Lifestyle

Oι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας (11-17/1/2024)

ΚΡΙΟΣ

Μια ανταποδοτική φάση ξεκινάει για τα επαγγελματικά σας από τις 11/1 που πραγματοποιείται η Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω. Οι ιδέες και οι δεξιότητές σας θα αναγνωριστούν, μπορεί να πάρετε προαγωγή ή αύξηση. Εξαιρετική στιγμή για έναρξη επιχειρηματικής δραστηριότητας. Στις 12/1 ακολουθεί και το τρίγωνο του Άρη με τον Δία που τονίζει τον τομέα των χρημάτων και των αποκτημάτων σας – είναι βέβαιο ότι θα δείτε βελτίωση στα οικονομικά σας. Στις 14/1 εισέρχεται και ο Ερμής στον Αιγόκερω και μαζί με τον Άρη θα αποτελέσουν έναν πολύ δυνατό συνδυασμό στον τομέα της καριέρας και της φήμης. Οι διανοητικές σας δεξιότητες θα είναι ανεπτυγμένες, ενώ θα παίρνετε γρήγορες αποφάσεις όταν απαιτείται. Ωστόσο, επειδή ο Άρης έχει και μια επιθετική πλευρά, ενδεχομένως να δημιουργούνται εντάσεις με πρόσωπα εξουσίας ή ηλικιωμένους. Αποφύγετε τις παρορμητικές ενέργειες.

ΤΑΥΡΟΣ

Έπειτα από ένα διάστημα απόλαυσης των κόπων σας, ήρθε η εποχή να επικεντρωθείτε στους επαγγελματικούς σας στόχους σας. Με τη Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω στις 11/1 είναι εξαιρετική εποχή για να κάνετε ένα καινούργιο ξεκίνημα στις σπουδές ή να παρακολουθήσετε κάποια σεμινάρια προκειμένου να βελτιώσετε τις δεξιότητές σας, ή να επεκτείνετε τις επιχειρηματικές σας δραστηριότητες στο εξωτερικό. Δημοσιεύσεις και ό,τι έχει σχέση με μέσα ενημέρωσης θα ευνοηθούν. Στις 12/1 το τρίγωνο του Άρη με τον Δία στο ζώδιό σας φέρνει επιτυχίες, αύξηση της δημοτικότητάς σας και συνεπώς του εισοδήματός σας. Στις 14/1 έρχεται και ο Ερμής να συντροφεύσει τον Άρη στον Αιγόκερω και θα έχετε την απαραίτητη αποφασιστικότητα για να κυνηγήσετε τα όνειρά σας. Ενδεχομένως να προκύψει ένα ταξίδι για επαγγελματικούς σκοπούς και να μετοικήσετε σε μια ξένη χώρα. Νέες φιλίες θα φέρουν αέρα ανανέωσης στη ζωή σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Συνεχίζουν να σας απασχολούν οικονομικά ζητήματα που προκύπτουν μέσω τρίτων και νιώθετε πιεσμένοι αυτή την εποχή. Με τη Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω στις 11/1 είναι μια καλή στιγμή για να επαναπροσδιορίσετε τις ανάγκες σας και να αναζητήσετε μια νέα πηγή εσόδων. Μπορεί να έχετε κάποια συλλεκτικά αντικείμενα αξίας, να πουλήσετε ένα ακίνητο ή κάποια έργα τέχνης. Μη δένεστε συναισθηματικά με τα αποκτήματά σας, δείτε τα ως επένδυση. Μην εμπιστεύεστε εύκολα. Το τρίγωνο του Άρη με τον Δία στις 12/1 θα ευνοήσει τις μυστικές διαπραγματεύσεις και συμφωνίες και κάποια καλά νέα θα έρθουν από τις 14/1 που εισέρχεται και ο Ερμής στον Αιγόκερω. Έως τις 5/2 θα έχετε πολλές επαφές που θα αφορούν επίλυση οικονομικών ζητημάτων και θα καταφέρετε να βάλετε σε τάξη τον προϋπολογισμό σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Είστε λίγο απογοητευμένοι από τις εξελίξεις σχετικά με μια συνεργασία επειδή επικρατεί στασιμότητα και δεν είστε σίγουροι κατά πόσο θα υπάρξει βελτίωση. Με τη Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω στις 11/1 αρχίζουν να αλλάζουν τα δεδομένα, θα πάψουν οι αμφιβολίες που είχατε και θα νιώσετε περισσότερη ασφάλεια. Ιδανική εποχή για σύναψη συμμαχιών, υπογραφές συμφωνιών και για γάμο ή συμβίωση με το ταίρι σας. Στις 12/1 ακολουθεί και το τρίγωνο του Άρη με τον Δία που φέρνει νέες ιδέες και ευνοεί την προώθηση καινοτόμων υπηρεσιών, επομένως, αν έχετε κάτι που πιστεύετε πως μπορεί να προσελκύσει το ενδιαφέρον του κοινού ή δυνητικών συνεργατών, μιλήστε γι’ αυτό με σθένος. Ωστόσο, τα καλά νέα έρχονται από τις 14/1, καθώς εισέρχεται και ο Ερμής στον Αιγόκερω, που μαζί με τον Άρη αυξάνουν τον δυναμισμό και τις επικοινωνιακές σας δεξιότητες. Αξιοποιήστε την τεχνολογία για να ξεχωρίσετε από τους ανταγωνιστές.

