ξεκαθαρίστε τις σκέψεις σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η ανάγκη σας για πολυτέλεια και απολαύσεις είναι αυξημένη και μπορεί να σας οδηγήσει στην ανάληψη ρίσκων που δεν θα έχουν τα αναμενόμενα οφέλη. Η Σελήνη σε τετράγωνο με την Αφροδίτη επηρεάζει κυρίως τους γεννημένους το 3ο δεκαήμερο και δεν ευνοεί τις επενδύσεις και την κερδοσκοπία καθώς προμηνύονται απώλειες.

Από το απόγευμα και μετά που η Σελήνη θα ξεκινάει τη διέλευση της προς τον Σκορπιό, ασχοληθείτε με θέματα οργάνωσης. Ετοιμάστε μια λίστα για αγορές αγαθών, κάποια γεύματα για το γραφείο, πάτε γυμναστήριο ή βόλτα με το ποδήλατο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ημέρα κατάλληλη για να προωθήσετε τις δεξιότητες ή τις υπηρεσίες σας, να στείλετε ενημερωτικά έντυπα ή να ασχοληθείτε με θέματα εκπαίδευσης. Μπορείτε να αυξήσετε το εισόδημά σας μέσω εμπορικών συναλλαγών ή να έχετε κάποια θετικά νέα σχετικά με μια σύμβαση. Προσέξτε τα ψιλά γράμματα συμβολαίων.

Οι οικογενειακές ευθύνες είναι πολλές και η συσσωρευμένη κούραση σας προκαλεί εκνευρισμό. Φροντίστε να αφιερώνετε κάποιο χρόνο στον εαυτό σας και  την προσωπική σας φροντίδα ώστε να αποβάλλετε την ένταση και να αποφεύγετε τις συγκρούσεις.

ΛΕΩΝ

Τα οικονομικά σας βελτιώνονται και μπορείτε να διευθετήσετε τις υποχρεώσεις σας, αλλά πρέπει να κρατήσετε άμυνες και να αποφύγετε τις περιττές δαπάνες. Η μέρα θα είναι αρκετά βατή και είναι κατάλληλη στιγμή για να μελετήσετε τις λεπτομέρειες ενός νέου εγχειρήματος που είναι στα σκαριά ώστε να αποφύγετε τις αστοχίες.

Η σχέση με ένα οικείο πρόσωπο σας προκαλεί απογοήτευση και δεν ξέρετε πώς  να διαχειριστείτε τις καταστάσεις. Αν δεν καταφέρετε να βγάλετε κάποια άκρη μέσω ενός ήρεμου διαλόγου, θα πρέπει να το πάρετε απόφαση ώστε να μην σπαταλάτε την ενέργειά σας.                                            

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Δυσκολίες στην εφαρμογή ενός νέου στόχου φέρνει το τετράγωνο Σελήνης – Αφροδίτης που επηρεάζει τους γεννημένους το 3ο δεκαήμερο και τουλάχιστον προς το παρόν, θα πρέπει να επιβραδύνετε τους ρυθμούς σας. Ενδεχομένως να χρειαστείτε τη στήριξη τρίτων, αλλά δεν είναι κατάλληλη στιγμή για να ζητήσετε χρηματοδότηση.

Οι στόχοι και οι φιλοδοξίες σας απορροφούν την ενέργειά σας με αποτέλεσμα να μένει πίσω η ερωτική σας ζωή. Σήμερα δώστε έμφαση στις ανάγκες του συντρόφου σας και περάστε ποιοτικό χρόνο που θα συμβάλει στην αναθέρμανση της σχέσης σας.

ΖΥΓΟΣ

Αύξηση ευθυνών προμηνύει το τετράγωνο Σελήνης – Αφροδίτης και δεν θα έχετε καθόλου χρόνο για τις προσωπικές σας ανάγκες. Μπορεί να νιώσετε αδικημένοι αν δεν εκτιμηθούν οι προσπάθειές σας και να αναζητήσετε μια νέα επαγγελματική κατεύθυνση. Αργότερα μέσα στη μέρα, θα δείτε πιο ψύχραιμα τις καταστάσεις.

Η σχέση σας περνάει σκαμπανεβάσματα και μπορεί σε ανύποπτο χρόνο να επέλθει ρήξη. Αποστασιοποιηθείτε από τα γεγονότα προκειμένου να ξεκαθαρίσετε τις σκέψεις και τα συναισθήματά σας και μην πάρετε αποφάσεις πάνω στο θυμό σας.          

