Lifestyle

Oι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας (5-11/1/2023)

ΚΡΙΟΣ

Με την Πανσέληνο στον Καρκίνο στις 7/1 ολοκληρώνεται ένας κύκλος που ξεκίνησε στις 29/6 με τη Νέα Σελήνη και έχει να κάνει με την επανεκτίμηση της ισορροπίας μεταξύ της εργασίας και της προσωπικής σας ζωής. Ενδεχομένως να νιώσετε την ανάγκη για προσωπικό χρόνο και ανάπαυλα. Με τη συμμετοχή του Ουρανού και του Ερμή οι προοπτικές για αύξηση του εισοδήματός σας είναι καλές, αλλά θα πρέπει να αποφύγετε τις περιττές δαπάνες. Στις 9/1 το τρίγωνο Αφροδίτης – Άρη φέρνει ζεστασιά στις σχέσεις με οικείους και μπορείτε να επιλύσετε παρεξηγήσεις ή να έρθετε πιο κοντά με όσους σας έχουν λείψει.

ΤΑΥΡΟΣ

Μέσα στις επόμενες μέρες θα πρέπει να δείτε ποιους από τους στόχους που θέσατε στις 29/6 με τη Νέα Σελήνη έχετε πραγματοποιήσει και τι θα θέλατε να αλλάξετε, καθώς στις 7/1 η Πανσέληνος στον Καρκίνο αφορά τη γνώση και τη σταδιοδρομία σας. Με τη συμμετοχή του Ουρανού στο ζώδιό σας νέες ιδέες σάς δίνουν ώθηση να κυνηγήσετε τα όνειρά σας προς μια καινούργια κατεύθυνση, ενώ ο Ερμής, σε σύνοδο, εντείνει τη διάθεσή σας να διευρύνετε τους ορίζοντές σας και να βελτιώσετε τη ζωή σας. Στις 9/1 το τρίγωνο Αφροδίτης – Άρη ευνοεί τις οικονομικές διαπραγματεύσεις και είναι ιδανική στιγμή για να συζητήσετε σχετικά με την αύξηση των αποδοχών σας. 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Τα οικονομικά σας τονίζονται με την Πανσέληνο στον Καρκίνο στις 7/1 και κυρίως ό,τι αφορά σε κοινούς πόρους, χρηματοδοτήσεις και οφειλές. Επανεξετάστε τον προϋπολογισμό σας και δείτε αν έχετε καταφέρει να εξοικονομήσετε κάποια χρήματα, καθώς αυτός ήταν ο στόχος με τη Νέα Σελήνη στις 29/6, ειδάλλως θα πρέπει να θέσετε νέες προτεραιότητες και να αλλάξετε τον τρόπο διαχείρισης των χρημάτων σας. Κάποιες αλλαγές θα είναι αναπόφευκτες με τη συμμετοχή του Ουρανού, θα έρθουν όμως και θετικές εξελίξεις, καθώς είναι και ο Ερμής σε σύνοδο. Ίσως να βρείτε μια νέα πηγή εσόδων. Με το τρίγωνο Αφροδίτης – Άρη στις 9/1 είναι εξαιρετική μέρα για επαφές με μακρινούς συνεργάτες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Οι σχέσεις με άτομα που είναι σημαντικά για εσάς μπαίνουν στο στόχαστρο με την Πανσέληνο στο ζώδιό σας στις 7/1 που εντείνει την ανάγκη σας να ικανοποιήσετε τις προσωπικές σας ανάγκες κι αν δεν υπάρξει ισορροπία θα προκληθούν εντάσεις. Η συγκεκριμένη Πανσέληνος σηματοδοτεί το τέλος μιας υπόθεσης που ξεκίνησε με τη Νέα Σελήνη στις 29/6 και αφορά μια συνεργασία ή μια σχέση σας με άτομο του ανδρικού φύλου. Ο Ερμής σε σύνοδο φέρνει αποκαλύψεις και ο Ουρανός επιβάλλει κάποιες αλλαγές προκειμένου να μην διαταραχθούν οι ισορροπίες. Στις 9/1 η Αφροδίτη σε τρίγωνο με τον Άρη προμηνύει αύξηση εσόδων μέσω κοινών πόρων και ευνοεί τις χρηματοδοτήσεις.

