Πολιτική

Πάυλος Πολάκης: Mηνύματα σε Χατζηνικολάου, Γεωργιάδη- «Ζητήστε συγγνώμη από τον λαό»

Ανέβηκαν εκ νέου οι τόνοι μεταξύ Παύλου Πολάκη και Νίκου Χατζηνικολάου, μετά την ομόφωνη απόφαση της ΠΓ του ΣΥΡΙΖΑ να ξαναμπεί ο βουλευτής στα ψηφοδέλτια του κόμματος για τις επερχόμενες εκλογές.

Κατά την εισήγησή του στη συνεδρίαση της Γραμματείας και ο πρόεδρος του κόμματος, Αλέξης Τσίπρας, αναφέρθηκε επίσης στην επιστολή που έστειλε πρόσφατα ο Παύλος Πολάκης, τονίζοντας πως αποτελεί «γενναία αυτοκριτική». 

Μετά την ανακοίνωση της απόφασης, ο Παύλος Πολάκης δημοσίευσε στο Facebook κοινή φωτογραφία με τον Αλέξη Τσίπρα, γράφοντας:

«Μαζί για τη μεγάλη νίκη! Πιο ενωμένοι και πιο αποφασισμένοι από ποτέ. Για να ανασάνει η χώρα! Για δικαιοσύνη παντού!  

ΥΓ1: Σιγά μην τους κάναμε το χατίρι.

ΥΓ2: Η Κρήτη δείχνει πάντα τον δρόμο»

Το μήνυμα του Νίκου Χατζηνικολάου και η απάντηση Πολάκη

Όλα ξεκίνησαν από ένα μήνυμα του Νίκου Χατζηνικολάου, που σχολίασε την απόφαση επιστροφής του Παύλου Πολάκη στα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ, γράφοντας στο Twitter:

«Ο Πολάκης ζήτησε συγνώμη ΜΟΝΟ από τον Πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ,για να ξαναμπεί στο ψηφοδέλτιο και να μη χάσει τη βουλευτική ασυλία.Ξέρει ότι έρχονται μηνύσεις και αγωγές για την άθλια στοχοποίηση δημοσιογράφων και δικαστών που διέπραξε και την οποία επαναλαμβάνει στην επιστολή του».

Λίγο αργότερα ήρθε η απάντηση του Παύλου Πολάκη, που με με την σειρά του έγραψε: «Περιμένω .ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ!!! Ζητήστε συγγνώμη από το λαό για αυτά που κανετε 13 χρόνια ως «δημοσιογράφοι» και μετά τα ξαναλέμε …»

Στο μήνυμα του Παύλου Πολάκη, ο Νίκος Χατζηνικολάου ανταπάντησε γράφοντας: «Θα τα πούμε στη δικαιοσύνη! Αμετανόητος… Προσχηματική συγνώμη για τα μάτια της κομματικής ηγεσίας και για τη βουλευτική ασυλία και αποζημίωση!».

Διαξιφισμοί Πολάκη και με τον Άδωνι Γεωργιάδη

Νωρίτερα, ο υπουργός Ανάπτυξης Άδωνις Γεωργιάδης είχε σχολιάσει επίσης μέσω Twitter την επιστροφή του Παύλου Πολάκη στα ψηφοδέλτια λέγοντας: «Είχα πολλές φορές πει όλο αυτό το διάστημα ότι προσωπικά δεν πιστεύω ότι ο Τσίπρας θα αφήσει τον Πολάκη…είναι μεταξύ τους όπως το νύχι με το κρέας. Σήμερα απλά ολοκληρώθηκε το θέατρο».

«Φτιάξε καλάθι μπακαλιάρου εσύ και βρες δικηγόρους για τότε που θα διευκρινίζουμε τα αδιευκρίνιστα…», ήταν η απάντηση του Παύλου Πολάκη.

Μετά τον διάλογο του Παύλου Πολάκη με τον Νίκο Χατζηνικολάου, ο Άδωνις Γεωργιάδης επέστρεψε με δεύτερο μήνυμα, όπου συμπεριέλαβε την στιχομυθία, γράφοντας: «Μου είχε περάσει από το μυαλό η ιδέα ότι στη συμφωνία επιστροφής Πολάκη στον ΣΥΡΙΖΑ θα του έπαιρναν και τα κινητά, ειδικά τις μεταμεσονύκτιες ώρες… Τελικά έκανα λάθος, οπότε έχουμε να δούμε πολλά επεισόδια ακόμη. Κοινώς θα γελάσουμε πολύ με αυτόν…».

πηγή: lifo

now/politics/paylos-polakis-minymata-se-hatzinikolaoy-georgiadi-zitiste-syggnomi-apo-ton-lao

Related Articles

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button