ΛΕΩΝ

Πολλοί πλανήτες διανύουν αυτή την εποχή τον τομέα της εργασίας και της υγείας και να αναμένετε σημαντικές εξελίξεις. Ξεκινώντας με τη Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω στις 11/1 σηματοδοτείται η έναρξη ενός νέου κύκλου για τα επαγγελματικά σας και όσοι δεν πτοηθείτε από κάποιες προκλήσεις, θα έχετε σημαντική πρόοδο και σταθερότητα. Ιδανική στιγμή για να δώσετε συνεντεύξεις προς εύρεση απασχόλησης και να στείλετε βιογραφικά. Όσον αφορά την υγεία σας, ένα τσεκάπ είναι απαραίτητο προκειμένου να ξέρετε πού βρίσκεστε. Με το τρίγωνο του Άρη με τον Δία στις 12/1 στρέψτε την προσοχή σε επαφές με εργοδότες και υψηλά ιστάμενα πρόσωπα, καθώς είναι μια πολύ τυχερή ημερομηνία για την καριέρα σας. Από τις 14/1, που εισέρχεται και ο Ερμής στον Αιγόκερω, θα έχετε πολλές συναντήσεις για επαγγελματικούς σκοπούς και κάποια καλά νέα για την υγεία ενός ηλικιωμένου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Μέσα στις επόμενες μέρες έρχονται ευχάριστες εκπλήξεις και θα είναι ένα πολύ δημιουργικό διάστημα για εσάς. Στις 11/1 με τη Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω μπορείτε να κάνετε ένα καινούργιο ξεκίνημα στην ερωτική σας ζωή, ενώ θα είναι ιδανική στιγμή για δημιουργία οικογένειας. Οι ελεύθεροι που έχετε χάσει τον ενθουσιασμό και είστε απογοητευμένοι, θα κάνετε μια καινούργια γνωριμία που θα σας βοηθήσει να ανακτήσετε την αυτοπεποίθηση και την ερωτική σας διάθεση. Στις 12/1 το τρίγωνο Άρη – Δία φέρνει επιτυχίες σε επενδύσεις και ταξίδια, και ευνοεί την προώθηση των έργων σας. Με την είσοδο του Ερμή στον Αιγόκερω στις 14/1 θα είναι ένα πολύ επικοινωνιακό διάστημα και εκτός του ότι μπορεί να έχετε καλά νέα σχετικά με τα παιδιά, θα δώσετε έμφαση στην ψυχαγωγία και σε επαφές με φιλικά σας πρόσωπα. Δημόσιες σχέσεις και ό,τι έχει σχέση με καλλιτεχνικά δρώμενα θα ευνοηθούν.

