Πολιτική

ΕΣΗΕΑ: «Αδιανόητη και αχαρακτήριστη η συμπεριφορά Πολάκη»

«Αδιανόητη και αχαρακτήριστη η συμπεριφορά Πολάκη» αναφέρει σε ανακοίνωσή της η ΕΣΗΕΑ μετά την ανάρτηση του πρώην υπουργού του ΣΥΡΙΖΑ, με ονόματα και φωτογραφίες δημοσιογράφων, δικαστών κ.λπ που αποκαλεί «βαθύ κράτος».

Στον απόηχο των πολιτικών εξελίξεων, η ΕΣΗΕΑ, μετά την ανακοίνωση της Ένωσης Δικαστών και Εισαγγελέων αλλά και την εισαγγελική παρέμβαση για την κίνηση του Παύλου Πολάκη εξέδωσε σχετική ανακοίνωση αναφέροντας χαρακτηριστικά πως η συμπεριφορά του είναι «Αδιανόητη και αχαρακτήριστη. Ανεπίτρεπτη και αδιανόητη χαρακτηρίζει το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ την στοχοποίηση δημοσιογράφων, δικαστικών λειτουργών και αξιωματούχων από τον Βουλευτή τού ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ Παύλο Πολάκη μέσω ανάρτησης του στα social media.

»Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ καταδικάζει την στάση του κ. Πολάκη ο οποίος για πολλοστή φορά επιλέγει την στρατηγική της έντασης δηλητηριάζοντας τον δημόσιο λόγο με αλαζονεία και απειλές.»

Ήδη η κίνηση Πολάκη έχει δημιουργήσει ντόμινο εξελίξεων. Πληροφορίες αναφέρουν ότι συγκαλείται την Τρίτη το εκτελεστικό γραφείο του ΣΥΡΙΖΑ για να τεθεί εκτός ψηφοδελτίων ο Παύλος Πολάκης την ώρα που η Νέα Δημοκρατία έχει ήδη απαιτήσει σε ανακοίνωσή της τη διαγραφή του.

πηγή: lifo

now/politics/esiea-adianoiti-kai-aharaktiristi-i-symperifora-polaki

Related Articles

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button