ΛΕΩΝ

Ο τομέας της υγείας ενεργοποιείται με την Πανσέληνο στον Καρκίνο στις 7/1 και θα αναθεωρήσετε τις προτεραιότητές σας, καθώς έχετε επικεντρωθεί κυρίως στην εργασία, με αποτέλεσμα να έχετε παραμελήσει τον εαυτό σας. Σημαντικές εξελίξεις στην καριέρα προμηνύει η συμμετοχή του Ουρανού σε τρίγωνο με τον Ήλιο, ενώ η σύνοδος με τον Ερμή δείχνει επαφές και συναντήσεις με άτομα που θα σας προτείνουν συνεργασία. Αίσιες οι εξελίξεις, αλλά θα πρέπει να ασχοληθείτε και με τη φυσική σας κατάσταση. Με το τρίγωνο Αφροδίτης – Άρη στις 9/1 μπορείτε να βελτιώσετε τις σχέσεις με φιλικά σας πρόσωπα και να ενταχθείτε σε μια ομάδα ή να ξεκινήσετε μια συλλογική δράση.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Με την Πανσέληνο στον Καρκίνο στις 7/1 σηματοδοτείται η ολοκλήρωση ενός πλάνου που ξεκίνησε με τη Νέα Σελήνη στις 29/6 και μπορείτε να απολαύσετε τους καρπούς των κόπων σας, να ξεκουραστείτε και να οργανώσετε τα μελλοντικά σας σχέδια, που μπορεί να αφορούν ένα ταξίδι στο εξωτερικό, καθώς συμμετέχει κι ο Ουρανός σε τρίγωνο με τον Ήλιο. Η σύνοδος με τον Ερμή αφορά έναν νέο έρωτα που προκύπτει είτε σε ταξίδι είτε στον χώρο των σπουδών και η ερωτική σας ζωή αποκτά περισσότερο ενδιαφέρον. Στις 9/1 το εξάγωνο Αφροδίτης – Άρη προσδίδει δυναμισμό και είναι εξαιρετική στιγμή για επαφές με πρόσωπα εξουσίας, εργοδότες κ.λπ.

