Πολιτική

Θεανώ Φωτίου: Το θέμα των υποκλοπών συνδέεται ευθέως με το πού πάνε τα 72 δισ. του Ταμείου Ανάκαμψης

Στο πλαίσιο της συζήτησης του νομοσχεδίου, για την προσβασιμότητα σε προϊόντα και υπηρεσίες, η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Θεανώ Φωτίου υποστήριξε ότι η υπόθεση των υποκλοπών συνδέεται με δυσαρεστημένους επιχειρηματίες για το πώς κατανέμονται τα χρήματα του ταμείου ανάπτυξης. 

Η κα Φωτίου σχολίασε ότι το νομοσχέδιο δίνει τη δυνατότητα στις εταιρείες να εξαιρεθούν των διατάξεων για την υποχρέωση παροχής προσβασιμότητας στα ΑμεΑ και, αφού κατήγγειλε ότι η θέση των ΑμεΑ έχει δραματικά επιδεινωθεί, λόγω της πολιτικής της κυβέρνησης, πρόσθεσε:

«Όλο το Ταμείο Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας πάτε να το διασπαθίσετε σε ημέτερους. Γι΄αυτό το Ταμείο, γίνονται όσα βλέπουμε αυτές τις ημέρες με τους επιχειρηματίες, οι οποίοι μπορεί να μην είναι ευχαριστημένοι ακριβώς στο πώς μοιράζετε το χρήμα, και σήμερα αποκαλύπτουν τα σκάνδαλα, ένα παρά ένα, στις υποκλοπές. Διότι ακριβώς είσαστε οι άνθρωποι που το θέμα των υποκλοπών συνδέεται ευθέως με το πού πάνε τα 72 δισ. του Ταμείου Ανάκαμψης Ανθεκτικότητας και του ΕΣΠΑ. Αυτή είναι η ιστορία των ημερών. Έχετε πείσει κανέναν; Πάμε σε εκλογές διότι από ό,τι φαίνεται δεν αντέχετε ούτε μέχρι τον Ιανουάριο».

πηγή: lifo

now/politics/theano-fotioy-thema-ton-ypoklopon-syndeetai-eytheos-me-poy-pane-ta-72-dis-toy-tameioy

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button