ΖΥΓΟΣ

Ένα καινούργιο κεφάλαιο ανοίγει στη ζωή σας με τη Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω στις 11/1 και πρέπει να ατενίσετε το μέλλον με αισιοδοξία. Οι προοπτικές είναι πολύ καλές για όσους ανοίγετε σπιτικό και ξεκινάτε μια νέα πορεία στη ζωή σας με το ταίρι, ενδεχομένως με ένα νέο μέλος στην οικογένεια, και πρέπει να απολαύσετε τις στιγμές που είναι πολύτιμες. Στις 12/1 το τρίγωνο του Άρη με τον Δία θα ευνοήσει την επίλυση οικονομικών ζητημάτων, ενώ θα έχετε και αύξηση εσόδων μέσω επιδόματος ή κοινών πόρων. Από τις 14/1, που εισέρχεται και ο Ερμής στον Αιγόκερω, θα έχετε πολλές επισκέψεις στο σπίτι από συγγενείς και φίλους, θα ακούσετε ευχάριστα νέα για αγαπημένα πρόσωπα και θα δώσετε έμφαση στην επικοινωνία με την οικογένεια. Επειδή υπάρχει και ο Άρης που προκαλεί εντάσεις, θα πρέπει να προσέχετε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Επενδύστε χρόνο στην απόκτηση γνώσεων και νέων δεξιοτήτων και κάντε μια έρευνα για να ενημερωθείτε σχετικά με τις επιταγές της εποχής. Με τη Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω στις 11/1 είναι μια πολύ καλή στιγμή για εμπορικές συμφωνίες, εκδόσεις, δημόσιες σχέσεις και έναρξη ενός κύκλου σπουδών. Επίσης, μπορείτε να κάνετε μια καινούργια αρχή με οικείους με τους οποίους είχατε παρεξηγηθεί. Στις 12/1, με το τρίγωνο του Άρη με τον Δία, διαπραγματεύσεις και νέες συνεργασίες θα ευνοηθούν, αρκεί να είστε προσγειωμένοι και να μην έχετε παράλογες απαιτήσεις. Η ανταγωνιστική σας διάθεση μπορεί να σας γυρίσει μπούμερανγκ. Από τις 14/1, που εισέρχεται και ο Ερμής στον Αιγόκερω, θα κάνετε κάποιες καινούργιες γνωριμίες που θα σας ευνοήσουν σε επαγγελματικό ή προσωπικό επίπεδο και θα διευρύνετε το δίκτυο των συνεργατών σας. Κάποιο άτομο από τα παρελθόν θα παίξει σημαντικό ρόλο.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Συνεχίζουν να σας απασχολούν τα οικονομικά και αναζητάτε νέους τρόπους για να αυξήσετε το εισόδημά σας. Μια καλή ημερομηνία για να πάρετε ρίσκα, να κάνετε κάποια επένδυση ή ακριβή αγορά είναι στις 11/1 που πραγματοποιείται η Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω. Επίσης, μπορείτε να συζητήσετε σχετικά με την αύξηση των αποδοχών σας, καλύτερα όμως να το αφήσετε για τις 12/1. Το τρίγωνο του Άρη με τον Δία αυξάνει τη διπλωματία και την ευελιξία σας, έτσι θα κερδίσετε την εκτίμηση του εργοδότη σας. Η τύχη θα είναι με το μέρος σας, μια και ο κυβερνήτης σας, ο Δίας, θα στηρίξει τις προσπάθειές σας. Από τις 14/1, που εισέρχεται και ο Ερμής στον Αιγόκερω, και έως τις 4/2, πολλές συζητήσεις και επαφές για οικονομικά ζητήματα θα σας δώσουν την ευκαιρία να αυξήσετε τους πόρους σας, να πουλήσετε κάποιο ακίνητο ή να κλείσετε μια δυνατή συμφωνία.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Με τόσους πλανήτες που διανύουν το ζώδιό σας είστε οι πρωταγωνιστές αυτή την εποχή και μπορείτε να πετύχετε πολλά αν επικεντρωθείτε σε ό,τι πιστεύετε πως χρήζει βελτίωσης, τα επαγγελματικά ή η προσωπική σας ζωή. Η Νέα Σελήνη στο ζώδιό σας στις 11/1, που αποτελεί και την προσωπική σας Πρωτοχρονιά, σας καλεί να οραματιστείτε το μέλλον, να θέσετε νέους στόχους και να αφήσετε πίσω καταστάσεις και ανθρώπους που εμπόδιζαν την εξέλιξή σας. Στις 12/1 το τρίγωνο του Άρη στο ζώδιό σας με τον Δία στον Ταύρο φέρνει τύχη στα ερωτικά και στα οικονομικά, τα οποία βελτιώνονται μέσω επενδύσεων. Φλερτάρετε οι ελεύθεροι και συνεχίστε τις προσπάθειές σας όσοι σκοπεύετε να δημιουργήσετε οικογένεια. Ιδανική μέρα για να αγοράσετε ένα λαχείο. Από τις 14/1 που εισέρχεται και ο Ερμής στο ζώδιό σας η επικοινωνιακή σας διάθεση θα είναι αυξημένη.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Διανύετε μια εποχή έντονης εσωστρέφειας και προτιμάτε να δουλεύετε παρασκηνιακά, προκειμένου να μην αποσπάται η προσοχή σας από την οργάνωση των μελλοντικών σας σχεδίων. Στις 11/1, με τη Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω, θα νιώσετε την ανάγκη να αποβάλετε κάθε περιττό φορτίο που σας φρέναρε και σας αποπροσανατόλιζε από τους στόχους σας και θα πάρετε αποφάσεις δίχως να αμφιβάλετε για τις δεξιότητες και την αξία σας. Ευχάριστες εξελίξεις στον τομέα της οικιακής σας ζωή φέρνει το τρίγωνο του Άρη με τον Δία στις 12/1 και θα πάρετε σημαντική ώθηση για να κυνηγήσετε ευκαιρίες προκειμένου να εξασφαλίσετε τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Πολύ καλή στιγμή για διαπραγματεύσεις ακινήτων. Από τις 14/1, που εισέρχεται και ο Ερμής στον Αιγόκερω, και έως τις 4/2 θα πρέπει να κρατάτε σιγή ιχθύος για τα σχέδιά σας και να προσέχετε παρασκηνιακές ενέργειες.