ΖΥΓΟΣ

Οι υποχρεώσεις της εργασίας έρχονται σε κόντρα με αυτές της οικογένειας και η Πανσέληνος στον Καρκίνο στις 7/1 σας υπενθυμίζει πως πρέπει να μοιράσετε τον χρόνο σας έτσι ώστε να υπάρχει ισορροπία και να μη δημιουργούνται ελλείψεις στον τομέα του σπιτιού. Οι ευθύνες σας είναι αυξημένες αν μετακομίζετε, ωστόσο η συμμετοχή του Ουρανού φέρνει αίσιες αλλαγές που μπορεί να αφορούν μια κληρονομιά ή χρηματοδότηση και θα είστε πιο ήρεμοι. Επαφές και συνεννοήσεις με πρόσωπα του περιβάλλοντός σας χρήζουν προσοχής. Μια εξαιρετική μέρα για τα ερωτικά σας είναι στις 9/1 με το εξάγωνο Αφροδίτης – Άρη. Η γοητεία σας θα είναι στα ύψη και θα πρέπει να την αξιοποιήσετε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Έπειτα από αρκετούς μήνες προσπαθειών για να κατακτήσετε τους στόχους σας σε σπουδές και σε ό,τι αφορά τη σταδιοδρομία σας, η Πανσέληνος στον Καρκίνο στις 7/1 θα σημάνει την ολοκλήρωση μιας σημαντικής προσπάθειας που ξεκίνησε με τη Νέα Σελήνη στις 29/6 και σας δίνει την ευκαιρία να ανοίξετε τα φτερά σας προς νέες κατευθύνσεις. Ο Ουρανός σε τρίγωνο με τον Ήλιο φέρνει μια νέα συνεργασία στο εξωτερικό και ο Ερμής σε σύνοδο φέρνει νέα πολύ πιο σύντομα από όσο νομίζατε, που σημαίνει πως μπορεί να προκύψει ένα έκτακτο ταξίδι για επαγγελματικούς σκοπούς. Στις 9/1, με το εξάγωνο Αφροδίτης – Άρη, είναι εξαιρετική στιγμή για αγοραπωλησίες ακινήτων.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Οικονομικά θέματα που αφορούν χρηματοδοτήσεις, οφειλές και πόρους τρίτων τονίζονται με την Πανσέληνο στον Καρκίνο στις 7/1 και θα είναι κομβική στιγμή καθώς μπορεί να κλείνει η εξόφληση μιας οφειλής και να φύγει ένα μεγάλο βάρος από πάνω σας. Προσέξτε τη διαχείριση των χρημάτων σας και αποφύγετε τα ρίσκα αυτή την εποχή. Το τρίγωνο Ήλιου – Ουρανού φέρνει αλλαγές στα επαγγελματικά σας και προμηνύει αύξηση του εισοδήματός σας μέσω μιας νέας εργασίας ή μιας προαγωγής. Η σύνοδος με τον Ερμή σάς κάνει πολύ δυνατούς στις διαπραγματεύσεις και μπορείτε να πετύχετε πολλά. Στις 9/1, με το εξάγωνο Αφροδίτης – Άρη, αφιερώστε χρόνο στην επικοινωνία με το ταίρι σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η Πανσέληνος στον Καρκίνο στις 7/1 τονίζει τον τομέα των διαπροσωπικών σας σχέσεων και φέρνει σε αντίθεση τις προσωπικές σας ανάγκες. Κάπου έχετε ρίξει περισσότερο βάρος, μάλλον στον εαυτό σας, με αποτέλεσμα να υπάρχουν κενά στις σχέσεις σας. Κάποια συζήτηση που έγινε σχετικά με μια συνεργασία με τη Νέα Σελήνη στις 29/6 επανέρχεται στο προσκήνιο και πολλά θα εξαρτηθούν από τη δική σας στάση. Η συμμετοχή του Ουρανού φέρνει αναπάντεχες εξελίξεις στα ερωτικά σας με μια καινούργια γνωριμία που θα σας γοητεύσει. Ο Ερμής στο ζώδιό σας σάς κάνει πολύ επικοινωνιακούς και θα κερδίσετε τις εντυπώσεις. Έσοδα μέσω της εργασίας φέρνει το εξάγωνο Αφροδίτης – Άρη στις 9/1.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο τομέας της εργασίας ενεργοποιείται με την Πανσέληνο στον Καρκίνο στις 7/1 που θα σημάνει το κλείσιμο ενός κεφαλαίου που ξεκίνησε με τη Νέα Σελήνη στις 29/6. Η συγκεκριμένη Πανσέληνος σάς ενθαρρύνει να ρίξετε τους ρυθμούς και να ασχοληθείτε με θέματα της οικιακής σας ζωής, καθώς συμμετέχει και ο Ουρανός που προμηνύει αλλαγές στο σπίτι. Μπορεί να προκύψει μια μετακόμιση ή να υποδεχτείτε ένα νέο μέλος στην οικογένεια, οπότε αναγκαστικά θα μπείτε σε νέο πρόγραμμα. Η σύνοδος του Ερμή με τον Ήλιο προειδοποιεί για έντονο παρασκήνιο και πρέπει να προσέχετε ποιους εμπιστεύεστε. Στις 9/1 η Αφροδίτη στο ζώδιό σας σε εξάγωνο με τον Άρη σας κάνει λαμπερούς και περιζήτητους εραστές.

ΙΧΘΥΣ

Έπειτα από ένα μεγάλο διάστημα συνεχούς ενασχόλησης με τις ανάγκες της οικογένειας, η Πανσέληνος στον Καρκίνο στις 7/1 βγάζει στην επιφάνεια μια παιχνιδιάρικη διάθεση και σας καλεί να αφιερώσετε περισσότερο χρόνο στην ψυχαγωγία και στην κοινωνική σας ζωή. Αν κάνετε ένα σύντομο ταξίδι, ο Ουρανός θα φέρει νέα πρόσωπα στη ζωή σας και θα δημιουργηθούν φιλίες με άτομα με τα οποία θα έχετε κοινά ενδιαφέροντα ή κοινό σκοπό. Ενδεχομένως να ακούσετε και κάποια θετικά νέα για φίλους, που θα σας χαροποιήσουν. Με το εξάγωνο Αφροδίτης – Άρη στις 9/1 θα ευνοηθούν οι μυστικές επαφές για αγοραπωλησίες ακινήτων. Αποφύγετε τη βιασύνη ώστε να μη χαθεί κάποια καλή ευκαιρία.

πηγή: lifo

tropos-zois/living/oi-astrologikes-problepseis-tis-ebdomadas-5-1112023

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button