Πολιτική

Σκουντής: Ενημέρωσα τον Αντετοκούνμπο πως είμαι υποψήφιος με το ΠΑΣΟΚ!

Στην θέση του συνεντευξιαζόμενου αυτή τη φορά και όχι του δημοσιογράφου και ως υποψήφιος βουλευτής με το ΠΑΣΟΚ στο Ρέθυμνο, ο Βασίλης Σκουντής, μίλησε στην εκπομπή «Δημοσίως» της Τηλεόρασης CRETA και στην Αντιγόνη Ανδρεάκη, προχωρώντας μια συνέντευξη που δεν περιελάβανε μόνο λεπτομέρειες για την απόφασή του να θέσει υποψηφιότητα στο Ρέθυμνο για τις επικείμενες βουλευτικές εκλογές. Αναφέρθηκε στο τηλεφώνημα που δέχθηκε από τον Υπουργό Τουρισμού – και επί δεκαετίες φίλο του- Βασίλη Κικίλια αλλά και στην αντίδραση του Γιάννη Αντετοκούνμπο όταν του ανακοίνωσε πως θα είναι υποψήφιος βουλευτής.

Ο Βασίλης Σκουντής αποκάλυψε πως ο Βασίλης Κικίλιας ήταν εκείνος που τον πήρε πρώτος τηλέφωνο και τον συνεχάρη για την υποψηφιότητά του. «Είμαστε φίλοι. Με ενθάρρυνε. Μου έβαλε την επιφύλαξη ότι, εσύ έχεις εδώ μια φανέλα που γράφει εθνική Ελλάδος, έχεις περιγράψει μερικές από τις μεγαλύτερες στιγμές του ελληνικού μπάσκετ, του ελληνικού πόλο. Για ποιο λόγο να μην το κρατήσεις αυτό; Αλλά κατά τ’άλλα ήταν πολύ ενθαρρυντικός».

«Ο Αντετοκούνμπο εντυπωσιάστηκε όταν του είπα ότι θα είμαι υποψήφιος»

Ιδιαίτερα ενθουσιώδης ήταν και ο διεθνής μας καλαθοσφαιριστής Γιάννης Αντετοκούνμπο, όταν ενημερώθηκε για την υποψηφιότητα του Βασίλη Σκουντή. «Του Αντετοκούνμπο του το είπα προχθές και εντυπωσιάστηκε». 

Παρακολουθήστε ολόκληρη την τηλεοπτική συνέντευξη του Βασίλη Σκουντή. Στο 29.09 αναφέρεται στην επικοινωνία του με τον κ. Κικίλια και στο 30.10 για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο:

πηγή: creta24

skoyntis-enimerosa-ton-antetokoynmpo-pos-ypopsifios-to-pasok/

Related Articles

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button