Lifestyle

Τα ζώδια του Σαββάτου (06.05.2023)

Τα ζώδια του Σαββάτου 06.05.2023: Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις από τη Μαριβίκυ Καλλέργη.

ΚΡΙΟΣ

Η Σελήνη συνεχίζει τη διέλευσή της στον Σκορπιό μέχρι τις πρώτες απογευματινές ώρες και οι συναισθηματικές σας ανάγκες βρίσκονται σε κορύφωση. Το τρίγωνο με τον Άρη και τον Ποσειδώνα φέρνει νέες ιδέες για αύξηση εσόδων και σας δίνει την απαραίτητη ενέργεια για να ασχοληθείτε με τις ανάγκες του σπιτιού και της οικογένειας.

Το βράδυ η Σελήνη εισέρχεται στον Τοξότη και αυξάνει τη διάθεσή σας για περιπέτεια. Μπορείτε να οργανώσετε μια εκδρομή με τους φίλους ή την οικογένεια ή να αποδράσετε νοητικά μέσω βιβλίων ή ταινιών.

ΤΑΥΡΟΣ

Ημέρα κατάλληλη για επαφές, μετακινήσεις, εκδρομές καθώς το τρίγωνο Σελήνης , Άρη και Ποσειδώνα ευνοεί τις αλληλεπιδράσεις. Συναντήσεις με σημαντικά πρόσωπα θα έχουν αίσια αποτελέσματα και θα συμβάλουν στην αύξηση της δημοτικότητάς σας. Ιδιαίτερη προσοχή σε θέματα οδήγησης. Αποφύγετε τη βιασύνη στο τιμόνι.

Η σχέση σας μπορεί να δοκιμαστεί αν ακούσετε φήμες που θα σας μεταφέρουν τρίτοι. Μην αφήνετε να σας επηρεάζουν άτομα αμφιβόλου αξιοπιστίας και δείξτε περισσότερη εμπιστοσύνη στο ταίρι σας. Έχετε το νου σας για παρασκηνιακές ενέργειες.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Σήμερα μπορείτε να πετύχετε πολλά αν διαπραγματευτείτε τους οικονομικούς όρους μιας συμφωνίας καθώς ο Άρης στο ζώδιό σας προσδίδει δυναμισμό και το τρίγωνο με Σελήνη και Ποσειδώνα δίνει ευκαιρίες για επαγγελματική ανέλιξη. Ωστόσο, θα πρέπει να αφιερώσετε χρόνο στον εαυτό σας για να αναπληρώσετε τις δυνάμεις σας.

Με την είσοδο της Σελήνης στον Τοξότη τονίζεται ο τομέας των διαπροσωπικών σας σχέσεων και είναι ιδανική στιγμή για να περάσετε ποιοτικό χρόνο με το ταίρι σας. Μια βραδινή έξοδος για φαγητό ή ποτό θα σας προσφέρει στιγμές χαλάρωσης.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η μέρα ευνοεί την οργάνωση, ενώ είναι και μια καλή ευκαιρία για να ασχοληθείτε με την προσωπική σας φροντίδα. Ό, τι μπορείτε να κάνετε σήμερα μην το αφήνετε για αύριο και θα εξασφαλίσετε την ψυχική σας ηρεμία. Επίσης, μη σπαταλάτε όλο το χρόνο σας σε υποχρεώσεις. Μια κούρα ομορφιάς θα είναι αναζωογονητική.

Εξαιρετική στιγμή για να αφιερώσετε χρόνο στη σχέση σας και οι γονείς στα παιδιά. Είτε αποφασίσετε να πάτε μια εκδρομή είτε παραμείνετε στην πόλη, κλειδώστε στο πίσω μέρος του μυαλού τους προβληματισμούς κι απολαύστε τις στιγμές με τα αγαπημένα σας πρόσωπα.

ΛΕΩΝ

Έχετε πολλές προτάσεις για κοινωνικές επαφές και εκδηλώσεις, που είναι δύσκολο να βρείτε προσωπικό χρόνο, τη στιγμή που η διάθεσή σας για πιο ιδιωτικές στιγμές είναι αυξημένη. Μην παραπονιέστε που είστε δημοφιλείς και απολαύστε τις ευκαιρίες που σας δίνονται. Περιποιηθείτε τον εαυτό σας και βγείτε να διασκεδάσετε.

Η Σελήνη εισέρχεται το βράδυ στον Τοξότη και φωτίζει τον τομέα του ρομαντισμού. Δώστε έμφαση στην ερωτική σας ζωή όσοι είστε σε σχέση και στις ανάγκες του ερωτικού σας συντρόφου. Οι ελεύθεροι θα κάνετε μια γνωριμία που θα σας ενθουσιάσει, αλλά θα είναι παροδικός ο ενθουσιασμός.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Οι μετακινήσεις σας είναι συχνές, κάτι που δεν είναι κακό, αλλά θα μπορούσε να αποτελέσει πρόβλημα αν εξαντλήσετε όλη την ενέργειά σας, αν πηγαινοέρχεστε πέρα δώθε χωρίς ιδιαίτερο λόγο. Προγραμματίστε τα ταξίδια σας με λίγη περισσότερη προσοχή κι οργανωθείτε εγκαίρως.

