Lifestyle

Χάρι-Μέγκαν: «Ζουν χωριστά» λέει σχολιάστρια βασιλικών θεμάτων

«Κατακλύζουν» τα βρετανικά μέσα, δημοσιεύματα που θέλουν τον πρίγκιπα Χάρι και τη Μέγκαν Μαρκλ να έχουν «χωριστές ζωές», σύμφωνα με τη βασιλική σχολιάστρια, Σίλια Γουόλντεν.

Μιλώντας στο GB News, η Γουόλντεν πρότεινε ότι ο δούκας και η δούκισσα του Σάσεξ ακολουθούν διαφορετικές ατζέντες, όσον αφορά τα δημόσια καθήκοντά τους, με αποτέλεσμα να περνούν λιγότερο χρόνο μαζί.

Ακόμη, σχολίασε την επιθυμία της Μαρκλ να βρίσκεται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος, αναφέροντας:

«Θέλει η προσοχή να είναι σταθερά στραμμένη πάνω της, γιατί εκεί πρέπει να είναι πάντα η προσοχή» είπε.

Ωστόσο, αυτή η επιθυμία για προσοχή θα μπορούσε να προκαλέσει προβλήματα στη σχέση του ζευγαριού, καθώς η σχολιάστρια υπαινίχθηκε ψιθύρους ότι ο Χάρι και η Μέγκαν «απομακρύνονται ελαφρώς ο ένας από τον άλλον όσον αφορά τις ατζέντες τους».  

Παρά τις φήμες αυτές, το ζευγάρι εθεάθη σε δημόσια, τη Δευτέρα 24 Απριλίου, όπου παρακολούθησαν έναν αγώνα μπάσκετ στο Λος Άντζελες. Ωστόσο, ακολούθησε μια αμήχανη στιγμή όταν η Μαρκλ φάνηκε να σνομπάρει τον σύζυγό της, όταν προσπάθησε να τη φιλήσει.

Χωρίς τη Μέγκαν στη στέψη του Καρόλου ο Χάρι

Η παραπάνω είδηση, έρχεται αμέσως μετά την ανακοίνωση ότι ο πρίγκιπας Χάρι θα παραστεί στη στέψη του βασιλιά Καρόλου χωρίς τη Μέγκαν, η οποία θα μείνει στην Καλιφόρνια με τα δύο τους παιδιά, τον πρίγκιπα Άρτσι και την πριγκίπισσα Λίλιμπετ.

Η στέψη είναι προγραμματισμένη για τις 6 Μαΐου στο Αββαείο του Γουεστμίνστερ.

Οι προετοιμασίες επισκιάστηκαν το τελευταίο διάστημα από τις αποκαλύψεις του Χάρι και της Μέγκαν για τον βασιλιά, τον διάδοχο του θρόνου πρίγκιπα Ουίλιαμ και άλλα μέλη της βασιλικής οικογένειας, στα απομνημονεύματα του Χάρι, σε ένα ντοκιμαντέρ της πλατφόρμας Netflix και σε σειρά τηλεοπτικών συνεντεύξεων του ζεύγους.

Η Μέγκαν και τα παιδιά τους δεν θα ταξιδέψουν στη Βρετανία για τη στέψη, σύμφωνα με την ανακοίνωση των Ανακτόρων.

Υπενθυμίζεται πως η πρόσκληση για τη στέψη είχε φτάσει στο ζευγάρι εδώ και αρκετές εβδομάδες και ο εκνευρισμός στην Αγγλία μεγάλωνε καθώς ο Χάρι και η Μέγκαν τηρούσαν σιγή ιχθύος σχετικά με το αν θα την αποδεχθούν ή όχι.

Την ίδια μέρα με τη στέψη, ο γιος του Χάρι και της Μέγκαν, Άρτσι, θα γιορτάζει τα 4α γενέθλιά του.

Σημειώνεται πως θα είναι η πρώτη φορά που ο Χάρι θα βρεθεί δημόσια με τη βασιλική οικογένεια μετά την κυκλοφορία του best-seller βιβλίου του, Spare, στο οποίο αποκάλυψε έντονα την έκταση των οικογενειακών εντάσεων.

https://creta24.gr/chari-megkan-zoyn-chorista-leei-scholiastria-vasilikon-thematon/

Related Articles

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button