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Θέματα σπουδών σας προκαλούν άγχος και σκέφτεστε να αλλάξετε κατεύθυνση. Επειδή η φάση που περνάτε είναι παροδική, προσπαθήστε να κάνετε συχνά διαλλείματα για να ξεκουράζετε το μυαλό σας, ώστε να αποφύγετε τις σπασμωδικές ενέργειες που δεν θα σας βγουν σε καλό. Μην παρατάτε τις προσπάθειές σας.

Αφήστε τη φαντασία σας ελεύθερη αν σκοπεύετε να ανανεώσετε το χώρο σας και πάρτε κάποιες ιδέες από το διαδίκτυο. Μπορείτε να δημιουργήσετε όμορφη ατμόσφαιρα με μικρό κόστος και α μεταμορφώσετε το σπίτι σας με έξυπνες παρεμβάσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ήμερα μπορεί να νιώσετε πιεσμένοι με τις απαιτήσεις εργοδοτών και να αντιδράσετε απότομα. Το τετράγωνο Σελήνης – Αφροδίτης προμηνύει αύξηση ευθυνών για τους γεννημένους το 3ο δεκαήμερο και πρέπει να κοντρολάρετε την παρόρμηση θα προκαλέσει αρνητικό κλίμα. Επικεντρωθείτε στα καθήκοντά σας.

Μια βόλτα με φίλους θα σας δώσει την ευκαιρία σνα χαλαρώσετε και να δείτε πιο ψύχραιμα θέματα που σας προβληματίζουν. Αν αναμασάτε συνεχώς τα προβλήματά σας μπλοκάρετε και πνίγεστε σε μια κουταλιά νερό.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ένα ταξίδι για επαγγελματικούς σκοπούς σας προκαλεί αμφιβολίες και θέλετε να το αναβάλλετε. Αν δεν είστε σίγουροι επειδή η διαίσθησή σας σάς προειδοποιεί, αφήστε το για αργότερα. Η μέρα είναι ασταθής και δεν ευνοεί σημαντικά εγχειρήματα, ενώ μπορεί να νιώσετε και αυξημένη κόπωση όσοι ασχολείστε με σπουδές.

Στον ερωτικό τομέα ο Δίας φέρνει ευκαιρίες που πρέπει να αξιοποιήσετε και δεν είναι ώρα για να σας μπλοκάρουν απογοητεύσεις του παρελθόντος. Επιστρατεύστε την αυτοπεποίθησή σας και να έχετε τα μάτια σας ανοιχτά. Σίγουρα κάποιο άτομο θα σας γοητεύσει.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Κάποια χαρμόσυνα νέα στην οικογένεια θα βελτιώσουν τις σχέσεις σας και θα επανέλθουν οι ισορροπίες. Ίσως να αφορούν ένα νέο μέλος ή κάποια θετική εξέλιξη σχετικά με την ακίνητη περιουσία. Ασχοληθείτε με τη φροντίδα των αγαπημένων σας προσώπων και απολαύστε τις στιγμές που είναι πολύτιμες.

Αποφύγετε τις υπερβολές όταν εκφράζετε το ενδιαφέρον σας και φλερτάρετε ώστε να μη δημιουργείτε λανθασμένες εντυπώσεις. Στην προσπάθεια σας να γίνετε επιθυμητοί κάνετε επικοινωνιακά φάουλ και δεν έχετε τα επιθυμητά αποτελέσματα.

ΙΧΘΥΣ

Σήμερα μπορεί να συναντήσετε εμπόδια στις μετακινήσεις σας ή να μπλοκάρουν οι επικοινωνίες και να έχετε καθυστερήσεις στη δουλειά σας. Αν δεν είναι κάτι που περνάει από το χέρι σας, δεν υπάρχει λόγος να αγχώνεστε και να σας πιάνει πανικός. Πάτε με τη ροή κι ασχοληθείτε με τη διευθέτηση εκκρεμοτήτων.

Κάτι που αφορά τα παιδιά θα σας δώσει χαρά και θα θέλετε να τη μοιραστείτε με αγαπημένα πρόσωπα. Κανονίστε μια συνάντηση στο σπίτι σας ή βγείτε έξω ώστε να έχετε και περισσότερο ελεύθερο χρόνο για να επικοινωνήσετε με τους άλλους.

https://www.lifo.gr/tropos-zois/living/ta-zodia-tis-tetartis-31052023

Related Articles

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button