Πολιτική

Ήταν στραβό το κλίμα, το έφαγε κι… η στάθμευση!

Κατά 85% έχουν μειωθεί οι πωλήσεις φρέσκων αλιευμάτων στο λιμάνι του Ηρακλείου από το ξέσπασμα της πανδημίας και μετά. Αυτήν την εκτίμηση έκανε στην εκπομπή ΣΚΑΪ Τώρα και τη Φαίη Σφακιωτάκη, στο ραδιοφωνικό σταθμό ΣΚΑΪ Κρήτης 92.1, ο Πρόεδρος των Αλιέων νομού Ηρακλείου, Γιάννης Ανδρουλάκης. “Από την πανδημία κι έπειτα ξεκίνησαν τα προβλήματα. Δεν έχει χρήματα ο κόσμος να αγοράσει ψάρια” σημείωσε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε πως παρά το γεγονός ότι υπάρχουν ψάρια και για ακριβά και για φθηνά γούστα, “ούτε τα ψάρια του τάλιρου δε φέυγουν”.

Η κατάσταση έχει επιδεινωθεί με την αλλαγή της πιάτσας των ταξί και την παράλληλη στάθμευση τουριστικών λεωφορείων στην Pλατεία 18 Άγγλων, μπροστά από τους πάγκους των αλιέων. “Τα ταξί πριν ήταν στην οδό Μητσοτάκη. Τώρα οριοθέτησαν τρεις θέσεις στάθμευσης ταξί στον κυκλικό κόμβο, αλλά δε μαζεύονται τρία, μαζεύονται 113.

Σταθμεύουν και τα τουριστικά λεωφορεία, με αποτέλεσμα να μην μπορούμε να πουλήσουμε ένα κιλό ψάρι. Δεν μπορεί να σταματήσει αμάξι μπροστά από τους πάγκους των ψαράδων.” τόνισε ο κ. Ανδρουλάκης.

https://creta24.gr/stravo-to-klima-to-efage-ki-stathmeysi/

Related Articles

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button