Πολιτική

Τέμπη- ΣΥΡΙΖΑ: Ο σεβασμός στα θύματα προϋποθέτει σεβασμό στην αλήθεια

«Ο σεβασμός στα θύματα προϋποθέτει σεβασμό στην αλήθεια» αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ μετά τις δηλώσεις Μητσοτάκη για τo δυστύχημα στα Τέμπη.

Στην ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ προσθέτει ότι δεν είναι η ώρα για να αποδοθούν ευθύνες και σημειώνει χαρακτηριστικά πως «Αυτές τις στιγμές πένθους και οδύνης δεν θα μπούμε στον πειρασμό να σχολιάσουμε τη δήλωση του Πρωθυπουργού, που σπεύδει να προδικάσει ότι η τραγωδία οφείλεται κυρίως σε ανθρώπινο λάθος.

»Ο σεβασμός στα θύματα προϋποθέτει σεβασμό στην αλήθεια. Όλα θα ειπωθούν στη σωστή ώρα.»

Νωρίτερα σε δηλώσεις του Κυριάκος Μητσοτάκης ανακοίνωσε ότι θα συσταθεί υπερκομματική επιτροπή εμπειρογνωμόνων, για τη διερεύνηση των αιτιών της τραγωδίας στα Τέμπη, ενώ σημείωσε πως η δικαιοσύνη θα κάνει τη δική της δουλειά. «Οι ευθύνες θα αποδοθούν», υπογράμμισε. 

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης ανακοίνωσε ακόμη πως ο Γιώργος Γεραπετρίτης αναλαμβάνει μεταβατικός υπουργός Μεταφορών, μέχρι τις εκλογές, μετά την παραίτηση Καραμανλή που, όπως είπε, ανέλαβε την πολιτική ευθύνη» υποβάλλοντας «αμέσως» την παραίτησή του.

«Το ίδιο και οι επικεφαλής του ΟΣΕ και της ΕΡΓΟΣΕ. Η στάση του τον τιμά, καθώς όλα δείχνουν πως το δράμα οφείλεται, δυστυχώς, κυρίως σε τραγικό ανθρώπινο λάθος», σημείωσε ο πρωθυπουργός. 

πηγή: lifo

now/politics/syriza-gia-diloseis-mitsotaki-o-sebasmos-sta-thymata-proypothetei-sebasmo-stin

Related Articles

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button