Πολιτική

Εκλογές 2023: Νέος ακροδεξιός συνασπισμός από Μπογδάνο, Εμφιετζόγλου και άλλα επτά κόμματα

Ένα νέο ακροδεξιό σχηματισμό με την ονομασία «Πατριωτικός Συνασπισμός» ανακοίνωσε ο Πρόδρομος Εμφιετζόγλου, στον οποίο συμμετέχει ο ίδιος, το κόμμα του Κωνσταντίνου Μπογδάνου και άλλα επτά κόμματα με σκοπό τη συμμετοχή στις εκλογές. 

Στο νέο εκλογικό συνδυασμό συμμετέχουν εννέα συνολικά κόμματα του χώρου της ακροδεξιάς, κάποια από τα οποία κατέβηκαν στις προηγούμενες εκλογές χωρίς να καταγράψουν ιδιαίτερα αποτελέσματα.

Στόχος του συνασπισμού των κομμάτων αυτών είναι σύμφωνα με την ανακοίνωση του κ. Εμφιετζόγλου είναι «να προασπίσουμε τα εθνικά μας θέματα, να αναπτύξουμε την οικονομία της χώρας, να βοηθήσουμε τα νέα παιδιά μας να μη φεύγουν στο εξωτερικό, να βοηθήσουμε τις νέες μητέρες να κάνουν παιδάκια και να μη γεμίσουμε λαθρομετανάστες».

Η ανακοίνωση του Εμφιετζόγλου:

Με ιδιαίτερη τιμή, υπερηφάνεια και χαρά σας ανακοινώνω ότι συμπτύξαμε τον Πατριωτικό Συνασπισμό με σκοπό να είμαστε εκπρόσωποι όλων των πατριωτικών δυνάμεων της χώρας μας στη νέα Βουλή, για να προασπίσουμε τα εθνικά μας θέματα, να αναπτύξουμε την οικονομία της χώρας, να βοηθήσουμε τα νέα παιδιά μας να μη φεύγουν στο εξωτερικό, να βοηθήσουμε τις νέες μητέρες να κάνουν παιδάκια και να μη γεμίσουμε λαθρομετανάστες.

Τα κόμματα τα οποία απαρτίζουν αυτή τη στιγμή στον Πατριωτικό Συνασπισμό είναι τα κάτωθι:

  • η ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ του Προδρόμου Εμφιετζόγλου
  • η ΠΑΤΡΙ.Δ.Α. του Κωνσταντίνου Μπογδάνου,
  • το ΚΙΝΗΜΑ ’21 του Ζώη Μπέχλη
  • οι ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΞΑΝΑ του Φαίδωνα Βόβολη,
  • το Τ.ΟΛ.ΜΑ. του Θανάση Κολυβά,
  • ο ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ του Γιάννη Μαλταμπέ
  • το ΕΛΚΙΣ του Δημήτρη Μπακάλη
  • η ΝΕΑ ΕΛΛΑΔΑ του Ηλία Μαρκόπουλου
  • το ΚΙΝΗΜΑ ΕΛΛΑΔΑ του Παναγιώτη Ματζάνα.

Στις επόμενες μέρες εκτιμούμε ότι θα έρθουν και άλλα κόμματα να ενωθούν μαζί μας στην κοινή προσπάθεια. Θα με ρωτήσετε: Γιατί δεν συμμετέχει ο κ. Νάτσιος ή ο κ. Βελόπουλος; Του κ. Νάτσιου, του ζητήσαμε τρεις φορές να συνεργαστούμε αλλά το απέρριψε. Λυπούμεθα, αλλά δεν μπορούμε να κάνουμε απολύτως τίποτε. Στον κ. Βελόπουλο επίσης ζητήσαμε να συνεργαστούμε, αλλά εκείνος δεν μας προσέφερε ούτε μία έδρα δια αντιπροσώπου.

Έλληνες Πατριώτες, σας καλούμε να μας υποστηρίξετε με όλες σας τις δυνάμεις στον αγώνα αυτό για την Πατρίδα μας. Με τις θερμές πατριωτικές μου ευχές, για μία γερή νίκη, για το καλό μας, για το καλό των παιδιών μας, για το καλό της Πατρίδας μας.

Σας χαιρετώ με πατριωτικούς χαιρετισμούς, Πρόδρομος Εμφιετζόγλου

https://www.lifo.gr/now/politics/ekloges-2023-neos-akrodexios-synaspismos-apo-mpogdano-emfietzogloy-kai-alla-epta

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button