Πολιτική

Μητσοτάκης: «Κάποιες εκλογές θα γίνουν μετά το Πάσχα»

Με τα σενάρια γύρω από την πιθανή ημερομηνία των επερχόμενων εκλογών να «φουντώνουν» ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης έκανε μια αινιγματική δήλωση λίγο πριν αναχωρήσει από την Ιαπωνία. 

«Κάποιες εκλογές θα γίνουν σίγουρα μετά το Πάσχα» είπε χαρακτηριστικά, σύμφωνα με την ΕΡΤ, απαντώντας σε σχετική ερώτηση δημοσιογράφου. 

Η δήλωση έγινε από την Ιαπωνία όπου ο κ. Μητσοτάκης πραγματοποίησε επίσημη επίσκεψη αυτές τις ημέρες και συναντήθηκε με σειρά αξιωματούχων. Ο πρωθυπουργός ήταν συνοδευόμενος από τη σύζυγό του, Μαρέβα Γκραμπόφσκι-Μητσοτάκη.

Νωρίτερα, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας ανακοίνωσε ότι η αξιωματική αντιπολίτευση αποχωρεί από κάθε ψηφοφορία στη Βουλή, εκτός από εκείνη που αφορά στην τροπολογία για το κόμμα του Ηλία Κασιδιάρη, καλώντας σε διάλυση του σώματος και προκήρυξη εκλογών.

«Ο λαός και όχι οι 156 βουλευτές να αποφασίσει: με τη δημοκρατία ή με την εκτροπή», επεσήμανε χαρακτηρίζοντας τον πρωθυπουργό «αμετανόητο καταχραστή της δημοκρατικής εξουσίας που του παραχώρησε ο ελληνικός λαός».

πηγή: lifo

now/politics/mitsotakis-kapoies-ekloges-tha-ginoyn-meta-pasha

Related Articles

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button