Lifestyle

Τομ Κρουζ: Δεν πήγε στα Όσκαρ για να αποφύγει την πρώην σύζυγό του, Νικόλ Κίντμαν

Παρά το «Top Gun: Maverick» έλαβε έξι υποψηφιότητες στα Όσκαρ του 2023, ο Τομ Κρουζ δεν έδωσε το «παρών» και η απουσία του απασχόλησε αρκετά τα ξένα μέσα ενημέρωσης.

Η απουσία του από τη λαμπερή βραδιά, είχε γίνει γνωστή από πριν, με τα δημοσιεύματα να αναφέρουν ότι ο λόγος που δεν θα πάει, είναι λόγω γυρισμάτων του «Mission: Impossible-Dead Reckoning Part II».

Ωστόσο, νέο άρθρο από το Page Six αναφέρει πως ο λόγος που στην πραγματικότητα απείχε από τα κινηματογραφικά βραβεία, δεν είναι άλλος από το να αποφύγει τη Νικόλ Κίντμαν.

«Ο Τομ δεν ήταν εκεί επειδή εκείνη ήταν εκεί και δεν ήθελε να συναντηθεί» αναφέρουν σχετικές πηγές.

Ο Κρουζ υπέβαλε αίτηση διαζυγίου τον Φεβρουάριο του 2001, επικαλούμενος «αγεφύρωτες διαφορές», αφού φέρεται να εγκατέλειψε την Κίντμαν την ίδια χρονιά.

Η κίνηση αυτή άφησε την ηθοποιό του «Big Little Lies» σοκαρισμένη, καθώς οι θαυμαστές υποψιάζονταν ότι ο γάμος έφτασε στο τέλος του λόγω της άρνησής της να είναι μέλος της Σαϊεντολογίας.

«Εκείνη ξέρει γιατί, και εγώ ξέρω γιατί, χωρίσαμε» είχε δηλώσει ο Κρουζ στο Vanity Fair το 2013 και χωρίς να δώσει πολλές περαιτέρω λεπτομέρειες, πρόσθεσε: «Είναι η μητέρα των παιδιών μου και της εύχομαι καλή τύχη. Και δεν το λέω αυτό ελαφρά τη καρδία».

πηγή: creta24

tom-kroyz-pige-sta-oskar-na-apofygei-tin-proin-syzygo-toy-nikol-kintman/

Related Articles

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button