Πολιτική

Ο «μυστικός δείπνος» Λαμπρινού και οι συστάσεις στα μέλη της παράταξης

«Μυστικός δείπνος» θα μπορούσε να χαρακτηριστεί, το χθεσινό τραπέζι του Δημάρχου Ηρακλείου Βασίλη Λαμπρινού, στα μέλη της παράταξης «Δύναμη πολιτών» στο ΜΑΡΙΝΑ, μιας και σκοπός ήταν να μείνει μακριά από τα…φώτα της δημοσιότητας.

Ήταν ένα δείπνο το οποίο όμως, εκτός από φαγητό και στιγμές χαλάρωσης, περιελάμβανε συμβουλές και συστάσεις από τον Δήμαρχο στα μέλη της παράταξης και κυρίως στους εν ενεργεία αντιδημάρχους.

Τι κι αν το 2023 είναι έτος αυτοδιοικητικών εκλογών, τι κι αν ο Βασίλης Λαμπρινός έχει ξεκαθαρίσει πως δεν θα είναι τον ερχόμενο Οκτώβριο υποψήφιος δήμαρχος, ζητώντας μάλιστα από τα μέλη να επιλέξουν το νέο επικεφαλής, όπως έχει δηλώσει ο ίδιος σε συνεντεύξεις του στην Τηλεόραση CRETA, στο χθεσινό δείπνο κάλεσε τα μέλη να παραμείνουν προσηλωμένα στο έργο της δημοτικής αρχής και να μην προχωρούν σε συζητήσεις -δημόσιες ή ιδιωτικές- με υποψήφιους δημάρχους, για το ενδεχόμενο μετακίνησής τους σε άλλες παρατάξεις.

«Δεν είπε πολλά και είχε δίκιο» μας ανέφεραν πηγές, ενώ δεν έγινε καμία συζήτηση για το ποιος θα αναλάβει τα «ηνία» της παράταξης μετά την αποχώρηση Λαμπρινού.

πηγή: creta24

o-mystikos-deipnos-lamprinoy-oi-systaseis-sta-meli-tis-parataxis/

Related Articles

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button