Πολιτική

Τσίπρας: Θα υψώσουμε φράχτη στην αδικία – Κρεσέντο τοξικότητας και διχασμού από τον Μητσοτάκη

Σε συγκέντρωση πολιτών και στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ σε κεντρικό καφέ της Αγίας Παρασκευής μίλησε σήμερα ο πρόεδρος του κόμματος, Αλέξης Τσίπρας τονίζοντας ότι στην κυβέρνηση «θέλουν να αποφύγουν τη συζήτηση για τα μεγάλα προβλήματα».

«Θα υψώσουμε φράχτη στην αδικία. Αυτή είναι η δέσμευση μας», τόνισε ο κ. Τσίπρας στους συγκεντρωμένους εν μέσω της πολιτικής αντιπαράθεσης σχετικά με τον φράχτη στον Έβρο.

Παράλληλα, υπογράμμισε ότι «εμείς πέρα από τον περιβόητο φράχτη στον Έβρο, δεσμευόμαστε ότι θα υψώσουμε πολλούς φράχτες, θα υψώσουμε φράχτη στην αισχροκέρδεια, θα υψώσουμε φράχτη στην τραπεζική αυθαιρεσία, θα υψώσουμε φράχτη στα funds που παίρνουν τα σπίτια των ανθρώπων, θα υψώσουμε φράχτη στα υπερκέρδη των εταιρειών ενέργειας. Θα υψώσουμε φράχτη στην αδικία, αυτή είναι η δική μας δέσμευση».

Τσίπρας: Θα υψώσουμε φράχτη στην αδικία - Κρεσέντο τοξικότητας και διχασμού από τον Μητσοτάκη Facebook Twitter
Φωτ.: Eurokinissi

Παράλληλα, ο πρόεδρος της αξιωματικής αντιπολίτευσης σημείωσε ότι «πρώτο κόμμα τον ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές της 21η Μαΐου σημαίνει ότι θα έχουμε κυβέρνηση προοδευτικής συνεργασίας την επομένη κιόλας μέρα των εκλογών».

Επιπλέον, τόνισε ότι «μια κυβέρνηση προοδευτικής συνεργασίας με κορμό τον ΣΥΡΙΖΑ θα φέρει στην κοινωνία δικαιοσύνη», υπογραμμίζοντας ότι «αυτό σημαίνει τέσσερα πράγματα: αύξηση μισθών, μείωση τιμών, ρύθμιση χρεών και ισχυρό, δίκαιο, αποτελεσματικό κράτος».

Σχολιάζοντας τη θέση «κάποιων» ότι «θα μπούμε σε περιπέτειες αν έχουμε κυβερνήσεις συνεργασίας», ο κ. Τσίπρας είπε πως «η απάντηση είναι ότι όσο περνούν οι μέρες και συνειδητοποιεί ο κ. Μητσοτάκης πως ό,τι και να γίνει την επομένη της 21ης Μαΐου δεν θα είναι ένοικος του Μ. Μαξίμου, τόσο μετατρέπεται ο ίδιος σε παράγοντα αποσταθεροποίησης, γιατί προσκαλεί σε διπλές, τριπλές, τετραπλές, εκλογές μέχρι να βγει πρώτος».

Τσίπρας: Θα υψώσουμε φράχτη στην αδικία - Κρεσέντο τοξικότητας και διχασμού από τον Μητσοτάκη Facebook Twitter
Φωτ.: Eurokinissi

Ο κ. Τσίπρας κατηγόρησε επίσης τον Κυριάκο Μητσοτάκη και τους υπουργούς ότι «έχουν επιδοθεί σε κρεσέντο τοξικότητας και διχασμού» γιατί «θέλουν να αποφύγουν τη συζήτηση για τα μεγάλα προβλήματα που αντιμετωπίζει η μεγάλη πλειοψηφία της ελληνικής κοινωνίας».

https://www.lifo.gr/now/politics/tsipras-tha-ypsosoyme-frahti-stin-adikia-kresento-toxikotitas-kai-dihasmoy-apo-ton

Related Articles

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button