Lifestyle

Τζέρεμι Ρένερ: Μακρύς ο δρόμος της αποκατάστασης – «Τσακίστηκε» εντελώς από το εκχιονιστικό

Μακρύς και δύσκολος θα είναι ο δρόμος της αποκατάστασης, του σταρ της Marvel, Τζέρεμι Ρένερ, ο οποίος υπέστη σοβαρό ατύχημα, όταν καταπλακώθηκε από εκχιονιστικό μηχάνημα.

Ο ηθοποιός, έχει ήδη υποβληθεί σε δύο χειρουργικές επεμβάσεις μετά το «τραγικό» περιστατικό που του άφησε «μακρύ δρόμο για την ανάρρωσή του».

«Μπορούμε να επιβεβαιώσουμε ότι ο Τζέρεμι έχει υποστεί αμβλύ τραύμα στο στήθος, ορθοπεδικά τραύματα και έχει υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση σήμερα. Έχει επιστρέψει από το χειρουργείο και παραμένει στην εντατική σε κρίσιμη αλλά σταθερή κατάσταση» είχε αναφέρει η οικογένειά του στην πρώτη της δήλωση.

Την Τετάρτη 4/1, το ειδησεογραφικό πρακτορείο TMZ, έφερε στο φως της δημοσιότητας λεπτομέρειες του αρχείου καταγραφής που είχε γίνει από τις υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης, συμπεριλαμβανομένων και εκείνων από την κλήση 911 για τον Ρένερ.

Σύμφωνα με αυτές, ο Ρένερ βογκούσε από τον πόνο κατά την διάρκεια της τηλεφωνικής κλήσης, ενώ παράλληλα σημειώνεται ότι η δεξιά πλευρά του στήθους του είχε καταρρεύσει και το πάνω μέρος του κορμού του είχε συνθλιβεί.

«Το εκχιονιστικό πέρασε κατά λάθος πάνω από το ένα πόδι του ηθοποιού, παρά τη μεγάλη σειρά από χαρακτηριστικά ασφαλείας, που οδήγησε σε μεγάλη απώλεια αίματος», ανέφερε ένας γείτονας.

Στην πρώτη του ανάρτηση μετά το συμβάν, ο ηθοποιός μοιράστηκε μια selfie από το κρεβάτι του στο νοσοκομείο με το κοινό του αναφέροντας χαρακτηριστικά, «Σας ευχαριστώ όλους για τα καλά σας λόγια. Είμαι πολύ μπερδεμένος τώρα για να πληκτρολογήσω. Αλλά στέλνω αγάπη σε όλους σας».

πηγή: creta24

tzeremi-rener-makrys-o-dromos-tis-apokatastasis-tsakistike-entelos-to-ekchionistiko/

Related Articles

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button