Πολιτική

Μητσοτάκης από το Νταβός: Δεν θα πάμε σε πόλεμο με την Τουρκία, παρά τις πολλές εντάσεις

Μήνυμα προς την Τουρκία απέστειλε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος βρίσκεται στο Νταβός για το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ.

Ο πρωθυπουργός παραχώρησε συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης στο CNN και αναφέρθηκε στην γείτονα χώρα, τονίζοντας ότι «δεν θα πάμε σε πόλεμο». «Δεν θα πάμε σε πόλεμο με την Τουρκία, παρά το ότι τα τελευταία τρία χρόνια βιώσαμε πολλές εντάσεις» επισήμανε,

«Θα πρέπει να κάτσουμε με την Τουρκία ως λογικοί ενήλικες και να συζητήσουμε το θέμα της υφαλοκρηπίδας και των θαλάσσιων ζωνών στο Αιγαίο», είπε σχετικά ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Σχετικά με τις εκλογές, ο Κυριάκος Μητσοτάκης υπογράμμισε είπε ότι θα γίνουν κάποια στιγμή μέσα στην άνοιξη.

«Στις εκλογές οι Έλληνες θα συγκρίνουν τέσσερα χρόνια μιας λαϊκιστικής κυβέρνησης και τέσσερα χρόνια μιας δικής μας κυβέρνησης. Η διάκριση είναι ανάμεσα σε αυτούς που πιστεύουν σε πραγματισμό και στη Δημοκρατία και σε αυτούς που “υπόσχονται το φεγγάρι με τα άστρα” και υποβαθμίζουν τους δημοκρατικούς θεσμούς», τόνισε ο κ. Μητσοτάκης.

Να σημειωθεί ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα παραχωρήσει έκτακτη συνέντευξη Τύπου τη Δευτέρα, που θα κινηθεί σε τρεις άξονες: την οικονομία, την ανάπτυξη και την αγορά εργασίας. 

πηγή: lifo

now/politics/mitsotakis-apo-ntabos-den-tha-pame-se-polemo-me-tin-toyrkia-para-tis-polles-entaseis

Related Articles

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button