Ακατάλληλη μέρα για συζητήσεις με ηλικιωμένους, γύρω από θέματα της καθημερινότητας που σας απασχολούν. Προτιμήστε να αναπολήσετε όμορφες στιγμές του παρελθόντος.

ΖΥΓΟΣ

Η Σελήνη στον Σκορπιό σε τρίγωνο με τον Άρη στους Διδύμους ευνοεί την υλοποίηση ενός εγχειρήματος και είναι μια καλή στιγμή για την έναρξη της επιχείρησής σας. Ενημερωθείτε σχετικά με τις νέες συνθήκες, ώστε να μην έχετε προβλήματα και χασούρα κι αναζητήστε εναλλακτικές λύσεις.

Καινούριες φιλίες και κάποιες αλλαγές στην καθημερινότητά σας, θα συμβάλλουν στην ανάκτηση της αυτοπεποίθησής σας και στην διάθεση για πειραματισμό. Μια εκδρομή ή μια βραδινή έξοδος θα σας δώσει την ευκαιρία να γνωρίσετε νέα πρόσωπα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ημέρα επιτυχιών για όσους βάζετε σε εφαρμογή ένα νέο εγχείρημα και θα είστε πολύ επικοινωνιακοί και ευχάριστοι. Οι γεννημένοι του 3ου δεκαημέρου μπορεί να έχετε μπουχτίσει από τις απαιτήσεις των άλλων, με αποτέλεσμα να είστε μες στην ένταση. Εκφράστε τη δυσαρέσκειά σας με το γάντι.

Αποφύγετε τις οικονομικές δοσοληψίες με φίλους ώστε να μην χαλάσετε τις καρδιές σας. Επίσης, αποφύγετε να δανείσετε ή να δανειστείτε χρήματα. Η μέρα είναι απαιτητική όσον αφορά τις σχέσεις με πρόσωπα του περιβάλλοντός σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τα έσοδά σας αυξάνονται μέσω της ακίνητης περιουσίας ή κοινών πόρων και είναι μια καλή στιγμή για να κάνετε αγορές για το σπίτι. Ασχοληθείτε με τη βελτίωση του χώρου σας ή του εξοχικού σας, αγοράστε φυτά για να ομορφύνετε τη βεράντα σας και φροντίστε να περάσετε ποιοτικό χρόνο με τα αγαπημένα σας πρόσωπα. 

Ένα νέο πρόσωπο έχει εισβάλλει δυναμικά στη ζωή σας και ζείτε για τη στιγμή που θα το συναντήσετε. Φροντίστε να είστε πάντα περιποιημένοι. Οι γονείς μπορεί να περάσετε κάποια ανησυχία για τα παιδιά αλλά θα είναι παροδική. 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Εκεί που είστε μες στην αγωνία για το μέλλον και τη σταδιοδρομία σας, προκύπτουν νέες συνθήκες και δεν ξέρετε τι να πιστέψετε. Το μόνο σίγουρο είναι πως πρέπει να αποστασιοποιηθείτε από τα γεγονότα, ώστε να τα δείτε μέσα από ένα πρίσμα αντικειμενικότητας. Διαχειριστείτε τις καταστάσεις με ψυχραιμία.

Το βράδυ εισέρχεται η Σελήνη στον Τοξότη και σας προκαλεί έντονη εσωστρέφεια. Ρίξτε τους ρυθμούς σας, ασχοληθείτε με τη φυσική και ψυχική σας ευεξία κι αφιερώστε χρόνο σε ό, τι σας ευχαριστεί. Διαβάστε βιβλία, δείτε ταινίες, κλπ.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Μέσω της επιχείρησής σας αυξάνονται σημαντικά τα κέρδη σας και θα είναι πολύ αποδοτική η μέρα. Για τους γεννημένους το 2ο δεκαήμερο, μία συνεργασία που σας προκαλούσε αμφιβολίες, βαίνει καλώς και είστε πιο ήσυχοι. Δοκιμάστε την τύχη σας κι αγοράστε ένα λαχείο ή παίξτε κάποιο τυχερό παιχνίδι.

Η κοινωνική σας ζωή έχει μείνει πίσω λόγω οικογενειακών υποχρεώσεων, σήμερα όμως που εισέρχεται η Σελήνη στον Τοξότη τονίζοντας τον τομέα της κοινωνικής σας δικτύωσης, μπορείτε να κάνετε μια συνάντηση για φαγητό με φίλους.

ΙΧΘΥΣ

Αφιερώστε χρόνο σε ομαδικές δραστηριότητες για να αποβάλλετε το άγχος της καθημερινότητας και να ξεχάσετε για λίγο τα προβλήματα. Στον επαγγελματικό τομέα είναι όλα υπό έλεγχο και μπορείτε να διαθέσετε χρόνο στον εαυτό σας και τις προσωπικές σας ανάγκες. Μέσω συλλογικών δράσεων θα γνωρίσετε άτομα που θα έχετε κοινά ενδιαφέροντα.

Ενδεχομένως να εξιδανικεύσετε τη συμπεριφορά ενός φιλικού σας προσώπου και να νομίσετε πως έχει ερωτική διάθεση. Βολιδοσκοπήστε καλύτερα τις προθέσεις του και μην βλέπετε τα γεγονότα σύμφωνα με τις προσδοκίες σας για να μην απογοητευτείτε.

https://www.lifo.gr/tropos-zois/living/ta-zodia-toy-sabbatoy-06052023

Related Articles

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button