Πολιτική

Ελένη Χρονοπούλου: Η πρώτη δημόσια εμφάνιση μετά την αποκάλυψη της καταγγελίας σε βάρος του Αλέξη Γεωργούλη

Την πρώτη της δημόσια εμφάνιση, μετά την αποκάλυψη της καταγγελίας σε βάρος του Αλέξη Γεωργούλη, για βιασμό και πρόκληση σωματικής βλάβης, έκανε η Ελένη Χρονοπούλου.

Η Ελένη Χρονοπούλου, μέλος του πολιτικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ, έδωσε χτες το βράδυ  το «παρών» στην ομιλία του προέδρου του κόμματος, Νίκου Ανδρουλάκη, στη Νέα Φιλαδέλφεια, δίπλα σε άλλα στελέχη του ΠΑΣΟΚ. 

Η ίδια, σύμφωνα με πηγές, φαίνεται πως είναι αποφασισμένη να διεκδικήσει την τιμωρία του Αλέξη Γεωργούλη που τον κατηγορεί για βιασμό και κακοποίηση. 

Ελένη Χρονοπούλου: «Ήξερε ότι αυτή η ιστορία θα έχει αντίκτυπο και δημοσιότητα»

Η Ελένη Χρονοπούλου είναι αποφασισμένη να φτάσει την υπόθεση με την καταγγελία κατά του Αλέξη Γεωργούλη μέχρι τέλους, δηλώνει στο Mega φίλος της, o Πάνος Βλάχος, ο οποίος τονίζει ότι την ενθαρρύνει η εμπιστοσύνη από το ΠΑΣΟΚ και τον πρόεδρό του.

«Μιλάμε καθημερινά. Είναι αποφασισμένη, είναι ψύχραιμη, το γεγονός ότι υπάρχει εμπιστοσύνη από το κόμμα και από τον πρόεδρο είναι πολύ ενθαρρυντικό και για την ίδια, η οικογένειά της την στηρίζει, που είναι επίσης, πάρα πολύ σημαντικό, είναι συνειδητοποιημένοι άνθρωποι, είναι μορφωμένοι άνθρωποι, έχει υποστήριξη», δήλωσε ο Πάνος Βλάχος.

«Ήξερε λίγο πολύ ότι αυτή η ιστορία θα έχει αντίκτυπο και δημοσιότητα, είναι και πολιτικό στέλεχος, προφανώς αντιλαμβάνεται ότι από τη στιγμή που αυτό το πράγμα δημοσιοποιήθηκε ξέρει ότι δεν είναι εύκολο αλλά είναι αποφασισμένη να το πάει μέχρι τέλους. Κι αυτό που είπε ότι ο δικός της αγώνας είναι κι αγώνας και για περισσότερες γυναίκες, το πιστεύει. Δεν είναι ότι το κάνει για λόγους δικής της προβολής ή για κάποια άλλη ματαιοδοξία», συμπλήρωσε ο φίλος της.

Η Ελένη Χρονοπούλου βρισκόταν σε επαφή με τον δικηγόρο της από το 2020, απευθύνθηκε στις βελγικές αρχές όπου κατήγγειλε το περιστατικό και σε συνεννόηση μαζί τους, προχώρησαν στη διαδικασία που προβλέπει το δίκαιο του Βελγίου.

«Ένας προσωπικός ανήφορος»

«Το χειρίστηκε σε απολύτως προσωπικό επίπεδο με τους δικηγόρους τους. Όλοι έμαθαν το περιστατικό όταν η ίδια αποφάσισε να μιλήσει» είπε σε νέες δηλώσεις του σήμερα στο Mega, ο Πάνος Βλάχος. 

«Προστάτευσε την προσωπική ζωή της και δεν ήταν εύκολο. Εκ των υστέρων γνωρίζουμε πόσα πέρασε μια γυναίκα που ζούσε στο εξωτερικό, έζησε τον Γολγοθά, αποφάσισε να κινηθεί νομικά. Όλη αυτή η διαδικασία συλλογής αποδείξεων είναι ένας προσωπικός ανήφορος για τις γυναίκες. Το γεγονός ότι έχει φτάσει σε αυτό το επίπεδο μετά από τόσα χρόνια την έχει κάνει να πατάει πιο γερά στα πόδια της. Είναι πιο ψύχραιμη και συνειδητοποιημένη και αυτό που κάνει έχει αντίκτυπο στο πανελλήνιο».

 

https://www.lifo.gr/now/politics/eleni-hronopoyloy-i-proti-dimosia-emfanisi-meta-tin-apokalypsi-tis-kataggelias-se

Related Articles

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button