Πολιτική

Άκης Σκέρτσος: Aναλαμβάνει κυβερνητικός εκπρόσωπος μέχρι τις εκλογές

O Άκης Σκέρτσος αναλαμβάνει τη θέση του κυβερνητικού εκπροσώπου μέχρι τις εκλογές της 21ης Μαΐου.

Όπως ενημέρωσε ο νυν κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου, κατά την ενημέρωση των πολιτών αρχηγών κλείνει για τον ίδιο ένας κύκλος 615 ημερών και τον διαδέχεται ο Άκης Σκέρτσος. 

«Σήμερα κλείνει για μένα ένας κύκλος 615 ημερών. Την πρώτη ημέρα είχα πει ότι θα απαντώ με ειλικρίνεια και σεβασμό και θέλω να πιστεύω ότι έκανα πράξη τη δέσμευση μου αυτή» είπε και παρέδωσε τη σκυτάλη στον συνάδελφό του. 

Το βιογραφικό του Άκη Σκέρτσου

Ο Άκης Σκέρτσος γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη το 1976 και σπούδασε δημοσιογραφία στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο, ενώ έχει και μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών από το Πανεπιστήμιο George Washington των Ηνωμένων Πολιτειών.

Τη διετία 2012 – 2014 είχε διατελέσει διευθυντής του γραφείου υπουργού Οικονομικών Γιάννη Στουρνάρα, ήταν διευθυντής του γραφείου του υπηρεσιακού πρωθυπουργού Παναγιώτη Πικραμμένου αλλά και είχε αναλάβει τη διεύθυνση του Συνδέσμου Ελλήνων Βιομηχάνων την περίοδο 2014-2019.

Τον Ιούλιο του 2019, διορίστηκε υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ, αρμόδιος για τον συντονισμό του κυβερνητικού έργου, ενώ από τον Αύγουστο του 2021 έχει το «χαρτοφυλάκιο» του υπουργείου Επικρατείας.

https://www.lifo.gr/now/politics/akis-skertsos-analambanei-kybernitikos-ekprosopos-mehri-tis-ekloges

Related Articles

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button