ΙΧΘΥΣ

Μια νέα εποχή ξεκινάει για εσάς που κυνηγάτε ευκαιρίες και δεν σας φοβίζει ο ανταγωνισμός κι αυτό οφείλεται στην αυτοπεποίθησή σας. Με τη Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω στις 11/1 είναι ιδανική στιγμή για να προωθήσετε τα επιτεύγματά σας, να βάλετε σε εφαρμογή μια πρωτότυπη ιδέα ή να αναζητήσετε μια νέα κατεύθυνση στα επαγγελματικά, που θα έχει σχέση με την τεχνολογία. Η αυτοματοποίηση και η τεχνητή νοημοσύνη αλλάζουν το επαγγελματικό τοπίο, πολλά επαγγέλματα γίνονται εξ αποστάσεως. Με το τρίγωνο του Άρη με τον Δία στις 12/1 θα έχετε εύνοια σε εμπορικές συμφωνίες, δημόσιες σχέσεις και υπογραφές συμβάσεων, ενώ από τις 14/1, που εισέρχεται και ο Ερμής στον Αιγόκερω, να αναμένετε μια πρόταση από φιλικά σας πρόσωπα που θα σας δώσει μεγάλη χαρά. Πιθανή γνωριμία μέσω φίλων θα εξελιχθεί σε ερωτική σχέση.

πηγή: lifo

tropos-zois/living/oi-astrologikes-problepseis-tis-ebdomadas-11-1712024

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button